MOEITELOOS MEER KLANTEN VIA SOCIAL DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING  

Als je wel zichtbaar bent op social media maar er geen nieuwe, fijne klanten mee krijgt: what’s dan the point?

De Valentijnsactie is afgelopen!

LIVE MASTERCLASS

Leer de kunst van StorySelling

  • 4 orginele, supersimpele video ideeën die verkopen.  
  • Ik neem je stap voor stap aan de hand en leer je hoe je, door jezelf op de juiste manier te laten zien, een magneet wordt voor nieuwe klanten die staan te springen om met je te werken.
MELD JE HIER AAN VOOR MOEITELOOS MEER KLANTEN!

Samenwerken met Zarayda

Ik hielp een aantal van de absolute topondernemers in Nederland met hun zichtbaarheid en hun verhaal. Van Simone Levie, Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU tot Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol.  En de lijst is nog veel langer.

‘Door Zarayda weet ik precies hoe ik topvideo's moet maken. Niet alleen de techniek maar juist ook de inhoud.’ 

Simone Levie - Online ondernemer

‘Zarayda is de video business goeroe van Nederland.’
.

Eelco de Boer - Ondernemer & Investor

"Mijn compagnon David en ik hebben de grote missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En om onze missie te behalen, moeten we veel dingen leren. David en ik hebben de afspraak om alleen te leren van de mensen die wij het allerbeste vinden.

We baseren dat op de werkelijke ervaring die iemand heeft en of diegene dat op een fijne manier weet over te brengen. En of we een klik voelen. Dat hadden we met Zarayda die ons heeft gecoacht op onze zichtbaarheid in de media."

Arjan Vergeer - bestsellend auteur, columnist AD en oprichter van 365 Dagen Succesvol

"Zelfs als je als ervaren ondernemer je business goed kent haalt Zarayda de kern van je verhaal in je naar boven.

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren - Eigenaren IMU

Ik kan me voorstellen dat jij met je business stiekem net zoveel impact, succes en verschil wil maken als deze inspirerende ondernemers

Je wil heel veel mensen helpen en inspireren. Steeds slimmer werken (ipv harder) en meer verdienen. En je wil bekend staan om wat je kan en om de kwaliteit, de zorg en de liefde die je in werk stopt.

Maar daar ben je nog niet. Op dit moment kennen heel veel mensen je nog niet. Je bent misschien al een beetje zichtbaar, maar ergens zit je ook een beetje vast in je eigen bubbel. Je maakt misschien maar 10% van de impact die je eigenlijk te maken hebt.

Je doet je best om zo goed mogelijk te verwoorden wie je bent en wat je doet. Maar ergens zit een stroefheid. Frustratie. Soms denk je: God, hoe moet ik het nu weer verwoorden?! Wat laat ik nou wel en niet zien? En dus val je vaak ook een beetje stil. In je zichtbaarheid. Op social. Je weet dat dit de bottleneck van je business /succes is maar je zichtbaarheid laat op zich wachten omdat je nog steeds geen antwoord heb op die belangrijke vraag:

"Maar wat moet ik dan laten zien? Wat wel? Wat juist niet? Wat voor verhalen vertel je om van volgers ook echt klanten te maken?"

Dit is een vraag die achterin je hoofd sluimert. En er zit een angst bij. Want wat als je ‘het verkeerde verhaal vertelt?’ Of wat als je je verhaal op een helemaal verkeerde manier vertelt en mensen daardoor gillend wegrennen van jou en je werk?

We kennen allemaal die ene ondernemer die we volgen met samengeknepen billen. Die ondernemer die van alles doet om zichtbaar te zijn maar bij wie niets werkt. Ze maakt Facebook filmpjes waar niemand op reageert. Schrijft een blogpost op LinkedIn waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Op Instagram deelt ze dingen uit haar leven die een pietsbeetje ongepast zijn. Haar zichtbaarheid levert niets op. Er komen geen nieuwe klanten uit. Sterker nog, zonder dat ze het doorheeft, zorgt ze er juist voor dat mensen afhaken.

Je ziet het gebeuren en denkt: zo hoeft het voor mij niet! Maar omdat je ook niet helder hebt wat je dan wel wil vertellen en niet weet hoe je met simpele video’s leuke nieuwe klanten binnenhaalt via social blijf je onzichtbaar. En groeit je bedrijf dus niet.

Dit is het punt waar de meeste onsuccesvolle ondernemers vast blijven zitten. Ze werken hard maar verdienen nauwelijks geld. Er is stress. Onzekerheid. Veel te lange dagen. Soms slapeloze nachten. De vrijheid die de drijfveer was om je eigen business te beginnen, is mijlenver te zoeken. En dat werkt door. Niet alleen in stress rond je business. Je bedrijf kost je al je energie. Je bent moe, overwerkt. En daardoor niet de partner of de ouder die je wil zijn.

Sorry dat ik het zo recht voor zijn raap schets, maar dit is het scenario van de meeste onsuccesvolle ondernemers.

En waarom het me zo aan het hart gaat is omdat de meeste onsuccesvolle ondernemers niet eens bewust die grote fout maken.

Ze offeren hun gezondheid en geluk op om een business te draaien die tegen de stroom in voelt en ze krijgen nooit echt scherp waar het nu aan ligt.

Herken je dit? Ik wil je laten zien dat er een andere manier is. Er is een oplossing en je bent er heel dichtbij.

MELD JE HIER AAN VOOR MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING van € 497 ex btw, voor maar € 69- ex btw

STORYSELLING is het geheim van wie ik ben als ondernemer. Van de successen die ik de afgelopen jaren heb  kunnen behalen (ondanks de dood van een ouder en nu alleenstaand moederschap) en van steeds meer plezier en gemak in zowel mijn business als mn leven.

Ik ben een ondernemer die zichzelf nooit als zo'n echt goede, gelikte verkoper heeft gezien. Ooit, tijdens een stage bij een reclamebureau werd ik van de salesafdeling gehaald omdat ik letterlijk niets verkocht. Mijn aanname toen was: ik ben niet goed in sales.

Maar in mijn leven als ondernemer gaat sales bijna vanzelf. Ik zette de afgelopen jaren meer dan € 900.000 euro bij elkaar opgeteld om  doordat ik iets anders heel goed, vanuit mijn hart kan.

Verhalen vertellen die bloedeerlijk zijn. Dat is wat STORYSELLING is. Je energie, je waarheid en je enthousiasme de grote drijver in je business laten zijn om te groeien en geld te verdienen.

Ik ging de confrontatie aan die elke ondernemer onder ogen moet zien

Als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen. Oftewel: om succesvol te ondernemen, moet je op de juiste manier zichtbaar zijn.

Ga maar na. Alle ondernemers die succesvol zijn en die jij bewondert, hebben een verhaal en vertellen dat op zo’n manier dat ze steeds meer mensen bereiken. Ze zijn zichtbaar. Je weet wie ze zijn en wat ze doen. En je hebt er een gevoel bij.

Authentieke zichtbaarheid gaat over herkenning.  Het gaat over connectie. Over inspiratie. Over jezelf laten zien. Dat is hoe je een magneet wordt, voor de allerfijnste klanten. Dit is hoe het moeitelozer wordt. Succesvoller. Makkelijker. Leuker.

In de LIVE MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING MASTERCLASS  gaan we live aan de slag en ontdek je:

  • Met welke 4 simpele video’s je moeiteloos je coaching, event, je online programma of je product verkoopt
  • Hoe je, door heel dichtbij jezelf te blijven, veel meer mensen gaat bereiken op zo’n manier dat ze zeggen: ‘oh, hem/haar WIL ik volgen. Hij/Zij inspireert me!’
  • Hoe je op de juiste manier je verhaal vertelt op social media. Ik leer je hoe je de fout voorkomt die 95% van de ondernemers die zichtbaar zijn, maakt en hoe je door die fout te voorkomen, klanten als een magneet naar je toe trekt!
MELD JE HIER AAN VOOR MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING van € 497 ex btw, voor maar € 69- ex btw

Er zit een kracht in jou die op het punt staat om unlocked te worden voor je business

In MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING laat ik je zien hoe je van al die losse flarden in je hoofd de kern te pakken krijgt en weet wat je moet laten zien van jezelf.

Ok, wat moet je weten over MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING?

Kost deze training echt 69? Hoe dan?! 

De waarde van deze training is € 497,- ex btw. Maar omdat dit een Valentijnscadeau is, wilden mijn team en  ik iets totally crazy’s doen. Daarom geef ik meer dan 85% korting op deze 3 uur durende live workshop. Omdat 69 een sexy getal is dat smaakt naar meer 🙂 en we dat een mooie actie vinden voor Valentijnsdag.

Ik vind het te gek om je dat te geven omdat ik weet dat deze training een gamechanger is voor je business is. Voor heel veel ondernemers is het niet weten wat ze moeten laten zien op social om nieuwe klanten aan te trekken een van de grootste bottlenecks in hun business en ik gun je dat dat gaat stromen. Alleen op donderdag 13 feb en vrijdag 14 feb 2020 is deze prijs van €69,- ex btw geldig. Na 15 februari is de prijs weer € 497,- ex btw.

Wanneer is de live workshop?

Op  24 februari om 14:00 geef ik de 3 uur durende Moeiteloos Meer Klanten via social dankzij De Kunst Van Storyselling Live Masterclass. 

Waar is de live workshop?

De workshop is online. Wanneer je je aanmeldt, krijg je van mij de inloggegevens en kan je vanachter je laptop of via je telefoon de training live volgen vanaf elke plek waar je toegang hebt tot het internet

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Geen probleem! Kijk, het allerfijnste is als je er live bij bent, want dan kan je me vragen stellen en dan denk ik, live on the spot met je mee. Maar als je er niet live bij kan zijn, stuur ik je gewoon de replay na, zodat je in je eigen tijd en op je eigen moment de training kijkt en doet.

Stel dat ik na de live workshop nog steeds niet weet dat ik moet laten zien op social om nieuwe klanten te krijgen?

Dan krijg je van mij, no questions asked, gewoon je geld terug binnen 14 dagen na aankoop. Ik weet dat met de video ideeën en de supersimpele strategieën -om daarmee, als een magneet nieuwe klanten aan te trekken- het gewoon onmogelijk is om na de training je verhaal en plan niet in de vingers te hebben. Daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken. Maar mocht je de uitzondering zijn en je nog steeds niet weet wat je moet laten zien op social, krijg je van mij gewoon je geld terug. 

Moet ik al een ondernemer zijn om deze workshop te doen?

Hoeft niet. Dit is een training voor mensen die of een onderneming hebben of die de droom hebben om hun eigen business te beginnen. Met wat je leert en met de praktische stappen die we toepassen, ga je je bestaande business groeien. Maar met de helderheid die je in de training opdoet over wat je wel en juist niet moet laten zien om klanten te krijgen via social, kan je juist ook veel makkelijker je business uit de grond stampen en het meteen goed doen. Dat is natuurlijk heerlijk.

Volgens mij heb ik geen (bijzonder) verhaal?

In de masterclass ga je ontdekken dat je een uniek verhaal hebt. Elke ondernemer heeft zo’n verhaal namelijk en jij ook. Ik heb in de afgelopen jaren met meer dan 1400 ondernemers gewerkt aan hun zichtbaarheid en ze hadden allemaal zo’n verhaal. Juist de mensen die er stellig van overtuigd waren dat ze geen verhaal hadden of een verhaal dat leek op alle andere verhalen, kwamen erachter dat ze 100% WEL een uniek verhaal hadden. En die ontdekking verandert alles in je business.

Hoe ga ik door mezelf te zijn en video nieuwe klanten binnenhalen?

Daar ga ik je alles over leren in de Masterclass. Want dat is de kunst van het Storysellen. En ik ga je er ook in aan het werk zetten. Daar gaan we mee aan de slag.

Ik heb geen ervaring met het maken van video’s op social en ik weet niet of dat iets voor mij is. Is deze training dan toch iets voor mij?

Zeker weten. Of je nu al 100 video’s hebt gemaakt of je nog een video maagd ben, ik ga je laten zien hoe je, op een hele makkelijke manier, hele fijne video’s maakt waarmee je nieuwe klanten aantrekt. Je hoeft er geen dure apparatuur voor te hebben (all you need is your smartphone!), het gaat je niet veel tijd kosten en je hoeft ook geen ervaring te hebben met het maken van video’s. In de Masterclass leer je alles wat je nodig hebt en het zal je meevallen hoe easy we het gaan aanpakken.

Ik ben geen kei in sales. Is deze training dan toch wat voor mij?

Yes! Deze training is juist wat voor jou dan. Zelf ben ik ooit als twintiger tijdens een sales-stage na een paar maanden van de afdeling gehaald omdat ik ‘niet goed genoeg’  presteerde. Maar als ondernemer verdiende ik in de afgelopen 6 jaar meer dan € 900.000 bij elkaar opgeteld. Simpelweg door wat ik je ga leren in de masterclass. Dus als je een haat-liefde verhouding hebt met sales, of ervan overtuigd bent dat je er niet goed in bent, is deze Masterclass helemaal iets voor jou. 

Risicovrij

Als het je als ondernemer niet waard is om voor € 69,- te snappen wat je moet laten zien op social om nieuwe klanten aan te trekken, zou je je eigenlijk achter je oor moeten krabben.

En je weet wat ik zei: als je na de 3 uur durende LIVE masterclass nog steeds geen grip hebt op je verhaal, krijg je van mij je geld terug!

No questions asked!

Met andere woorden: alles te winnen voor jou en niets te verliezen. Zo overtuigd ben ik van deze training en van wat Storyselling voor jou kan betekenen.

Ready to start shining?!

MELD JE HIER AAN VOOR MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING van € 497 ex btw, voor maar € 69- ex btw

Zarayda Groenhart is presentatrice en online ondernemer. Meer dan 32.000 ondernemers downloadden haar gratis trainingen, ze hielp meer dan 1400 ondernemers met hun zichtbaarheid en ze bereikt meer dan 52.000 volgers met haar social media kanalen.

Ze presenteerde en produceerde theWhyGirl, een online talkshow die ze in haar woonkamer opnam en die uiterlijk op de zender TLC  werd uitgezonden.

Zarayda is de oprichter en CEO van VideoBusinessSchool. Ze organiseert jaarlijks BraveNewMediaWorld, een ondernemersevent waar ze de mediawereld connect met veelbelovende ondernemers en hun verhalen. Ze runt de Industry Leader Mastermind, voor ondernemers die de helderste, meest invloedrijke stem van hun branche worden. Voor LINDA.tv maakte ze een goed bekeken vlogreeks over haar leven als alleenstaande moeder met een snelgroeiend bedrijf.

 

MELD JE HIER AAN VOOR MOEITELOOS MEER KLANTEN DANKZIJ DE KUNST VAN STORYSELLING van € 497 ex btw, voor maar € 69- ex btw