Meer Inkomen, Impact & Bekendheid in je Branche

Hoe je zonder een triljoen bezoekers of advertentie-inkomsten goed kan leven van je creativiteit, blog of bedrijf

 

 

We zijn gestart de inschrijving is nog gesloten.

Schrijf je hier in als je meer wilt weten over de VideoBusinessSchool

Dit is waarom ik jou daarbij kan en wil helpen

Na bijna 10 jaar voor- en achter de schermen bij de televisie te hebben gewerkt, nam ik 3 jaar geleden een besluit waar ik met mijn ziel en zaligheid achterstond maar waardoor ik de eerste maand ziek in bed belandde. Dit is wat er gebeurde: ik begon voor mezelf.

Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen bedrijf op te zetten. Werken waar en wanneer ik maar wil. Locatieonafhankelijk zijn. Zelf mijn tijd indelen en zelf bepalen met wie ik werk. Mensen helpen, trots zijn op wat ik doe en genoeg verdienen om in alle rust voor mezelf en de mensen van wie ik hou te zorgen. Genieten van het leven, reizen en mijn toekomstige gezinnetje kunnen combineren met mijn werk.

Net als jij had ik de passie maar miste ik een plan

Ik wist dat het slim inzetten van het internet de manier was om mijn droombedrijf en droomleven vorm te geven. Ik was vastberaden en vol passie maar ik had, net als jij misschien op dit moment, geen idee waar ik moest beginnen. De eerste maanden van mijn ondernemerschap waren pure paniek.

Ik liet me gek maken door alle artikelen waarin stond dat je alleen kan leven van een online onderneming als je een triljoen bezoekers per maand hebt en je advertentie-inkomsten hebt, zoals fashion bloggers dat soms hebben.

Ik had zoveel stress dat ik een maand plat moest van de dokter. Er moest iets veranderen! Ik besloot in mezelf en mijn bedrijf te investeren. Ik schakelde de hulp in om een strategie, structuur en stappenplan te maken om mijn dromen waar te maken. Met alleen maar passie red je het niet. Je hebt ook een stappenplan nodig.

En toen was er… video!

De grote verandering ontstond toen ik ontdekte hoe ik video en storytelling in kon zetten om de fans, droomklanten en droompartners waar ik van droomde aan te trekken.

Met het slim inzetten van online video ben je niet afhankelijk van adverteerders, van media die jou wel of niet interessant genoeg vinden om aandacht aan je te besteden en je bent niet afhankelijk van investeerders.

Met online video ben je niet per se afhankelijk van massa-bereik. Je hebt zelf voor een groot deel in de hand wat jouw impact is.

Inmiddels verdien ik genoeg om heel goed voor mezelf en mijn mensen te zorgen. En ik ben mijn eigen baas. Ik kan overal ter wereld mijn laptop openslaan en ‘kantoor opzetten.’

De afgelopen jaren heb ik gewerkt vanuit onder andere New York, Kaapstad en Spanje. En werkte ik productiever en creatiever dan ooit.

Wat ik je wil geven

Op het internet gaat het om wat je kan geven. Met mijn online talkshow op theWhyGirl.com, m’n podcast en mijn blogartikelen geef ik 90% van m’n kennis en netwerk gratis weg.

Tegelijkertijd trek ik met m’n bedrijf mijn droomkijkers, droomklanten en partners aan ter waarde van duizenden euro’s aan. Soms draai ik maanden met omzetten van 5 nullen. Ik kan je leren hoe ik dat doe.

Dit ben jij

Je bent een creatieve freelancer, een blogger of een ondernemer die ook droomt van een leven waarin ze mensen kan helpen, een verschil maakt en iets opbouwt waar ze trots op is en goed van kan leven.

Herkenbaar? Dan kan ik jou helpen! Om meer inkomen, meer impact en meer bekendheid in je branche te creëren voor je creativiteit, je blog of je bedrijf.

Ik heb namelijk een stap-voor-stappenplan ontwikkeld waarin ik je kan laten zien hoe je video voor je kan laten werken. Of je nu bijna geen budget hebt of je met een professioneel camerateam aan de slag wil, op elk niveau zijn er talloze mogelijkheden.

Als je maar weet hoe. Ik kan je daarbij helpen

Video is de toekomst van het internet. Uit onderzoek blijkt dat in 2017 video rond de 69% van alle online traffic zal beslaan.

Een prachtige quote van Brent Weinstein, directeur van Digital Media bij United Talent Agency maakt nog duidelijker wat de kansen zijn van online video:

 “Online video today is what TV was a couple of years after it came onto the scene,” 

Stel je voor dat je terug in de tijd kon. Naar de jaren ’60. En dat je de kans kreeg om de baas te worden van je eigen televisiestation. Wat een geweldige tool om mensen te kunnen helpen en bereiken! Met online video grijp je deze kans en word je de uitgever van je eigen stem.

VideoBusinessSchool

Met mijn VideoBusinessSchool leer ik je stap voor stap hoe jij online video slim inzet om meer inkomen, meer impact en meer bekendheid in je branche te creëren. Ik laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen video’s moet presenteren, produceren en lanceren.

Dit is wat je in handen hebt na VideoBusinessSchool

Nadat je VideoBusinessSchool doorlopen hebt weet je precies op welke manier je video kan inzetten. Je hebt je unieke presentatiestijl ontdekt, die volledig in lijn is met wie je bent en waar je voor staat.

Je weet welke mogelijkheden je binnen je budget hebt om video's van topkwaliteit te produceren dankzij het simpele en heldere stappenplan dat je nu in handen hebt.

Je bent in staat om op een ontspannen manier je video's te maken om je blog of bedrijf naar het volgende level te tillen.  Daarnaast kan je altijd terugvallen op de gelijkgestemde community van VBS studenten die met je meedenkt en je ondersteunt in je video avontuur.

Met de praktische kennis die je opdoet, worden je kijkers jouw Droomklanten en met je video's trek je de geweldige partnerships, samenwerkingen en community aan waar je als creatieve ondernemer van gedroomd hebt.

Vertel me meer

Het eerstvolgende VideoBusinessSchool avontuur begint op  4 april 2016. We beginnen die maandag met de 10-weken durende digitale opleiding waarin ik je stap voor stap help bij het creëren van je kwaliteitsvideo’s en je online show. De opleiding bestaat uit 8 lesmodules die je van achter je eigen bureau of in je eigen huiskamer kan volgen. Het werkt als volgt: je schrijft je in en krijgt van mij een  gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee log je in en vanaf dat moment begint je avontuur. Je wordt stap voor stap ondersteund in je leerproces en je stelt al je vragen via de mail, via de community of via Skype. Behalve de lesstof heb je toegang tot de Exclusieve Facebook Groep waar je met de andere deelnemers ideeën uitwisselt, waar je feedback krijgt en waar je nog meer vragen kunt stellen aan mij en aan het team.

Je leven lang toegang

Eenmaal gekocht heb je Levenslange Toegang tot VideoBusinessSchool, Met andere woorden, er is geen enkele tijdsdruk om ‘snel door de stof’ heen te gaan.

Bovendien wordt het programma elk jaar geupdate en uitgebreid. Jij hebt als student altijd gratis toegang tot die geupdate (en nieuwe) lesstof.

In het lesprogramma leer je o.a. over:

 • VideoContent = VideoContext: het geheim van geld verdienen met video
 • 7 Manieren om Geld te verdienen met Gratis Content
 • Je Signature Story Telling Style: ontdek je authentieke presentatiestijl
 • Do’s & Don’ts: Voorkom de Veelgemaakte Goeroefout
 • 3 Oplossingen voor Het Plankenkoorts Probleem (en andere zenuwslopers)
 • Interviewtechnieken & het Geheim van Sonja (dat elke presentator moet kennen)
 • De 5 Pilaren van jouw Perfect Passende Format
 • Techniek & Mindset: Zo kom je over de Eigen Beheer Barrière heen
 • Techniek & Tools Beeld, Licht, Geluid & Setting
 • Techniek & Montage: Het geheim van Leaders, Bumpers & B-roll
 • Productie: Van no-budget tot big budget: jouw Persoonlijke Productieplan
 • Uploaden & uitzenden: Het Youtube Stappenplan
 • Het Geheim van de Creatieve Coalitie: zo trek je droompartners aan en topsamenwerkingen aan.
 • De 4 Video’s die je als 1e moet maken voor je blog of bedrijf
Simone Levie

 

Zarayda Groenhart inspireert me enorm. Ze is lief en warm, maar heeft ook verstand van zaken. Door haar enthousiasme, drive en professionaliteit krijg je echt zin om echt het maximale uit jezelf te halen. Haar online programma is van Amerikaanse top kwaliteit. De video’s zijn prachtig en ze legt alles super goed en helder uit. Als je even iets niet weet Zarayda staat altijd voor je klaar om je verder te helpen. Ze heeft altijd de beste ideeën waardoor het bij mij ook altijd weer stroomt als ik met haar gesproken heb. Door Zarayda haar programma weet ik precies hoe ik topvideo’s moet maken. Niet alleen de techniek, maar juist ook de inhoud.

Simone Levie Online Ondernemer
Shirley Martina

 

De grootste verandering die VBS me heeft gegeven is het netwerk met like-minded peoples. Dat is echt het allerbelangrijkste. Daarnaast heb ik dankzij VBS niet alleen ideeën, maar ook een raamwerk waarmee ik ze vorm kan geven. Ik heb alle tools om mijn stem en creativiteit tot uiting te brengen en geld mee te verdienen.

Shirley Martina beginnend freelancer

Je gut feeling

Misschien zegt je gut feeling op dit moment: dit is precies waar ik naar gezocht heb! Een kans om in een veilige en inspirerende omgeving dat bedrijf en leven te creëren waar ik van hebt gedroomd!

Maar is er tegelijkertijd dat stemmetje in je hoofd dat zegt: dit kan jij helemaal niet. Je bent helemaal niet technisch en je hebt geen ervaring met presenteren. Of: wie zit er eigenlijk te wachten op jouw video’s? Of: video is toch veel te duur voor jou?!

Dit stemmetje hebben we allemaal. Ook ik vind het (zelfs met 10 jaar televisie en radio ervaring) soms nog steeds spannend om mezelf te laten zien met mijn video’s.

Waarom je jezelf zou laten zien?

Om te leven van creativiteit, je blog of van je bedrijf moet je zorgen dat de mensen voor die jij kan helpen met je kennis en expertise, jou ook daadwerkelijk kunnen vinden.

Hetzelfde geldt voor je de mensen waarmee je toffe samenwerkingen aan wil gaan. Zichtbaar worden is spannend. Maar het is essentieel als je een verschil wil maken.

Om je een goed idee te geven of VideoBusinessSchool bij jou past, beantwoord ik hieronder een aantal van de meest gestelde vragen:

 • q-iconWat als ik erachter kom dat de opleiding toch niet bij me past?

  Geen probleem! Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug

 • q-iconIk denk niet dat ik het kan want ik ben totaal niet technisch

  No worries! Je hoeft absoluut niet technisch te zijn voor VBS. Je krijgt van mij een stap voor stappenplan waarin ik je heel duidelijk uitleg hoe alles werkt. Van mijn minst technische VBS studenten hoor ik het technische deel veel makkelijker is dan ze dachten. Check bijvoorbeeld het verhaal van VBS student Fiona hieronder

Fiona Zwart

 

Ik twijfelde: moet ik er nu wel in investeren? Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om het wel te gaan doen, omdat ik gewoon niet wilde wachten. Online video’s zijn voor mij een prachtige aanvulling op mijn bedrijf. De grootste verandering is dat ik mezelf zichtbaarder maak. Ik ben van nature vrij introvert en rustig en VideoBusinessSchool helpt me om nog meer mijn eigen stem en mijn onderscheidend vermogen te vinden. En ik wist dat ik uiteindelijk de investering zou terug verdienen.

Fiona Zwart Business Coach
 • q-iconIk heb het al best wel druk en heb dus niet veel tijd. Hoeveel tijd kost het me om VBS te doen?

  Ik raad je aan om tussen rond de 5 uur per week vrij te maken voor deze opleiding. Dan boek je de snelste resultaten. Maar omdat de lessen digitaal en on demand zijn, leer en werk in je eigen tempo. En eenmaal ingeschreven heb je Levenslange Toegang tot alle lessen en de toekomstige updates. Dus er staat geen druk op je leerproces. Jij bepaalt zelf hoe snel je gaat.

 • q-iconIs het niet ontzettend duur om online video’s te maken? Ik heb niet veel budget

  In de opleiding behandelen we van no-budget tot big budget opties voor je videoproductie. Ik leer je hoe je in alle prijsklassen die we bespreken. prachtige video’s van HD kwaliteit maakt.

 • q-iconIk ben niet zo op de voorgrond en wil eigenlijk niet met m’n hoofd in beeld

  Geen enkel probleem. In de opleiding krijg je genoeg inspiratie en opties om effectieve, authentieke video’s te maken zonder dat je zelf in beeld bent. Ik geef je talloze voorbeelden van wat er mogelijk is.

Nicole Offenberg

 

Voor mensen die op de drempel staan en nog niet veel durven met beeld en vooral wel in beeld willen komen op hun eigen manier, kan ik VideoBusinessSchool zeker aanraden. Het is veel meer dan even een videootje maken. Je leert over geluid en licht maar ook over presenteren, jezelf neerzetten, zichtbaar durven zijn. De Coachcafe’s en het contact met Zarayda heeft me het meest gegeven. Haar expertise, ervaring en het creatieve meedenken. Zij is echt de kracht van dit programma!

Nicole Offenberg Business strateeg & Keuze Coach
 • q-iconKan ik deze cursus wel betalen?

  Voor de studenten die de opleiding niet in een keer kunnen betalen is er een betaalplan. Je kan in 12 termijnen (elke maand) het lesgeld betalen. Verderop lees je meer over de betaling in termijnen.

 • q-iconIk ben bang dat video niet echt mijn medium is. Ik kan geen teksten onthouden, ben onzeker over mezelf op beeld en als ik heel eerlijk ben, vraag ik me af of mensen wel op me zitten te wachten

  Herkenbaar! Iedereen heeft deze twijfels maar ik wil je uitdagen je niet te laten tegenhouden door dit soort belemmerende gedachten. In VBS ga ik met je op zoek naar de kern van wat je te geven/ te vertellen hebt. Mijn ervaring is dat, wanneer je dit helder in kaart hebt, de onzekerheid plaats maakt voor enthousiasme. Want je ontdekt wie de mensen zijn die enorm op jou en je kennis of boodschap zitten te wachten. Die ontmoeting met je Tribe geeft je de moed en kracht om door te zetten en jezelf te laten zien.

Dolly Heuveling van Beek

 

Ik wist dat ik meer zichtbaar wilde worden met mijn boodschap en bedrijf maar wilde het wel echt goed doen. Door de lessen weet ik nu veel beter wat mijn verhaal is en hoe ik dit om kan zetten in mooie betaalbare video’s. Het is heel fijn om bij de hand te worden genomen door Zarayda en alles stap voor stap te doorlopen. De contacten die ik heb opgedaan en de kennis waarmee ik nu mijn show ga maken zijn van onschatbare waarde. Zarayda is super betrokken en geeft heel goede feedback waardoor je boven jezelf uitstijgt. Ze bruist ook van de creatieve ideeën waarbij haar jarenlange ervaring met tv een enorm voordeel is. Ik raad iedereen die in deze tijd het internet wil gebruiken om een droombedrijf te realiseren aan om VideoBusinessSchool te gaan doen!

Dolly Heuveling van Beek Business & meditatiecoach

De wie-zit-er-op-mij-te-wachten-wroeging

Misschien twijfel je er nog steeds aan of je wel zelf je video’s moet gaan maken. Want kan je het wel, is het wel de juiste tijd en zitten mensen wel echt op mij te wachten?

Zet dat interne dialoog heel even op mute en verheug je op het geweldige avontuur dat er mogelijk voor je ligt!

Ik ben ervan overtuigd dat je verdiepen in video een geweldige investering is waar je de rest van je freelance of ondernemersbestaan ontzettend veel aan zult hebben.

Want behalve de kennis en het stappenplan is er de VBS Community: een fijne groep van gelijkgestemde makers met de Gul&Gun factor, waar je de steun en aanmoediging krijgt om gemotiveerd te blijven bouwen aan je dromen.

Als student van VideoBusinessSchool ben je automatisch een onderdeel van onze creatieve community. Wij kijken met je mee over je schouder en zijn er om je die (liefdevolle) schop onder je kont te geven op de momenten dat je dit nodig hebt.

Wat zijn je andere opties behalve VideoBusinessSchool?

Ik weet dat we in een wereld met eindeloze mogelijkheden leven. Behalve VideoBusineesSchool zijn er natuurlijk nog andere opties:

Je kan je bedrijfsvideo's door een productiehuis laten doen. Kost je duizenden euro's en het is altijd afwachten of ze jouw visie en jouw passie zo vertalen als jij dat wil.

Je kan een duur marketingbureau in de hand nemen om impact te creëren. Kost je al snel duizenden euro's en het kost je behalve veel geld ook veel tijd om samen met zo’n bedrijf tot een strategie te komen waar je zowel met je hoofd als met je hart achter staat.

Of je kan het internet afstruinen naar gratis tutorials over online video's. Alleen hoe weet je wat belangrijk is en waar je precies naar moet zoeken? Dat blijft gissen. Met gratis info mis je nog steeds de structuur. Je only the lonely zoektocht kost je eindeloze (gefrustreerde) uren van je leven en daarmee dus geld.

Waarom in je eentje het wiel uitvinden?

Shannon van Beek

 

Ik heb anders leren denken en ondernemen. Vanuit mijn Why. Hierdoor wil ik alleen nog maar werk doen waar ik blij van wordt. Dan hou je het vol en wordt je het meest succesvol. Het meest praktische was toch wel het technische gedeelte. Hoe werk je met licht, geluid, montage en setting. Reuze handig!

Shannon van Beek ondernemer
Melissa van Hetten

 

Ik was bang dat het heel duur zou zijn om online video’s te maken, maar je kan het zo duur maken als je zelf wil. Het meeste had ik aan de lessen over omgaan met kritiek. Ik vond het interessant om te zien over hoe Zarayda, die mij is voorgegaan, met kritiek omgaat. Daarnaast vond ik de technieklessen ook heel interessant. Ik heb geleerd over de belichting en geluid en de verschillende manieren van je show opnemen.

Melissa van Hetten Maakt overstap van loondienst naar freelance werk

Wat kost VideoBusinessSchool?

Voor het VBS Premium Pakket betaal je 12 maanden lang € 127,- (ex btw) per maand. Of je betaalt eenmalig
€ 1247,- (ex btw)

Voor het VIP Pakket betaal je 12 maanden lang € 227,- (ex btw) per maand. Of je betaalt eenmalig € 2247,- (ex btw)

In de VBS VIP hier heb ik maar 15 plekken ter beschikking dus wees er snel bij!

Klopt de timing voor jou, voor VideoBusinessSchool?

VideoBusinessSchool wordt maar af en toe aangeboden. Wanneer de inschrijving sluit, kan je niet meer mee doen. En moet je wachten tot de eerstvolgende ronde.

Het is goed om te weten dat VideoBusinessSchool steeds duurder wordt. Omdat er steeds uitgebreidere updates en bonusmodules worden aangeboden, wordt de prijs steeds hoger.

Als student met Levenslange Toegang krijg je al deze updates gratis. Maar als nieuwe student betaal je een volgende ronde een hogere instapprijs. Het is dus veel voordeliger om eerder te investeren in Video Business School.

 

 

We zijn gestart de inschrijving is nog gesloten

Schrijf je hier in als je meer wilt weten over de VideoBusinessSchool

VIP Pakket

 • 2 x een uitnodiging voor Het Coach Café: de geweldige brainstormsessies met mij en de andere VIP deelnemers over je formats, video’s en je bedrijf
 • 2x Mastermind Verdiepingswebinars met toonaangevende namen uit de media
 • Gedurende de looptijd van het traject krijg je 2x een online skype sessie van een half uur
 • En uiteraard
 • 8 lesmodules waarin je leert hoe je online video's presenteert, produceert en lanceert
 • 3x een Q&A webinar
 • Exclusieve Facebook Group waar je met de andere deelnemers ideeën uitwisselt en waar je feedback krijgt en vragen kunnen stellen aan mij en het team
 • Een netwerk van creatieve makers met een Gun&Gul factor waar je op terug kan vallen
 • Levenslange toegang tot alle lesmodules & updates
 • Bonusmodules & andere verrassingen
 • Verrassingsborrel

Premium Pakket

 • 8 lesmodules waarin je leert hoe je online video's presenteert, produceert en lanceert
 • 3x een Q&A webinar
 • Exclusieve Facebook Group waar je met de andere deelnemers ideeën uitwisselt en waar je feedback krijgt en vragen kunnen stellen aan mij en het team
 • Een netwerk van creatieve makers met een Gun&Gul factor waar je op terug kan vallen
 • Levenslange toegang tot alle lesmodules & updates
 • Bonusmodules & andere verrassingen
 • Verrassingsborrel

theWhyGirl in de pers