In een paar simpele stappen ontdekt worden door de media!

Heb jij het in je om een Business BN'er te worden?
Als je bij deze vraag een beetje misselijk wordt maar tegelijkertijd ook dat enorme enthousiasme voelt, ben je hier aan het juiste adres.

Want misschien droom je er stiekem van. Om de Meest Bekende Expert van jouw branche te worden. De Go to Girl of de Go To Guy waar je klanten en de media aan denken, wanneer ze denken aan jouw expertise, jouw branche of aan datgene waar jij zo gepassioneerd over bent.

Geef je gedachten even de vrije loop en stel het je voor:

Jouw verhaal en het verhaal van je bedrijf in een mooi tijdschrift. Uitgenodigd worden op de radio of in een populaire podcast om te vertellen over je werk. Als spreker gevraagd worden voor geweldige evenementen waar jouw ideale publiek rondloopt. Of een boekendeal binnenslepen en eindelijk dat boek schrijven waar je al jaren mee in je hoofd loopt.

Als je ervan droomt om je bedrijf in de media spotlight te zetten, is mijn gratis Business BN’er Mediatraining echt iets voor jou.

Vanaf vrijdag 16 juni tot maandag 26 juni download je em hier. Deze training is honderden euro’ s waard maar tot maandag 26 juni download jij em helemaal GRATIS!!

In de simpele videolessen leer je hoe:

  • Je zonder netwerk in contact komt met Mediamakers die staan te springen om jouw verhaal een podium te geven
  • Je ontdekt welke soorten media werken voor jouw business en creativiteit en hoe je die benadert
  • Hoe je jouw verhaal, jouw missie, jouw visie zo krachtig neerzet dat je de media niet langer om je heen kan
  • Welke ongeschreven regels van de media je moet kennen om echte impact te maken
  • Je de grootste fouten die ondernemers maken wanneer ze de media benaderen, voorkomt, zodat je een geweldige eerste (of 2e) indruk maakt

Vandaag nog bekender worden dankzij mooie media exposure? Schrijf je in voor de gratis training!

Inschrijving Business BN’er Mediatraining is gesloten.

Wat de kracht is van jouw verhaal in de media 

In de Business BN’er Mediatraining laat ik je zien dat jezelf zichtbaar maken in de media geen kwestie is van ‘een kans krijgen.’ Ik laat je zien dat het een kans is die je zelf creëert.

Het valt en staat allemaal met het kennen van de ongeschreven regels van de media. Elke creatieve ondernemer heeft een verhaal waar de media op zit te wachten! De kunst is om te snappen hoe je ontdekt wat jouw onweerstaanbare verhaal ik en hoe je vervolgens de media daarmee verleidt.

Elke creatieve ondernemer kan dit!

Misschien heb je zelfs wel eens een poging gewaagd. Heb je je moed verzameld en weleens een mooie mail gestuurd naar jouw favoriete krant of tijdschrift.

Heb je zwetend boven je laptop gezeten, op zoek naar de juiste woorden om je verhaal te vertellen. Heb je, na een enorme stoeipartij met alle woorden die je op papier zette, met trillende handen op SEND gedrukt. En heb je vervolgens nooit een reactie gekregen, en nooit meer wat gehoord.

Waarschijnlijk heb je vervolgens tegen jezelf gezegd: ‘ach, laat ook maar zitten. Dit is ook helemaal niet belangrijk. Het gaat al best goed met mij en mijn bedrijf. Ik heb dit niet helemaal niet nodig.’

Tegelijkertijd ben je super geïnspireerd (of stiekem jaloers) wanneer je collega’s ziet die het wel gelukt is om een voet tussen de deur te krijgen in die onoverzichtelijke wereld van de traditionele media en de kans hebben gepakt om hun verhaal aan een groot publiek te vertellen.

En als je eerlijk bent, denk je bij jezelf. Dat wil ik ook!

Herkenbaar? Schrijf je dan nu gratis in voor de Business BN’er Mediatraining!

Inschrijving Business BN’er Mediatraining is gesloten.

Waarom ik je kan en wil helpen

Er zijn tal van dure persbureaus, of snelle PR agenten die je in ruil voor duizenden euro’s gouden beloften doen om je de media in te helpen.

Mijn ervaring is dat je vaak heel veel geld betaalt, misschien wel 1 of 2 persmomentjes hebt maar dat het op deze manier zelden iets doet voor de groei van je business. En om resultaten te blijven zien, moet je dit soort bureaus heel veel geld blijven betalen.

De gratis Business BN’er Mediatraining is anders.

In mijn training laat ik je zien welke ongelofelijke kansen er liggen in de media voor jou als creatieve ondernemer. Kansen waar de meeste ondernemers geen weet van hebben en die de dure bureaus je niet willen laten zien.

Door mijn kennis en jarenlange ervaring met je te delen over de Ongeschreven Regels van de Media, ontketenen we samen een media revolutie. Veel meer mooie ondernemersverhalen in de media. Zit jouw verhaal daar straks bij?

Dit doet pijn...

Met pijn in mijn hart zie ik geweldige ondernemers fouten maken in het benaderen van media en andere smaakmakers. Fouten die maken dat er op de korte termijn niets gebeurd en hen op de lange termijn zelfs kunnen schaden.

En dan baal ik. Want de meeste ondernemers die ik zie hebben ontzettend veel moois te geven. Zijn hun bedrijf gestart omdat ze echt een verschil willen en kunnen maken.

Ik help je om het verhaal van jou en je bedrijf vleugels te geven. Help je je podium pakken op de plekken waar heel veel mensen jou en je werk kunnen leren kennen. Zodat je nog veel meer mensen kan inspireren en nog veel meer mensen voor je kiezen.

Mijn superpower waar je tot 26 juni gratis gebruik van maakt

De meeste persbureaus kennen maar 1 kant van de media. De kant waarin ze verhalen moeten pitchen aan de bladen, de radio en de televisie. Ze hebben 1 truck en zetten die voor al hun klanten in.

Mijn aanpak bij de Business BN’er Training is helemaal anders en daarom veel effectiever.

Want ik ken al die 3 verschillende werelden vanuit mijn eigen ervaring.

A. Ik weet uit eigen ervaring wat het is om als presentator & journalist in de media te werken (o.a MTV, BNN, TLC, RADIO 1, NRC Next, Nieuwe Revu en Viva)

B. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om als ondernemer je verhaal te vertellen in de media (o.a RTL Koffietijd, RTL Z in Zaken, Grazia, Volkskrant Magazine, 7DitchesTV, BNR Nieuwsradio)

C. En ik snap de BRUG tussen deze 2 werelden. Weet wat een journalist of een mediaplatform van jou nodig heeft om je te ontdekken. En wat jij als creatieve ondernemer moet doen en laten om door hen ontdekt te worden.

Die combinatie plus de 11 jaar voor- en achter de schermen ervaring die ik heb, maakt dat ik je precies kan laten zien, hoe je van Best Bewaarde Businessgeheim gaat naar Business Superstar in de media.

In de gratis training laat ik je het stap voor stap zien.

Ready voor meer media? Schrijf je dan nu gratis in voor de Business BN’er Mediatraining!

Inschrijving Business BN’er Mediatraining is gesloten.

11 jaar geleden brak ik zonder contacten en zonder kruiwagen door in de media

Toen ik begon, kende ik niemand in de mediawereld. Ik had er geen contacten, kende niemand en had helemaal niet de juiste achtergrond of de juiste werkervaring.

Toch lukte het me om de meest geweldige televisie-, radio en persavonturen voor mezelf te creëren. En het mooie is, dat mijn pad niets met ‘geluk’ te maken had. Waar het wel over ging, dat leer ik je in de gratis training.

Ik ben Zarayda Groenhart, online ondernemer, auteur en presentatrice met meer dan 11 jaar voor- en achter de schermen media ervaring bij de televisie, de radio en als journalist.

Zelf was ik 22 toen ik, zonder contacten, zonder kruiwagen en zonder relevante werkervaring mijn eerste baan bij de televisie voor mezelf creëerde. Zonder netwerk en zonder vriendjespolitiek.

Met wat ik je leer in de Business BN’er Mediatraining begon ik met niets dan een brutaal plan, doorzettingsvermogen en een grote berg enthousiasme terecht bij MTV. Na MTV ging ik als presentator en programmamaker aan de slag bij BNN. Werkte ik als radio dj bij o.a Radio 1. Werkte ik als journalist voor o.a NRC Next, Nieuwe Revu en Viva.

In 2013 ging ik ondernemer en begon ik een eigen online talkshow. Vlak na de lancering daarvan, werd mijn online talkshow theWhyGirl uitgezonden bij televisiezender TLC. Ging ik een geweldige samenwerking aan met de grootste uitgever van vrouwenbladen in Nederland, Sanoma. Word ik als spreker van events gevraagd door grote merken als Nationale Nederlanden en theNextWomen. En was ik 1 van de 3 sprekers die een LINDA.Talks mocht geven tijdens het LINDA.festival

Met de tools en strategische inzichten die ik je ga leren, heb ik mijn eigen bedrijf de afgelopen jaren zelf ook op de kaart gezet.

Zo maakte o.a Viva een coverstory over mij en mijn theWhyGirl platform, werd ik voor Volkskrant Magazine en Grazia geïnterviewd over online ondernemen, was ik te gast bij RTL’s Koffietijd over een van onze WhyGirl evenementen en ben ik een vast panellid van het BNR Nieuwsradio Ondernemerspanel.

Ik kende niemand in de media en tv-wereld toen ik begon. Alle kansen die op mijn pad kwamen, heb ik zelf gecreëerd.

Hoe ik dat gedaan heb, leer je in deze gratis training. Zodat jij hetzelfde kan doen en een prachtig mooi podium pakt voor jezelf, je projecten en je business.

Ben je er klaar voor om te gaan shinen in de media? Schrijf je dan nu gratis in!

Inschrijving Business BN’er Mediatraining is gesloten.

De gratis Business BN'er Mediatraining staat tot 26 juni online. Daarna verdwijnt de kans!

Met deze gratis training kreeg een beginnend ondernemer zichzelf met een mooi artikel over haar bedrijf op LindaNieuws.nl

Een andere ondernemer kreeg dankzij de Business BN’er training een prachtig interview op een goed gelezen blog uit zijn branche (Advocatenblad.nl)

En nog weer een ondernemer werd dankzij deze training geïnterviewd door RTL Nieuws.

Je bent letterlijk twee kliks verwijderd van je grote media avontuur. Zie ik je binnen de training van Business BN’er?

Yeah baby! Ik ben er klaar voor om een Business BN’er te worden:

Inschrijving Business BN’er Mediatraining is gesloten.