De simpele kunst van ontdekt worden door de media

Business BN’er IMPACT

Als jij maar onzichtbaar en onder de radar blijft omdat je nog altijd jouw business nog niet succesvol of interessant genoeg vindt en je jezelf stiekem met anderen vergelijkt ... Hoe verwacht je dan dat droomklanten je zullen vinden en dat de droomkansen die het verschil maken, op je pad zullen komen?!

In Business BN’er IMPACT leer je hoe je met je bedrijf een magneet voor klanten, mediakansen en financiële vrijheid wordt!

Ik leer je hoe je, door authentiek jezelf te zijn, met je business ONTDEKT wordt door de media. Zodat veel meer mensen je mooie werk leren kennen en voor je kunnen kiezen.

Elke ondernemer heeft minstens 1 verhaal dat onweerstaanbaar is voor de media

Letterlijk ELKE ondernemer. Het grote probleem is alleen: heel vaak zit het in je blinde vlek. Je ziet het niet bij jezelf. En je zit vast in het idee dat je eerst nog meer moet doen, meer moet bereiken of meer moet verdienen voordat je ‘interessant genoeg’ bent.

Dit is de grootste misvatting die er is! Want om ontdekt te worden door de media:

 • Hoef je geen bekende naam te zijn
 • Hoef je geen boek te hebben
 • Hoef je niet veel ervaring te hebben als ondernemer
 • Hoef je niet veel klanten te hebben
 • Hoef je geen grote omzetten te draaien
 • Hoef je niet eens veel volgers op social media te hebben
 • Hoef je je er zelfs niet ‘klaar’ voor te voelen

Sterker nog, je mag best nog zoekende zijn naar wie je eigenlijk bent als ondernemer. En natuurlijk mag je het ook al helemaal wel weten en full ready zijn voor een groter podium!

Het maakt niet uit of je je gister inschreef bij de Kamer van Koophandel of dat je al 10 jaar lang een dikke business draait.

Het enige wat je moet hebben, is dat je nieuwsgierigheid naar wat media exposure voor je business kan betekenen, slechts 1% sterker moet zijn dan je angst voor het onbekende.

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Werken met Zarayda Groenhart

Ik hielp een aantal topondernemers in Nederland met hun media strategie en hun zichtbaarheid in de media. Van Arjan Vergeer en David de Kock met hun ubersuccesvolle bedrijf 365 Dagen Succesvol, internet Rockster Simone Levie, Instagram sensatie en droomdoelcoach Dolly Heuveling van Beek, financiële coach & bestsellend auteur Femke Hogema tot marketing goeroes Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de populaire IMU.

En de lijst is nog veel langer.

Arjan Vergeer en David de Kock van 365DagenSuccesvol verkopen met hun jaarlijkse evenement in AFAS Live een zaal met 4000 zitplaatsen uit.

Arjan en David wilde dat ik ze hielp met een effectieve mediastrategie voor hun business.

Tegenwoordig schrijven ze een vaste column voor het AD, zijn te zien bij tv programma’s als Koffietijd. Kun je over ze lezen op LINDA.nieuws werken ze samen met Psychologie Magazine.

Dit is waarom Arjan Vergeer mij koos om een Media Magneet van hun business te maken:

Femke Hogema is de oprichter van Healthy Finance en leert ondernemers verliefd worden op hun cijfers en wilde meer media exposure voor haar business. Femke schakelde mijn hulp in als mediacoach. Inmiddels is ze te zien bij BNR Nieuwsradio,  RTL Z en op SBS 6 met het programma Hoeveel Ben Je Waard.

Dit is wat Femke zei over onze samenwerking:

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Loskomen van concurrentie

Op dit moment voel je je als ondernemer misschien een van de velen in je branche. En dat is niet gek. We hadden nog nooit zoveel ondernemers in Nederland als op dit moment. Meer dan 1,3 miljoen zzp’ers en bedrijven in ons kleine kikkerlandje. En de meeste ondernemers voelen onbewust die druk.

 • Je let veel meer dan je eigenlijk zou willen op hoe andere ondernemers het doen
 • Je vergelijkt je stiekem op social media met anderen
 • Je bent zoekende en soms merk je dat wat anderen doen, je meer raakt dan je toe wil geven.

Je wil het loslaten, dat hele vergelijken. Je wil volledig vrij zijn en helemaal je eigen ding doen. Bekend staan om je inhoud en je kwaliteit. Ondernemen op je eigen manier. Op je eigen voorwaarde. Zonder je te vergelijken met anderen. En zonder dat anderen jou vergelijken met de rest. Gezien worden om wie je bent en wat je kan. Alleen je weet niet hoe of waar te beginnen.

Je laat je remmen door de twijfel

Je weet niet of je er al klaar voor bent. Zichtbaar worden in de media.

Je wil niet op je bek gaan. Stel dat er een mediakans voorbij komt, dan wil je geen slechte eerste indruk maken. Je wil niet in die arena staan en uitgejouwd worden.

Je denkt dat je maar 1 gouden kans hebt en dat als je die verknald, dat ‘alles dan kapot’ is. Onzin, weet je natuurlijk zelf ook wel. Maar toch. Je wil zeker zijn van je verhaal en dat je de juiste woorden kan vinden.

Nu voelt dat nog niet zo. Er mist een stukje zelfvertrouwen. Over wat je dan te bieden hebt en of dat echt wel interessant genoeg is voor de media.

Het voelt daarom een beetje zoekende en zwevende. En dus zeg je tegen jezelf dat je er gewoon nog niet klaar voor bent.

Je zit te wachten tot je het allemaal helderder hebt. Tot het groter is. Beter. Met wat wachten tot het perfect is, hou jezelf klein. En ergens weet je dat.

Het is geen toeval dat je hier bent. Want ergens voel je dat er een betere manier is. Ik ben er om je daarbij te helpen.

Slimme ondernemers weten dat ontdekt worden door de media een keuze is

Hoe komt het dat sommige ondernemers met hun business een magneet lijken te zijn voor de media? Hoe worden ze ontdekt? En hoe krijgen ze die kans om door veel meer mensen gezien te worden met hun werk?

Als je in je hart kijkt, brandt daar een grootse droom. Je wil mensen inspireren. Iets veranderen in de wereld met wat je te brengen hebt. Heel veel mensen bereiken met wat je te vertellen hebt en met heel veel zelfvertrouwen. Schijt aan hoe anderen het doen en helemaal je eigen pad bewandelen.

Er is een reden dat je dat verboden gevoel van jaloezie voelt wanneer je andere ondernemers wel in de media ziet. Er brandt een verlangen in je. Een droom van een groter podium.

Onbewust stop je dat stiekeme verlangen om een FREAKING ROCKSTER en Bekende Naam in je branche te zijn weg. En daarmee help je de droom om ook buiten je branche bekend en gerespecteerd te worden, zelf om zeep. Zonder dat je het doorhebt.

De kans om zichtbaar te zijn in de media ligt er ook voor jou. Maar omdat je vastzit in een outdated idee van hoe de media werkt en waar ze naar zoeken, laat je een enorme kans liggen.

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Het begint met het snappen van de ongeschreven regels van de media

Slimme ondernemers snappen dat ontdekt en gevraagd worden begint bij het kennen en snappen van de ongeschreven regels van de media.

Als je die kent, is het geen kwestie van ‘geluk.’ Het heeft niet te maken met dat je een netwerk moet hebben. En ook niet met dat je business zooo uniek is dat er niemand anders is die doet wat je doet.

Het gaat erom dat je de keuze maakt om te stoppen met het zijn van de struggelende ondernemer die zonder strategie en zonder plan van alles wil. Dat je in plaats daarvan keuzes gaat maken die je bedrijf en je bekendheid laten groeien. Daar mag je gewoon voor kiezen.

Slimme ondernemers weten dat ze niet eerst beter, succesvoller, slimmer of mooier hoeven te zijn, om ontdekt te worden.

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Media als oplossing in je business

Hoeveel van de struggles in je business lossen zich PER DIRECT op als veel meer mensen weten dat je bestaat en voor je kiezen?

Veel meer klanten die bewust kiezen voor jouw werk en staan te trappelen om je te betalen voor de kwaliteit die je levert? Wat doet die overvloed met je gevoel van vrijheid? Van financiële rust? Wat doet het met je creativiteit? En welk effect zou het hebben op hoe jij komt opdagen voor je vrienden en familie? Als ik een inschatting zou moeten maken: heel veel.

Als veel meer mensen zouden weten dat je bestaat en zouden snappen wat de kracht en kwaliteit is van je werk, zou je met veel meer rust en veel meer gemak ondernemen.

Succesvolle ondernemers weten dit. En daarom kiezen ze voor meer exposure. En dus meer bereik. Meer volume in hun zichtbaarheid. Meer omzet met hetzelfde aantal uren.

Meer gemak. Meer impact. En dus veel meer kwaliteit van leven en werken.

Media exposure voor je business levert veel op:

 • Meer mensen leren jou en je mooie werk kennen
 • Meer nieuwe aanvragen en meer nieuwe klanten
 • Je expertstatus groeit en je kan hogere prijzen vragen
 • Je kan gevraagd worden als spreker (als je dit leuk vindt)
 • Moeitelozer Ideale coachklanten aantrekken
 • Moeitelozer groepsprogramma’s, online trainingen, events en retraites uitverkopen
 • Je bestaande klanten gaan je meer vertrouwen en meer van je kopen
 • Je kan ontdekt worden voor een boekendeal
 • Je laat de concurrentie achter je
 • Je haalt meer klanten uit je social media volgers
 • Het wordt makkelijker om met inspirerende topmensen samen te werken
 • Je maakt de weg vrij voor jouw eigen klanten om ook veel zichtbaarder te worden
 • Je kan een veel groter verschil maken in de maatschappij in de dingen waar je gepassioneerd in gelooft

Elma Maaskant is de oprichter van make up merk Creative Cosmetics. Met wat begon als een webwinkel had ze grote plannen. Ze wilde dat heel Nederland haar diervriendelijke, 100% natuurlijke make-up leerde kennen. Daarom schakelde ze mijn hulp in voor meer media exposure.

Creative Cosmetics kwam o.a op tv bij RTL4 en supervlogger Sanny Verhoeven deed een interview met Elma op haar populaire Youtube kanaal Sanny Zoekt Geluk.

Dit is wat Elma zei over ons media coachtraject:

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Waarom ik je graag help

Met alles wat ik leerde de afgelopen 15 jaar in de media is het mijn grote passie om de brug te zijn tussen de media en de wereld van ons als ondernemers.

Zelf heb ik toen ik 22 was, zonder netwerk en zonder kruiwagen mijn eigen baan bij MTV gecreëerd. Daarna ben ik mijn eigen baan gecreëerd bij BNN, waar ik presentatrice en programma maker was.

In mijn Hilversum dagen werkte ik voor de tv (MTV, BNN), voor de radio (NPO 1, FunX) en als schrijvend journalist (NRC NEXT, Viva, Varagids, Nieuwe Revu).

In 2013 begon ik mijn eigen onderneming.

 

Ik ken de media op alle verschillende fronten en vanuit alle verschillende rollen. Toen ik wegging bij BNN, stond ik bekend als een (excuse my French) simpel Spuiten & Slikken presentatice-tje.

Ik moest mezelf opnieuw introduceren aan een mediawereld. Van BNN babe naar serieuze ondernemer. Omdat ik de ongeschreven spelregels van de media ken en het spel snap, wist ik wat ik moest doen om mezelf een krachtige 2e indruk in de mediawereld te geven.

Als ondernemer heb ik veel meer media exposure gehad dan toen ik bij de televisie als presentatrice werkte. Kan je je dat voorstellen? Pas nadat ik weg was bij BNN en toen ik ging 1000% voor mijn ondernemerschap ging, kwamen de grote mediakansen.

Op de cover van de LINDA. Mooie artikelen in de Grazia, Volkskrant Magazine en in de Viva. Koffietijd. In de ondernemerstalkshow van RTL Z. Bij ondernemers tv zender 7 Ditches. Op Sprout.nl. Vast panellid bij het BNR Nieuwsradio Ondernemerspanel. Een TEDx talk. Als expert spreken op de grootste ondernemers events van Nederland. Een vlog op LINDA.tv

Ik ben superblij en dankbaar dat ik mijn kennis en de tools in de BUSINESS BN’er IMPACT met je kan delen. En als het mij lukte om mezelf opnieuw voor te stellen en om me niet in een hokje te laten stoppen, kan ik jou zeker helpen een verpletterende 1e (of zelfs 2e) indruk te maken met je business in de media!

Ik heb in mijn business honderden ondernemers mogen helpen met hun zichtbaarheid in de media en de resultaten zijn om vrolijk van te worden. Al mijn ervaring, mijn kennis en mijn praktische tools vind je terug in het Business BN’er IMPACT programma.

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Wat kost het je om niet zichtbaar te zijn?

In al mijn jaren als ondernemer zie ik een levensgroot verschil tussen ondernemers die de kansen pakken die er liggen en ondernemers die ze blind laten schieten.

Struggelende ondernemers zijn altijd aan het wachten op een 'perfect moment in de toekomst' om ergens mee te beginnen. En ze hebben nooit tijd voor de dingen die ze verder brengen.

Struggelende ondernemers zien de kans niet. Denken dat ze harder IN hun business moeten werken. Denken dat ze alles alleen moeten doen. Blijven ploeteren, hard werkend maar zonder slimme strategie. In de hoop dat het op een dag ineens anders zal zijn.

Struggelende ondernemers zijn er heilig van overtuigd dat ze nog niet goed genoeg zijn. Ze wachten op ‘het juiste moment.’ In plaats van dat moment in het NU te creëren.

Wachten tot je het perfect voor elkaar hebt is een manier van jezelf klein houden. Een manier van klein denken. Klein denken produceert kleine resultaten. En klein doen (terwijl je in je hart die grote droom hebt) veroorzaakt uitputting. Meer dan 60% van de 1,3 miljoen ondernemers die we hebben in Nederland, gooit binnen 5 jaar de handdoek in de ring. De struggle wordt ze te zwaar en ze haken af. Vaak zonder ooit echt te weten waar het precies aan lag. Zonder te weten dat ze hadden kunnen kiezen voor SUCCES in plaats van voor de struggle.

Sorry dat ik em zo pijnlijk helder schets. Maar ik zie dit zo ontzettend vaak gebeuren en het gaat me aan het hart. Omdat de meeste onsuccesvolle ondernemers zich er vaak niet bewust van zijn dat ze die grove fout maken. En het kost ze op termijn hun business en zelfs de droom die achter de business zit. Zonde!

Succesvol zichtbaar zijn is een keuze

Slimme, succesvolle ondernemers weten dat zichtbaar zijn en de spelregels van de media leren een ongelofelijke kans is om veel meer mensen te bereiken. Zodat ze het mediaspel (want dat is het!) mee kunnen spelen. Vanuit ontspanning en plezier. En met heel veel fun en impact.  Slimme ondernemers hebben net als struggelende ondernemers hun onzekerheden maar ze laten zich er niet door leiden.

Slimme ondernemers voelen dat ze OP DIT MOMENT ook al iets te bieden hebben en zijn nieuwsgierig genoeg om de juiste hulp in te schakelen om te onderzoeken wat er mogelijk is. Hun nieuwsgierigheid is groter dan hun angst.

Ondernemer Margriet Spijksma heeft als doel om ontzettend veel vrouwen te helpen ontdekken wat ze nu echt willen in het leven. Om al die vrouwen te bereiken, koos ze voor een media traject met mij. Daarna pakte Margriet met haar missie en haar business podium o.a in de Marie Claire, AD Magazine en in de Telegraaf.

Ze koos mij als media coach en dit is wat ze daarover zei:

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Wat Business BN'er IMPACT anders maakt dan andere trainingen

Met mijn online media training Business BN’er IMPACT help ik ondernemers om van hun bedrijf een media magneet te maken.

Business BN’er IMPACT is wezenlijk anders dan wat persbureau’s, PR agenten of ‘media experts’ je bieden.

Mijn ervaring is dat persbureau’s en PR agenten vaak veel  geld vragen om  misschien 1 of 2 persmomenten te creëren. Je investeert minimaal € 5000,- en zij beheren de media contacten. Zij onderhouden de relatie (die zo belangrijk is!) En om resultaten te blijven zien, moet je die bureaus heel veel geld blijven betalen.

Bovendien kennen de meeste persbureaus en PR experts maar 1 kant van de media. De kant waarin ze verhalen moeten pitchen aan de bladen, de radio en de televisie voor heel veel verschillende bedrijven, merken en personen tegelijk.

Business BN’er IMPACT werkt op een hele andere manier

 Want ik ken niet alleen maar die ene kant van het verhaal maar alle verschillende facetten in de media vanuit mijn eigen ervaring.

 1. Ik weet uit eigen ervaring wat het is om als presentator & journalist in de media te werken (o.a MTV, BNN, TLC, RADIO 1, NRC Next, Nieuwe Revu en Viva)
 2. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om als ondernemer je verhaal te vertellen in de media (o.a RTL Koffietijd, RTL Z in Zaken, Grazia, Volkskrant Magazine, 7DitchesTV, BNR Nieuwsradio)
 3. En ik snap de BRUG tussen deze 2 werelden. Ik weet wat een journalist of een mediaplatform van jou nodig heeft om je te ontdekken. En wat jij als creatieve ondernemer moet doen en laten om door hen ontdekt te worden.

En op die kennis en ervaring kan jij varen.

Met Business BN’er IMPACT leer ik je hoe je ontdekt wordt door de media en hoe je zelf die waardevolle contacten leert voeden en groeien. Daar zit het goud. Daar kan je jaren mee vooruit, steeds weer opnieuw. Bij elke lancering, bij elk nieuw project en in elke fase van je ondernemerschap. Hier zit de echte kans en ik laat je precies zien hoe je dit op een integere, fijne manier doet.

Het resultaat? Je gaat van Best Bewaarde Businessgeheim gaat naar Business Superstar in de media!

Wat krijg je bij Business BN'er IMPACT?

MET DE BUSINESS BN’ER IMPACT ONLINE TRAINING LEER JE HOE JE MET JE BEDRIJF ONWEERSTAANBAAR WORDT VOOR DE MEDIA.

In de 4 lesmodules leer je hoe een magneet wordt voor de media komt, je concurrentie achter je laat en hoe je je business groeit dankzij dat grotere podium.

 

IN MODULE 1:

 • ontdek je welk verhaal in jouw business de grootste Media Magneet is en hoe je die inzet
 • leer je in simpele maar krachtige woorden omschrijven wat jouw bedrijf uniek en onderscheidend maakt
 • leer je met een simpele oefening hoe je de switch maakt van: ‘Ik ben nog niet interessant genoeg’ naar ‘Ik durf op iedereen af te stappen met mijn verhaal'

 

IN MODULE 2 leer je:

 • de grootste fout voorkomen die 98% van de ondernemers maakt wanneer ze connecten met de media
 • hoe je de onuitgesproken verwachting van de media in jouw voordeel gebruikt en fans maakt van journalisten
 • Welke media het beste bij jouw business past en je het snelste helpt groeien met je business

 

IN MODULE 3 leer je:

 • De 7 ongeschreven regels van Hilversum en hoe je, als ondernemer daarmee doorbreekt in de media
 • Hoe je in contact komt met de juiste journalisten
 • Wat de 6 soort media makers/journalisten zijn die elke ondernemer moet kennen om je business een leven lang van exposure te voorzien
 • hoe je een simpel persplan maakt waarmee je in weinig tijd veel media exposure voor je business creëert

 

IN MODULE 4 leer je:

 • wat de Media Power Dynamic is en hoe je daarmee positief opvalt bij journalisten
 • Effectief emailen: De psychologie van de Power Email die elke media deur opent
 • 15 (!!) Kant en klare invul emailscripts waarmee je opvalt, gevraagd en ontdekt wordt door de media
 • De simpele tool waarmee ook Introverte (of heel verlegen) ondernemers mega succesvol in de media doorbreken

 

Naast de 4 modules heeft Business BN’er IMPACT geweldige bonustrainingen:

BONUS 1: MEDIA TRAINING VOOR ONDERNEMERS

Hoe zorg je dat je een verpletterende 1e indruk maakt tijdens een interview? Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Waar moet je op letten? Dat alles leer je in de mega praktische mediatraining waar ik je leer:

 • hoe je je optimaal voorbereid voor een geschreven artikel interview en de juiste woorden geeft aan je verhaal
 • hoe je een overtuigende verteller wordt tijdens je interview op de radio of in een podcast
 • hoe je je optimaal voorbereid op een televisiemoment en je vol zelfvertrouwen jezelf en je business een stem geeft

BONUS 2: LEER VAN ZARAYDA’S MEDIAFOUTEN MASTERCLASS

Een groter podium betekent meer mensen die iets van je vinden. Dat kan bij je losmaken dat je wat angst voelt om zichtbaarder te worden.

Dat is heel normaal. Heb ik ook allemaal meegemaakt en de belangrijkste leerlessen in hoe ik die angst voor kritiek losliet en juist VRIJER werd door dat grotere podium, leer ik je in deze bonusmodule. Ik laat je zien hoe:

 • ik mijn angst voor kritiek heb losgelaten en hoe kritiek me nu juist rustiger, vastberaden en sterker maakt. Het is veel simpeler dan je denkt en ik laat je precies zien hoe
 • en ik neem ik je mee achter de schermen van mijn business en de 21 (!!) afwijzingen die ik meemaakte. Bloedeerlijke faalverhalen zodat je kan leren van fouten zodat je ze zelf niet hoeft te maken

 

BONUS 3: JE ONLINE TRAINING IN DE MEDIA

Veel ondernemers denken aan, dromen van of werken aan een online programma om te verkopen. En juist met een digitale dienst of products is het fijn als veel mensen weten dat het er is.

Maar hoe krijg je media exposure voor een online training en met wat voor soort media verkoop je je online training het beste?

In een LIVE ONLINE TRAINING leer je de ongebruikelijke strategie waarmee ik zelf met mijn online aanbod door de media ontdekt wordt. Handig als je binnenkort gaat lanceren!

 

BONUS 4: MINI CURSUS METEEN IN DE MEDIA

Met deze simpele minicursus ben je binnen no time in de media. Superhandig voor als je eigenlijk gister media exposure nodig had. Met deze training die je maar een paar minuutjes per dag kost: creëerden ondernemers voor hun beginnende bedrijven o.a exposure bij RTL Nieuws en op LINDAnieuws.nl

 

BONUS 5: LEER SLEUTELFIGUREN IN DE MEDIA KENNEN

Hoe fijn is het als ik je kennis laat maken met journalisten die super geïnteresseerd zijn in de verhalen van ondernemers? Zodat het voor jou ook weer makkelijker wordt om met hen te connecten.

In de bonusmodule Het BraveNewMedia-panel ontmoet je onder andere de hoofdredacteur van het blad Happinez en de voormalig PR manager van Alicia Keys terwijl ze meedenken over de verhalen van ondernemers zoals jij. In deze bonusmodule ontdek je hoe ze denken, naar wat voor soort verhalen ze op zoek zijn en hoe jij met je business ontdekt kan worden door hen.

 

BONUS 6: MAAK TIJD VOOR MEDIA MASTERCLASS

Ben je bang dat ontdekt worden door de media en met je verhaal in een tijdschrift staan of te horen zijn bij een podcast je heel veel tijd kost die je eigenlijk niet hebt?

In deze LIVE ONLINE TRAINING leer ik je een simpele manier van plannen waarmee je slechts een 2x keer in de week 10 minuutjes bezig bent. Weinig tijd, veel impact en exposure. Het is simpel, makkelijk en het levert je ongelofelijk veel op!

Dit zijn slechts 6 van de in totaal 10 bonussen die ik voor je heb in het Business BN’er IMPACT programma. Met de rest verras ik je in het programma zelf!

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen

Wat is de investering in Business BN'er IMPACT?

De waarde van de strategieën, tools en het netwerk van Business BN’er IMPACT is minstens € 4997,- ex btw waard.

En om exclusief 1 op 1 door mij gecoacht te worden, is de investering vanaf € 7997,- ex btw.

Maar Business BN’er IMPACT heb ik vanuit een hele heldere intentie en keuze heel toegankelijk en betaalbaar gemaakt.

We staan aan de vooravond van een grote mediarevolutie voor ondernemers en ik geloof heilig in de kracht van onze verhaal.

Ik weet dat heel veel mensen er beter van worden als we als ondernemers hen kunnen inspireren met de verhalen van onze businesses en de keuzes die we maken.

Tegelijkertijd is er in de media enorme behoefte aan onze verhalen. Er is echt een gat dat gevuld mag worden met inspiratie en echtheid. Echte, herkenbare verhalen. En om je te kunnen blijven onderscheiden als ondernemer in deze tijden van enorm veel aanbod, is het superbelangrijk om met de media samen te werken voor je zichtbaarheid.

Ik zie mezelf als een belangrijke brug in dat proces en wil die kans voor zoveel ondernemers mogelijk maken.

Daarom kies ik ervoor het Business BN’er IMPACT programma om betaalbaar aan te bieden, voor een bedrag dat je als ondernemer in een hele korte tijd terug kan verdienen.

De investering in Het Business BN’er IMPACT Programma is € 997,- ex btw.

Je kan ook in twee termijnen van € 547,- ex btw betalen.

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer - € 997,- excl. btw
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen - € 547,- excl. btw

Investeren in Business BN'er IMPACT is 100% Risicovrij

Omdat ik zo vol overtuigd ben van de waarde Business BN’er IMPACT en de kansen die er voor je liggen, kies ik ervoor om Business BN’er IMPACT een no-brainer te maken zonder enig risico.

Daarom is er een Geld Terug Garantie waarmee je tot 14 dagen na het begin van de cursus, je geld terugkrijgen als BUSINESS BN’ER IMPACT niet voldoet aan je verwachting.

Bij inschrijving kan je meteen bij alle lesstof. En bij bijna alle bonussen (een aantal bonussen geef ik live in online trainingen) zodat je me vragen kan stellen en ik met je mee kan denken). Die live trainingen zijn daarna terug te kijken in de online leeromgeving, zo vaak als je wil.

Op deze manier neem ik alle risico op me. Zo overtuigd ben ik van dit programma. En van de kracht van jouw verhaal.

 

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer - € 997,- excl. btw
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen - € 547,- excl. btw

Hoe werkt Business BN'er IMPACT precies?

Business BN’er IMPACT is een online training met lesmodules, videolessen, werkboeken en een besloten Facebook groep waar je connect met andere ondernemers en waar ik mediakansen uit mijn netwerk deel.

Je bepaalt zelf je tempo waarmee je door de lesstof heen gaat en in ondersteun je met wekelijkse begeleiding via email om het heldere stappenplan te volgen.

 • Wanneer je je aanmeld, krijg je van mij een welkomstmail met alle informatie en alles wat je kan vinden in de Business BN’er IMPACT academie
 • je krijgt ook je inloggegevens, om in onze online academie de lessen te bekijken en de werkboeken te downloaden voor de opdrachten. Je hebt ten alle tijden toegang tot de academie. In onze Business BN’er IMPACT academie vind je alle videolessen en alle lesstof is meteen toegankelijk
 • Jij bepaalt zelf je eigen tempo van leren. Omdat je Levenslang Toegang hebt tot de lesstof, bepaal je zelf hoe snel of langzaam je door de stof heengaat.
 • Je krijgt toegang tot onze besloten Facebookgroep. Onze veilige haven, onze creatieve vierkante meter waar je kennis maakt met de andere Business BN’ers IMPACT deelnemers. Het is ook de plek waar waar ik je inspireer met extra inspiratie en ik deel er kansen die ik voor zie komen in de media
 • Behalve de videolessen heb ik een paar geweldige bonussen voor je klaarstaan in de academie. Hierboven vertel ik meer over die topbonussen
 • Na je inschrijving blijf je onbeperkt toegang houden tot alle lesstof, zolang je wil. Ook krijg je GRATIS toegang tot nieuwe updates en modules die ik maak voor de academie. Eenmaal aangemeld krijg je alle updates en bonussen gratis mee. Je blijft levenslang lid van het Business BN’er Impact programma

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer - € 997,- excl. btw
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen - € 547,- excl. btw

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Q: Hoe weet ik of ik toe ben aan media voor mijn business?

Elke ondernemer heeft in elke fase van haar ondernemerschap een verhaal dat interessant en waaardevol is voor de media. Want de media is altijd op zoek naar HERKENBARE verhalen. Dus of je je nu gisteren inschreef bij de Kamer van Koophandel of al 10 jaar lang in business bent, jij bent interessant voor de media! In Business BN’er IMPACT laat ik je precies zien hoe jij, vanuit wie je op dit moment bent, een Media Magneet wordt.

Q: Ik ben al aan het ondernemen maar ben ook nog wel zoekende in mijn bedrijf. Is de media dan niet nog een brug te ver voor mij? 

De grootste misvatting is dat je alles 100% helder moet hebben in je bedrijf, voordat je ontdekt kan worden door de media. Dat is niet zo. Zelfs met een heel sterk gevoel om mensen te willen helpen bijvoorbeeld, ben je al heel interessant voor de media.

Tegelijkertijd is Business BN’er IMPACT juist een unieke kans om heel helder te krijgen wat je verhaal is, en wat van je business nu al interessant is voor de media. Dat kan je ook heel goed ontdekken als je voor je gevoel nog zoekende bent.

De helderheid en de focus die je opdoet in Business BN’er IMPACT zorgen voor meer zelfvertrouwen. En vanuit dat zelfvertrouwen zie je nieuwe mogelijkheden. Niet alleen voor de media maar ook in je business.

Q: Wat levert Business BN’er IMPACT me precies op?  

Met het programma open je de deur naar ontzettend veel mogelijkheden. Je gaat veel meer mensen inspireren met je werk en dat levert nieuwe klanten en nieuwe kansen op. Je gaat je onderscheiden. Je losmaken van concurrentie. Veel meer mensen gaan voor jou en je mooie werk kiezen. En vanuit die overvloed is er meer plezier, meer (financiële) rust en meer impact en avontuur in je business. 

Q: Hoe weet ik of Business BN’er IMPACT de investering waard is? 

De levenskracht van onze business hangt 100% af van de keuzes die we maken. En van de kansen die op ons pad komen. Met Business BN’er IMPACT open je de deuren naar een wereld die nodig is voor ons ondernemers om nu te groeien en in de toekomst te kunnen blijven bestaan.

Met 1 email (van de Powerscripts) kan je de koers van je business radicaal veranderen op de meest positieve manier. Of met 1 ontmoeting. 1 nieuwe relatie die je opbouwt door dit programma. 1 krachtige samenwerking. Alle goeds in onze business wordt direct of indirect gebracht door de mensen met wie onze paden kruisen. Business BN’er IMPACT is daarin een gamechanger en heeft in zich dat je de investering die je doet, eindeloos terug blijft verdienen.

Bovendien is investering in Business BN’er IMPACT 100% risicovrij! Ik draag alle risico. Mocht het programma niet aan je verwachtingen voldoen, krijg je tot 14 dagen na je aankoop, 100% je investering terug.

Q: Hoeveel tijd kost het me om Business BN’er IMPACT goed te doen? 

In Business BN’er bepaal jijzelf je eigen tempo van leren. Aangemoedigd door mijn mails en door de warme community zie ik ondernemers sneller stappen zetten dan ze in hun eentje zouden kunnen. Mijn advies aan jou is om zo’n 2 uurtjes per week vrij te maken. Dan ga je snel veel resultaat zien. Hoe consistenter je met de tools van het programma werkt, hoe fijner.

En het allerfijnst is dat er geen druk op staat. Eenmaal gekocht heb je Levenslang Toegang tot Business BN’er IMPACT en dus kan je altijd naar alle lesstof terugkeren.

Q: Krijg ik ook 1 op 1 coaching van Zarayda in BUSINESS BN’ER IMPACT 

Business BN’er IMPACT bevat geen 1 op 1 coaching met mij.

Echter, met online Q&A sessies, die ik gedurende de komende periode inplan (daar ontvang je mail over) kan je wel rechtstreeks vragen aan me stellen en denk ik met je mee over je business en over kansen in de media. Ook is mijn Team Zarayda er voor je om je te helpen als je vragen hebt.

Ook mobiliseer ik mijn media netwerk en nodig ik ze uit om in onze community met je mee te denken en vragen te beantwoorden. Dit werkt enorm goed en bovendien is het een geweldige manier om belangrijke mensen in de media te ontmoeten. Superwaardevol om ook van hen te kunnen leren. 

Q: Ik ben al best wel druk met mijn business. Kost het veel tijd om door te breken in de media? 

BUSINESS BN’ER IMPACT is de short cut. Je leert op een slimme, snelle en vooral integere manier op te vallen en ontdekt te worden door de media. Met tools als de 15 kant- en klare Power Emailscripts heb ik al een groot deel van het zware werk al voor je gedaan.

Bovendien leer ik je in de live online bonustraining MAAK TIJD VOOR MEDIA een simpele manier van plannen waarmee je slechts een 2x keer in de week 10 minuutjes bezig bent. Weinig tijd, veel impact en exposure. Het is simpel, makkelijk en het levert je veel op. De angst dat ontdekt worden door de media je heel veel tijd kost die je eigenlijk niet hebt kan je hierdoor loslaten. Fijn om met veel meer ontspanning en effectiviteit aan je business te werken.

Q: Ik vind het spannend om zichtbaarder te worden. Hoe weet ik of ik kan omgaan met dat grotere podium? 

Iedereen vind het spannend om uit zijn comfort zone te gaan en om meer van zichzelf te laten zien. En tegelijkertijd weet je dat je, om echt te groeien en meer vrijheid voor jezelf te creëren, dat precies is wat je te doen staat. Buiten je comfort zone treden.

Ik besteed in BUSINESS BN’ER IMPACT heel nadrukkelijk tijd, aandacht en veel hulp aan je leveren wat je nodig hebt om echt zichtbaar te worden.

Ik kan en doe dat omdat ik het ook ALLEMAAL heb meegemaakt. De belangrijkste leerlessen in hoe ik mijn eigen angst voor kritiek losliet en juist VRIJER werd door dat grotere podium, leer ik je in een speciaal ontwikkelde bonusmodule. Daarin krijg je hele praktische tools van me en ik neem ik je mee achter de schermen van mijn business in wat ik daarin meemaakte. Bloedeerlijke verhalen zodat je kan leren mijn fouten en in vrijheid, rust en vol vertrouwen zichtbaar kan zijn.

Q: Is Business BN’er IMPACT de beste optie voor mij? 

Natuurlijk zijn er meer wegen die naar Rome leiden.

Je kan een boek lezen over PR. Dat kan leerzaam zijn maar dat gaat je niet vertellen op welke manier je jouw verhaal in de media krijgt. Wie je daarvoor moet benaderen. Wat de do's & don'ts zijn van ons Nederlandse medialandschap (wij zijn een heel ander land dan bijvoorbeeld Amerika) en hoe je de grootste fouten voorkomt.

Of je kan zonder Business BN’er IMPACT, naar eigen inzichten een medianetwerk opbouwen. Dit is heel tijdrovend en heel erg kostbaar. Bovendien heb je niet altijd toegang tot alle plekken waar je zou willen zijn. Met Business BN’er IMPACT vaar je mee op de ervaring en het netwerk dat ik 15 jaar lang voor- en achter de schermen bij de radio, televisie en in de kranten en tijdschriften opbouwde. Je investeert in de korte route.

Q: Is dit het juiste moment voor mij om te investeren?

Na donderdag 17 oktober gaan de deuren van Business BN’er IMPACT weer dicht en de eerstvolgende keer dat de deuren weer open gaan is in 2020 of in 2021 (hij staat nu nog niet in de planning voor de komende jaren).

De deuren zijn namelijk maar heel beperkt open omdat ik de nieuwe groep goed wil begeleiden en het ’t krachtigst is wanneer we samen met een groep ondernemers tegelijk beginnen en optrekken.

Daarom gooi ik voor BUSINESS BN’ER IMPACT maar eens in het jaar en soms eens in de 2 jaar  de deuren open. Bovendien wordt de investering in Business BN’er IMPACT in 2020 € 1497,-  ex btw. Het programma wordt steeds rijker door allerlei nieuwe modules, nieuwe bonuslessen en nieuwe mediakansen vanuit het netwerk. En omdat de waarde groeit, ontwikkelt de prijs mee.

Echter, als je nu instapt, krijg je al die updates gratis erbij. Eenmaal lid, heb je altijd toegang hebben. Ook tot de nieuwe lesstof. Die krijg je er, wanneer je aangemeld bent, er gratis bij.

De inschrijving is gesloten

ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 1 keer - € 997,- excl. btw
ZARAYDA, HELP ME OM VAN MN BEDRIJF EEN MEDIA MAGNEET TE MAKEN!
Ik betaal in 2 termijnen - € 547,- excl. btw

 

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren, oprichters IMU

‘Zarayda heeft ons heel goed geholpen inzicht te krijgen in wat nou ons eigen verhaal is. Door haar media coaching hebben we nog veel scherper wat ons uniek maakt en met welk verhaal wij de media kunnen gaan veroveren.’

Zarayda Groenhart is presentatrice en online ondernemer. Meer dan 20.000 ondernemers downloadden haar gratis trainingen, ze hielp meer dan 1300 ondernemers met hun zichtbaarheid en ze bereikt meer dan 52.000 volgers met haar social media kanalen.

Ze presenteerde en produceerde theWhyGirl, een online talkshow die ze in haar woonkamer opnam en die uiterlijk op de zender TLC  werd uitgezonden.

Zarayda is de oprichter en CEO van VideoBusinessSchool en van Business BN’er IMPACT, de online media academie voor ondernemers. Ze verscheen pasgleden op de cover van KEKmama om te vertellen hoe ze als single mom een snelgroeiende business runt en maakte een vlogreeks voor LINDA.tv  over haar leven als single business mom.