Er doen al meer 100 vrouwen mee!!

De enige online cursus in Nederland waar je leert hoe je moet DATEN to Find TheOne in 93 dagen

YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

Juist als je datingapps haat, twijfelt of er nog goede mannen zijn en je nooit meer een awkward date from hell wil meemaken.

IN 93 DAGEN GELUKKIG IN DE LIEFDE MET DEZE DATE STRATEGIE

DATINGAPPS, ZÓ KLAAR MEE!

Je bent 30+ en na de zoveelste bad break up heb je het een soort van opgegeven. Je bent gemaakt voor de liefde, maar het lijkt alsof alle goede mannen bezet zijn. Je haat datingapps en de mannen die je ontmoet, zijn het ook allemaal niet. 

Soms vraag je je af of je misschien de boot gemist hebt. Je vrienden en familie vragen steeds of je nou al iemand ontmoet hebt en wanneer de (klein)kinderen komen, helpt ook niet echt. Want je hebt het ook prima in je eentje. 

Maar soms.. als je op zaterdagavond weer eens solo op de bank een film zit te kijken, je jouw droomreis aan het uitstellen bent omdat je die eigenlijk samen wil doen of je stiekem getriggerd wordt door vriendinnen die wel alles lijken te hebben, ga je twijfelen. Download je toch maar weer zo’n vreselijke datingapp en, als het al zover komt, ga je op de zoveelste awkward date. Weer niet echt een klik. Hij leek compleet iets anders te willen dan jij. 

Teleurstelling. Again. You are like.. “Mij nie bellen.” Waaaaar zijn de leuke mannen?? Bestaan ze überhaupt nog wel of zijn ze allemaal bezet?

YES, DIE LEUKE MANNEN ZIJN OUT THERE! DIT IS HOE JE ZE VINDT

Ik snap je en ik voel je. Maar stel je nu eens voor..

 • dat er genoeg leuke, vrijgezelle, betrouwbare, BESCHIKBARE mannen zijn om mee te daten en dat je precies weet waar je die moet vinden;
 • dat je een OVERVLOED aan leuke mannen in je leven hebt en dat je de ALLERLEUKSTE kan kiezen die precies past bij wie jij bent en wat jij wilt in je leven;
 • dat je een DateMagneet voor de leukste mannen wordt, die niet kunnen wachten om je in de watten te leggen, je te vertroetelen en om leuke dingen met je te doen;
 • dat je binnen 93 dagen TheOne kan ontmoeten en daarmee in een fijne relatie zit (als jij dat wil).

Geloof me, het is allemaal mogelijk. Want wat de meeste vrouwen niet weten is dat Daten Om De Ware Te Ontmoeten, een SKILL is die je kunt leren!

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Het maakt ook niet uit of je nare dingen hebt meegemaakt in je leven en de liefde. Je hoeft er geen supermodel met maatje 34 voor te zijn en je haat-liefde relatie met daten (of gewoon haat) hoeft helemaal niet weg. 

Als je nieuwsgierigheid naar De Liefde en wat love voor jou in petto heeft, 1% groter is dan je angst of verveling met dat hele date-ding.. En je wilt meer liefde in je leven, dan ben je hier aan het juiste adres.

MIS DIT NIET

YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

WANT IN THEONE LEER JE:

 • WAAR je die leuke mannen vindt om mee te daten en de meest leuke dates mee te hebben;
 • hoe je nooit meer een awkward of mislukte date meemaakt (trust me, het KAN!);
 • hoe je effectief dealt met de angst om gekwetst of bedrogen te worden en die angst je niet langer tegenhoudt om je open te stellen;
 • hoe je moeiteloos de deur openzet naar jouw Happily Ever After en alleen nog maar fijne, goede mannen aantrekt in je leven;
 • waarom het cruciaal is om te leren daten volgens het ABUNDANCE-date model als je binnen 93 dagen de echte liefde wilt vinden.

DIT KRIJG JE IN THEONE

NA DE CURSUS EN DIE 93 DAGEN:

WORDT OOK EEN DATEMAGNEET

YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

WAT LEER JE IN DE CURSUS?

In TheOne leer ik je een crazy succesvolle, onconventionele stijl van daten. Je wordt in 93 dagen een Date Magneet. Je gaat een tsunami aan liefde MANifesteren door je HOOFD te gebruiken. Je HART open te gooien. En je HEUPEN in te zetten. Om die ene, speciale One te vinden. 

In 9 modules neem ik je in 93 dagen mee op dat avontuur. Dit zijn de modules:

DIT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE TRAININGEN

Bye bye verouderd date advies
Het meeste datingadvies dat gegeven wordt, komt uit een tijd die helemaal niets meer te maken heeft met de wereld waarin jij en ik vandaag de dag leven.
De tips, regels en adviezen die we krijgen zijn vaak ouderwets, niet bruikbaar en als het dan niet lukt, heb je het gevoel dat het aan jou ligt. Dat jij iets niet goed doet. Terwijl het advies dat je kreeg, hopeloos verouderd en outdated is.

In de cursus leer je waarom het oude model van daten (steeds 1 man per keer daten) een FATALE fout is voor vrouwen boven de 30 jaar die de liefde willen vinden. En waarom Abundance Daten dé manier is waarop je in een post-pandemic maatschappij de deur openzet naar de ware liefde.

Ik leer je daten volgens mijn 3H’s Methode. Je leert met liefde je HOOFD te gebruiken. Je leert je HART weer open gooien. En je leert je HEUPEN in de liefdesstrijd gooien (tijdens het platonisch daten).

Allemaal zodat je die DateMagneet wordt om binnen 93 dagen TheOne te vinden.

Nog nooit zo populair geweest
Ik ben 40, een single mom en ik heb nog nooit zoveel leuke, beschikbare mannen in mijn leven gehad die me meenemen op dates, me in de watten willen leggen en open staan voor een mooie relatie. Ik heb nog nooit zoveel overvloed in mijn liefdesleven ervaren. Ik voel me alsof ik 20 ben en alsof ik de cheerleader in zo’n Amerikaanse highschool serie ben. Hoe anders is dit dan toen ik echt 20 was?! Dit is 100x beter en het fijne is, daten op deze manier is te leren! Jíj kunt het leren in deze cursus!

Geen platte, manipulatieve tips
Anders dan bij andere dating tips en tools, gaat deze cursus niet over oppervlakkige, manipulatieve tips om ‘een vent te vangen.’ Deze cursus leert je op het level van SPIRIT ENERGY een magneet te worden voor fijne, beschikbare mannen die openstaan voor echte liefde. Je leert hoe je vanuit je AUTHENTIEKE ZELF TheOne gaat aantrekken. Geen manipulatie, geen spelletjes en geen gedoe. Gewoon echte verbinding, echte connectie en echte liefde. En zelf de keuze mogen maken voor de relatie.

Extreem veel waarde
Je krijgt extreem veel waarde voor een enorm lage prijs. Vrouwen die 1 op 1 met een (liefdes)coach werken, betalen al snel 100 euro per uur om de deur open te zetten naar de liefde en je hebt een berg sessies nodig om tot resultaat te komen. In mijn cursus krijg je al die waarde en veel meer voor maar een fractie van wat een coach kost.

Ik ben je Crazy Sexy Love Mentor
In mijn cursus krijg je niet alleen mij als je Crazy Sexy Love Mentor, maar heb ik bovendien een geweldige groep experts verzameld om ons alles te teachen om die leuke liefdespartner te vinden. Ik vind het heerlijk om mijn netwerk voor jou in te zetten. De waarde van al die coaching en alles wat we met je delen, is duizenden euro’s waard. Maar omdat we op deze toffe manier online kunnen samenwerken, kan ik het jou voor maar een fractie van al dat geld aanbieden. 

Geweldige community
Wanneer je meedoet aan TheOne, word je onderdeel van een geweldige community van vrouwen die net als jij, de deuren weer openzetten voor de liefde. De online community (we hebben een eigen app) is de safe space waar we onze ervaringen delen, elkaar aanmoedigen en met elkaar meedenken. Een plek waar connecties en vriendschappen ontstaan. En waar ik jou, als jouw Crazy Sexy Love Mentor, inspireer, je uit blijf dagen om voor de liefde te gaan en waarin ik je af en toe verras met leuke extraatjes!

YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

ONTMOET JE CRAZY SEXY LOVE MENTOR

Ik ben Zarayda Groenhart. Je kent mij misschien als ondernemer. Of, van de periode daarvoor, als BNN presentatrice van programma’s als Spuiten & Slikken en Try Before You Die.

Als single mom, online ondernemer en founder van VideoBusinessSchool, dé video academie voor ondernemers die de Oprah van hun branche willen worden, zette ik een miljoenenbedrijf op. Mijn ondernemers noemen mij de Surinaamse Business Mama omdat ik geloof in GROOTS, mentaal gezond en (financieel) vrij leven. I bring the love. En soms die broodnodige schop onder je billetjes om je in beweging te brengen.

Mijn grote passie in het leven is de liefde. Ik lanceerde dit jaar een talkshow over de liefde. Ik schreef een spicey Bouquetboek over de liefde. En een veel serieuzer boek over seksueel geweld en de healing journey om daarvan te recoveren. Ik presenteerde jarenlang voor 365 Dagen Succesvol het Superrelatieweekend. Ook presenteerde ik een radioprogramma op NPO1 over de liefde (genaamd LUST). Ik deed mee aan de VIP versie van het programma First Dates en vlogde voor LINDA.tv over mijn single momlife (waar daten ook een onderdeel van is).

IS DEZE CURSUS GESCHIKT VOOR JOU?

“Ik heb een haat-liefde verhouding met daten en ben helemaal klaar met datingapps en datingsites. Heeft het zin voor mij om de cursus te doen?”
Ja juíst. In de cursus leer ik je hoe daten leuk en makkelijk voor je wordt en ook hoe je dat doet zonder apps of datingsites. Ik leer je een magneet te worden voor fijne, betrouwbare, beschikbare mannen. Het is belangrijk dat je daten weer leuk(er) gaat vinden, want zolang je daten alleen maar als een soort noodzakelijk kwaad ziet om de liefde te vinden, gaat daten je nooit meer liefde of De Ware opleveren. 

“Ik geloof gewoon echt niet dat er nog betrouwbare, goede mannen out there zijn.”
Geloof me, ik voel je. Drie jaar geleden zat ik er precies zo in. Die wijdverspreide leugen dat er geen goede mannen meer zijn, had me in de greep. Tot ik erachter kwam waar ik moest kijken om ze te ontmoeten. Nu weet ik, er is een overvloed aan leuke, sexy, betrouwbare mannen. Maar je moet weten waar EN de ogen ontwikkelen om ze te zien. Dat beide leer je in de cursus en als je eenmaal je ogen geopend hebt voor die MANBUNDANCE, kun je het nooit meer niet zien. In de cursus heb ik hier allemaal resources voor en neem ik je hier helemaal in mee.

“Ik heb echt al heel lang niet gedate. Weet niet eens waar ik zou moeten beginnen. Helpt deze cursus me daar ook bij?”
Oef, we’ve all been there. De Dating-lockdown. Heel normaal, zeker als iemand je hart brak in de liefde of wanneer het leven een langere periode heel hectisch en veeleisend was. In de cursus leer ik je in 3 stappen hoe je back to life komt, wanneer je te lang uit de datinggame bent en daten super ongemakkelijk voelt. En het fijne van de cursus is, je hoeft het niet alleen te doen. In de community krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt.

“Ik zit momenteel niet zo lekker in mijn vel en voel me niet echt sexy of ready om te daten. Wat kan ik dan met dit programma?”
Ah, je zit met de cursus dan precies op de juiste plek. Want ik en de experts die ik aanhaak helpen je om met veel meer liefde en compassie naar jezelf en je lijf te gaan kijken. Doen we heel praktisch: bijvoorbeeld met het simpele 5 minuten ritueel waardoor je zonder dieet, facelift of botox instantly veel lekkerder in je vel gaat zitten. Of met de Sexy Selftalk Affimaties. We hebben daarin zoveel leuks en moois voor je. Tijdens de cursus zul je merken dat er een enorm positieve shift in je zelfbeeld ontstaat.

“En wat als ik een kinderwens heb? Of al een kindje. Heb ik dan ook iets aan deze cursus?”
Ja, juíst. Er zijn een aantal grote fouten die wij vrouwen onbewust maken als het gaat om daten en onze kinderwens. Of daten en onze kids. Die fouten kosten ons, zonder dat we het doorhebben, dates en vriendschappen die makkelijk hadden kunnen uitlopen op prachtige relaties, met kids. In de cursus leer ik je precies hoe je deze valkuilen voorkomt, en hoe je, zonder jezelf te verloochenen of anders voor te doen, precies krijgt wat je wil op dit gebied. Super waardevolle informatie die de koers van je leven kan veranderen.

“Ik weet nog helemaal niet zeker of ik een relatie wil. Wat kan ik dan met deze cursus?”
Het mooiste aan wat deze cursus je brengt, is De Keuze. Van twijfel of er wel liefde voor je is out there, heb je straks dankzij de cursus de keuze uit allerlei leuke partners waar jij de allerbeste uit kunt kiezen. Leuke, beschikbare mannen die met je willen daten en die DOOR JOU GEKOZEN WILLEN WORDEN. En uit dat aanbod kies jij TheOne. Of niet. Jij bepaalt. Maar het gaat erom dat je de keuze hebt. Dat jij je eigen liefdes-lot bepaalt. 

Voor wie is deze cursus niet?
Deze cursus is niet voor jou als je op zoek bent naar manipulatieve trucjes om mannen te misleiden of om misbruik te maken van mensen. Deze cursus gaat niet over stomme spelletjes spelen (‘wacht 2 dagen om hem terug te texten’) of dat je je als een bitch moet gedragen om zogenaamd respect te krijgen van een man. OOGROL. In deze cursus hebben we respect voor de goede mannen die ons pad kruisen, behandelen we mannen goed en worden we goed behandelt door mannen. Niemand heeft tijd voor toxisch, leugenachtig of manipulerend gedrag.

LAATSTE KANS OM IN 2022 MEE TE DOEN

YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

HOE WERKT DE CURSUS PRECIES?

TheOne is een online programma, bestaande uit lesvideo’s, gidsen & checklists, een levendige community en een aantal live masterclasses.

 1. Zodra je op de KOOP-knop drukt en je jezelf aanmeldt, krijg je van mij meteen een mailtje met de inloggegevens van onze online academie om naar de videolessen toe te gaan. Daar kun je meteen aan de slag met de eerste modules van de cursus. Daarna druppelen we de volgende modules voor je open, zodat je lekker mee kan in het ritme van ons 93 dagen proces. Je doet het in je eigen tempo en krijgt van mij en mijn team steeds de ondersteuning om lekker aan de slag te blijven met de cursus.
 2. Je krijgt van mij ook een mailtje met de data van de heerlijke bonussessies. Ik heb een aantal geweldige experts gevraagd om hun kennis met ons te delen. Deze sessies worden gegeven via Zoom en je schrijft je meteen in voor die sessies en zet ze in je agenda. Als je niet live bij een sessie kunt zijn, kun je die daarna altijd terugkijken in de academie.
 3. Je hebt in ieder geval toegang tot TheOne tot 30 november. Je volgt de lessen via de academie en dat kun je doen via je laptop of handig via je telefoon (je download onze app) en gaat lekker met de cursus aan de slag. De video’s zijn kort en praktisch.

WAAROM NU MEEDOEN?

 1. De introductieprijs is momenteel 111 euro en komt nooit meer terug. De eerstvolgende ronde in 2023 gaat de cursus 297 euro kosten. Je hebt dus nu de beste deal ooit.
 2. De geweldige bonussen met de experts ter waarde van meer dan 2500 euro zijn speciaal voor deze ronde. Die live online sessies (die je gedurende de 93 dagen ook lekker terug kunt kijken) komen de volgende ronde niet terug.
YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

Veelgestelde vragen over THEONE

 • q-iconHoe lang duurt de cursus en tot wanneer kan ik de videolessen en de bonussen terugkijken?

  De cursus duurt tot 30 november 2022 en je kunt in ieder geval tot en met die datum alle videolessen en alle bonussen onbeperkt terugkijken.

 • q-iconHoe weet ik of deze cursus bij me past?

  Je weet vantevoren natuurlijk nooit of een cursus bij je past. Maar door onze niet-goed-geld-terug-garantie heb je 14 dagen de tijd om te kijken en te voelen of je dit leuk vindt. En als het toch niet bij je blijkt te passen, dan krijg je –no questions asked– je geld terug.

 • q-iconWat als ik de cursus toch niet leuk vind?

  De cursus en de community zijn fantastisch, dus de kans is bijzonder groot dat je een fantastische experience beleeft. Maar in het geval dat je toch merkt dat je de cursus niet leuk vindt, dan kun je dankzij onze niet-goed-geld-terug-garantie tot 14 dagen nadat je de cursus hebt aangeschaft –zonder opgaaf van reden– je geld terugkrijgen.

 • q-iconKan ik de bonussen ook los kopen?

  Nee, de bonussen zijn niet los te koop en het goede nieuws is: met de introductieprijs is de cursus nu zo voordelig, dat zelfs als je de bonussen los zou kopen dan zou je nog meer geld kwijt zijn dan het fantastische aanbod wat we hier doen met meer dan € 2500,- aan geweldige extra bonussen.

 • q-iconKan ik de cursus volgen vanaf mijn laptop of telefoon?

  Yes, onze leeromgeving is in een fantastische en heel makkelijk te gebruiken app. Die kun je gewoon openen op je laptop of telefoon. We hebben het zo makkelijk voor je gemaakt dat je overal en altijd even een videootje van de cursus kan bekijken of even kan inloggen bij de community om inspiratie op te doen en gemotiveerd en geïnspireerd te blijven om bezig te zijn met de liefde.

 • q-iconMoet ik technisch zijn om deze online cursus te kunnen volgen?

  Ab-so-luut niet, Zarayda is iemand die zichzelf ervaart als totaal niet technisch. We maken gebruik van het Huddle platform voor de online cursus en de community en dat is het meest gebruiksvriendelijke platform dat er is op het gebied van online cursussen. Een kind kan de was doen, het wijst zichzelf, dus maak je geen enkele zorgen. Je hoeft helemaal niet technisch te zijn om deze online cursus te kunnen volgen.

NIET GOED? DAN KRIJG JE GEWOON JE GELD TERUG

VOOR MEER DAN 2500 EURO AAN BONUSSEN

Je krijgt bij deze cursus een aantal amazing masterclasses van hele fijne experts ter waarde van bijna 2500 euro! Deze bonus sessies zijn bijna allemaal live, maar je hoeft ze niet per se live te volgen. Alle bonussen komen in de academie en je kijkt ze of live mee, of je kijkt ze terug op een moment dat het jou goed uit komt.

WEES. NIET. TE. LAAT

YES I’M IN! LEER ME DATEN & DE LIEFDE VINDEN!

Op deze online opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Deze site is geen onderdeel van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.