Als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen. Zichtbaar zijn is kiezen voor zekerheid

Weet je dat moment nog? Dat je besloot om je hart te volgen en voor jezelf te beginnen? Het begin van je business(droom).

Je wilde vrijheid. Controle over je tijd en je leven. Mooi werk doen waar je trots op bent. Een echt verschil maken. Je begon je business om te doen waar je hart ligt. En om zo te kunnen zorgen voor jezelf en de mensen van wie je houdt.

Maar op dit moment is je business misschien wel de grootste bron van al je zorgen.

Een grote stressfactor want er is onzekerheid over de toekomst.

Misschien is die grote droom van je business dankzij alle onzekerheid rond het Corona-virus omgeslagen in een bron van zorgen maken.  

Zorgen over of de business nu en straks wel genoeg oplevert. 

Zorgen over waar je volgende klanten vandaan zullen komen.  

Zorgen over hoe je deze uitdagende tijd te boven gaat komen.

Zorgen om hoe dat nu en straks verder moet. Bang om de controle te verliezen. Bang voor de stress en dat burn-out achtige gevoel.

Je denkt aan de mensen van wie je het meest houdt. Je gezin, je familie. Je wil een oplossing voor hen zijn, een bron van zekerheid en rust. En niet een onderdeel van het probleem.

Kiezen voor creativiteit, vrijheid en financiële rust is mogelijk. Ook in deze tijd. Juist nu. Ik ben hier om je te laten zien wat er mogelijk is.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

"Door Zarayda weet ik precies hoe ik topvideo's moet maken. Niet alleen de techniek maar juist ook de inhoud."

Simone Levie - Online ondernemer

"Zarayda is de video business goeroe van Nederland."
.

Eelco de Boer - Ondernemer & Investor

"Met video bereik ik een veel groter publiek dan met geschreven posts."

"Ik twijfelde over het medium video. Nu ben ik zo dankbaar dat ik er toch voor gekozen heb."

Dolly Heuveling van Beek is de oprichter van SPACE en The Sensual Shift en bereikt tienduizenden vrouwen met haar boodschap

"Ik ben introvert en wil helemaal niet veel klanten. Ik wil persoonlijk en exclusief werken."

Nicole Offenberg is een topcoach voor leiders. Ze staat voor kwaliteit en vindt kwantiteit helemaal niet belangrijk. Nicole zet video in om haar 1 op 1 coaching een unieke, exclusieve experience te maken. Met als resultaat dat haar klanten steeds weer bij haar terugkomen.

Nicole Offenberg is een introverte topondernemer en had een haat- liefde verhouding met social media. Daarom twijfelde ze over zichtbaarder worden. Maar het gevoel dat ze iets belangrijks te delen had, woog zwaarder.

Nicole investeerde in Zarayda’s VideoBusinessSchool en leerde hoe ze zichtbaar werd op haar eigen manier. Op LinkedIn en via Instagram laat Nicole zichzelf zien, helemaal op haar eigen introverte maar messcherpe manier. Het resultaat: Altijd wachtlijsten voor haar exclusieve coachpraktijk en klanten die zonder pardon het dubbele zouden betalen om met haar te kunnen blijven werken.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Zichtbaarheid is Zekerheid. Juist in de meest onzekere omstandigheden

8 jaar geleden begon ik mijn business. En in de meest roerige tijden van mijn leven (mijn vader overleed, ik ging door een ‘scheiding’ en ik werd een alleenstaande mama) was het juist mijn business die me droeg.

Juist mijn business die maakte dat er genoeg geld binnen kwam, dat ik minder uren kon gaan werken om meer te gaan zorgen. Het was de business die maakte dat ik, ondanks minder uren werken, steeds meer geld en tijd vrijheid had.

Ik draaide de afgelopen jaren bij elkaar opgeteld meer dan € 1.300.000 omzet bij elkaar opgeteld. En in 2020 draaide ik een geweldige omzet.

Niet omdat ik zo'n fenomenale Unicorn ben. Juist niet. Waar ik naar op zoek ben gegaan is de sleutel naar mijn VRIJHEID. Video en zichtbaarheid zijn onmisbaar daarin.

Door consistent zichtbaar te zijn, met de krachtigste tool die we daarin hebben, geef ik mensen 24/7 de kans om mij en mijn werk te ontdekken. Om voor mijn werk te kiezen.

Mijn video's zijn mijn onvermoeibare salesteam. Wanneer ik lekker met mijn dochtertje ben of even wat me-time nodig heb, werken mijn video's voor mij.

Mijn video's brengen me het bereik, de fijne klanten en de energie-gevende samenwerkingen waar ik van droom.

Herken je dat verlangen wat altijd mijn drijfveer is geweest? Het verlangen om VRIJ te kunnen zijn dankzij mijn business?

Vrij van financiële zorgen. Vrij van stress. Een aanwezige moeder kunnen zijn, met tijd en aandacht voor de dingen die er toe doen?

Hoe dat gelukt is terwijl de helft van de bedrijven ernstige financiële stress ervaart dankzij Corona? Het was geen kwestie van geluk. Wel van 1 belangrijke keuze.

Ik greep de kans die ons als ondernemers de grootste zekerheid brengt, juist ook nu we middenin een pandemie zitten. Ik werd, nog voordat ik precies wist wat ‘mijn verhaal’ was, zichtbaar.

Ik ben altijd zichtbaar gebleven. Ik heb altijd gebouwd aan het VERTROUWEN dat zichtbaarheid brengt. Aan het BEREIK dat dit creëert. En ben vanuit die zichtbaarheid een MAGNEET voor fijne klanten en kansen.

Elke ondernemer kan deze keuze maken. De keuze om echt zichtbaar te zijn en blijven. Dit is de controle die jij als ondernemer nu meer dan ooit te pakken hebt.

De keuze om zichtbaar te worden, nog voordat ik me er klaar voor voelde, is de keuze die de koers van mijn business bepaalde.

De keuze die mijn business heeft gered. En nu ook weer red.

De keuze die maakte dat mijn leven steeds vrijer werd, los van mijn soms uitdagende omstandigheden.

En ik ben hier om je te helpen diezelfde keuze te maken. Want ik weet hoeveel die keuze voor je kan betekenen.

"Zarayda is de real deal. Zij leeft haar authentiek zichtbaar zijn echt voor. Van zo iemand wil je het leren."

Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol & 365 Business Tribe: "We wilden de beste persoon om aan onze Business tribe te leren hoe je op een authentieke manier zichtbaar bent op video. En dan is er maar 1 iemand die je belt. Zarayda."

Mijn compagnon David en ik zochten voor onze 365 Business Tribe een expert op het gebied van video's maken. Zodat je heel veel mensen kan bereiken op een leuke manier. Voor ons is er maar 1 iemand die dat echt weet te 'nailen.'  En dan kom je bij Zarayda.

Naast dat het heel leuk is om met haar te werken, zijn er 2 andere dingen heel cruciaal in die keuze. Je wil iemand die zelf die zichtbaarheid echt leeft. Iemand die die ervaring heeft, al meer dan 10.000 uur daarin gestopt heeft. We willen onze businesstribe niet opzadelen met iemand die maar wat uit een boekje predikt.

Wat voor ons ook belangrijk was is haar echtheid. Zichtbaarheid gaat niet over filters of alleen maar hoe het eruit ziet. De echtheid is voor ons belangrijk. Want die helpt ons om zelf ook weer heel dichtbij onszelf te blijven.

Arjan Vergeer. Oprichter van 365 Dagen Succesvol & 365 Business Tribe 

Kiezen voor toekomstproof met video

Waarom is zichtbaar zijn, juist voordat je je er ‘klaar’ voor voelt, zo belangrijk? En waarom is online video daarin zo belangrijk? Omdat goede zichtbaarheid maakt dat mensen je kunnen vinden.

Zichtbaarheid geeft antwoord op de vraag waarom jouw droom, jouw dienst of product bestaat. Waarom jij mensen kan helpen met jouw diensten, producten of coaching. Mensen kunnen pas klant bij je worden als zij snappen waarom je er bent.

Video is daarin een onmisbare powertool. Juist meer dan ooit in deze uitdagende tijden. Want wist je dat:

 • Video de tool van de toekomst is: In 2022 zal 82% van al het verkeer op het internet uit online video bestaan. Dat is zo’n 15x meer dan in 2017. Online video is het heden en de toekomst. Een boot die je niet kan missen als je nu en straks succesvol wil zijn.
 • Video wint tijd en maakt meer impact: een video van 1 minuut maakt evenveel impact als 1,8 miljoen (!!) geschreven woorden. Daar kan je als ondernemer niet tegenaan schrijven.
 • Video blijft hangen op het netvlies: Kijkers van een video kunnen 95% van de inhoud van die video onthouden en navertellen versus maar 10% van een geschreven tekst die ze net gelezen hebben.
 • Meer sales: Met een video op een webpagina waar je je dienst of product verkoopt, heb je 80% meer kans dat iemand ook echt klant wordt, door die video.
 • Vindbaar op Google: een website met video’s heeft 53x meer kans om hoog in Google geranked te worden dankzij die video.
 • Klanten ontdekken je op social media: 64% van alle kopers gaat over tot het kopen van een dienst of product, nadat ze een video zagen op social media.
 • Positief opvallen bij klanten: 72% van alle klanten wil het liefst meer te weten komen over een dienst of een product door het kijken van een video.

"Ik dacht dat ik geen verhaal had om te vertellen."

 “Dankzij Zarayda kreeg ik het zelfvertrouwen dat ik wel een verhaal had. VideoBusinessSchool heeft mij veel vertrouwen gegeven in de technische kant van video’s maken en ik ontdekte dat het allemaal veel eenvoudiger was om video's te maken dan ik dacht.”

"Ik was te onzeker over mijn uiterlijk om video's te maken."

Ze was onzeker over haar uiterlijk en dus vond Elma Maaskant video niets voor haar. Wat kon zij, in een wereld van jonge beautyvloggers voor verschil maken? Totdat ze leerde hoe ze video op haar eigen manier kon inzetten. Nu levert elke video die ze maakt, nieuwe klanten op. Dankzij haar online video's kon ze een Corona-faillissement voorkomen.

"Ik maakte de switch van een praktijk naar een online platform en bereik nu veel meer mensen"

"Ik vond het ongelofelijk eng om video's te maken"

Mariska Bosch runde een praktijk als jeugdtherapeut maar droomde ervan om veel meer mensen te bereiken door een online inspiratieplatform op te zetten. Maar ze vond het spannend om in zichzelf te investeren. En ze had last van 'straalangst'. De stiekeme angst om echt succesvol en gezien te worden.

Met 1 simpele video verkocht ik in 3 dagen 20 huiskamerconcerten!

Ik lanceerde naast mijn praktijk ook 3 online trainingen en trek daar klanten voor aan met mijn video's

Met 1 simpele video verkocht ik in 3 dagen 20 huiskamerconcerten!

Ik lanceerde naast mijn praktijk ook 3 online trainingen en trek daar klanten voor aan met mijn video's

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Als je wacht met zichtbaar zijn tot je 'er klaar voor bent', stel je je succes eindeloos uit

Wanneer ik aan grootdromende ondernemers vragen waarom ze nog niet echt zichtbaar zijn, krijg ik de meest uiteenlopende redenen te horen.

'Ik wil eerst helder hebben wat ik precies ga doen. Ik weet niet wat mijn verhaal is of waar mijn video's over gaan.'

'Wat heb ik nu precies te vertellen? Ik ben bang om iets verkeerds te zeggen of te doen en om gezichtsverlies te lijden.'

'Wat als anderen vinden dat ik niet genoeg kennis van zaken heb.  Het voelt zo ongemakkelijk en kwetsbaar.' Ik ben te bescheiden of te introvert om video's te maken.'

Allemaal redenen die op papier best logisch klinken. En dus blijven ze De Onzichtbare Ondernemer. Maken ze af en toe een post met een fotootje. Of schrijven ze een artikel of een blog op hun website.

Maar in essentie blijven ze zich verschuilen. Zonder te weten dat ze daarmee de toekomst van hun business en hun dromen riskeren.

Wanneer ik dat zie, voel ik het vuur in mijn borstkas ontsteken. Wil ik die Onzichtbare Ondernemer liefdevol in mijn armen nemen maar ook bruut wakkerschudden. En een liefdevolle schop onder je kont geven.

Want dit is anno 2021 de pijnlijke werkelijkheid. Dit is de Wake Up Call die ik alle ondernemers die grote harten en grote dromen hebben, wil geven.

Zichtbaar worden en marketing of sales doen vanuit het ‘stille, onzichtbare script in je hoofd’ met gedachten als: ‘wat stelt het nu eigenlijk allemaal voor’ gaat je NOOIT de resultaten opleveren waar je van droomt.

Niet de resultaten voor je business. Niet de rust en de financiële vrijheid waar je van droomt. Maar ook niet de kwaliteit en de resultaten voor je klanten.

Je gaat nooit die impact en dat bevlogen verschil maken, als je uit angst of onwetendheid onzichtbaar blijft.

En de Corona-crisis heeft dat alleen nog maar meer onderstreept. Waar ik je mee wil helpen is om je haat-liefde verhouding met social media en je angst om zichtbaar te zijn en gezien te worden, radicaal te shiften.

Want hoe je zichtbaarheid ziet, bepaalt wat er mogelijk is voor jou. Hoe je kijkt naar wat zichtbaar zijn echt is, bepaalt 1000% wat er wel of niet kan ontstaan.

"Ondernemen doe je niet alleen op passie. Je hebt ook een plan nodig. Een strategie."

Sanny Verhoeven is een succesvolle Youtuber & influencer: Zarayda leerde me skippen wat niet belangrijk is en vol te gaan voor de juiste dingen. Dankzij het online programma dat ik heb gemaakt, heb ik meer vrijheid dan ooit te voren.

Sanny Verhoeven maakte al video’s op haar populaire Youtube kanaal Sanny Zoekt Geluk. Toch ging ze VideoBusinessSchool doen, om te leren hoe ze met haar zichtbaarheid op nog veel meer manieren haar business kon bouwen. Minder werkuren, toch groter groeien was haar ambitie. Inmiddels lanceerde Sanny een supersuccesvol online programma over geluk en runt ze, zelfs in de Corona-crisis, thuis vanachter haar latop (met haar 2 kleine kids op schoot) haar business.

Kies je struggle? Of kies je gemak?

Er is een groot verschil in hoe struggelende en succesvolle ondernemers kijken naar zichtbaarheid en video's maken.

Struggelende ondernemers zijn ervan overtuigd dat zichtbaar zijn een moetje is. Iets waarin ze zich beter voor moeten doen dan ze zijn. Dat het iets onechts is. Iets oneerlijks.

Bovendien twijfelen ze erover of het wel echt werkt. Zichtbaar zijn zien ze als onveilig. Iets kwetsbaars. Iets naakts. Ze denken dat ze eerst beter, slimmer, mooier moeten zijn. Ze pas zichtbaar kunnen worden als ze succesvol zijn. En ze denken dat hun imperfecties obstakels zijn.

Deze gedachten zijn super begrijpelijk. Er bestaat zoveel slechte informatie over wat zichtbaar zijn nu echt is. Wat marketing is.

Slechte info over wat er nodig is om video's te maken. Over wat je mag doen en laten om geweldige klanten aan te trekken.

Wat succesvollere ondernemers weten is dat hardop jezelf zijn op video (dit is wat echte zichtbaarheid is) een geweldige kans is om: met veel meer gemak ideale klanten aan te trekken die hetzelfde in het leven staat als jij. 

Succesvolle ondernemers zien zichtbaarheid als een natuurlijke manier om je te onderscheiden en op te vallen.  

Ze snappen dat video een krachtige powertool is. Dat het een hele natuurlijke manier is om meer geld te gaan verdienen zonder steeds harder te gaan werken.

Ze weten dat authentieke zichtbaarheid bescherming en veiligheid biedt. Een kans om tot diepere zelfacceptatie en zelfliefde te komen.

Want in authentieke zichtbaarheid is je imperfectie (oftewel je MENSELIJK) de enorme kans in je business. Juist nu.

Succesvolle ondernemers weten dat juist datgene wat jij ervaart als 'imperfectie' de sleutel is die leidt tot diepere connectie met je (potentiële) klanten.

In deze roerige tijd, waar VERTROUWEN en HERKENNING de allerbelangrijkste voorwaarden zijn die mensen bij je moeten voelen om klant van je te worden, kan je je het als ondernemer niet langer veroorloven om onzichtbaar te zijn.

De Onzichtbare Ondernemer gaat deze bijzondere tijd niet overleven.

De Brave New Media Ondernemer (zoals ik ze noem) heeft social media en alle mogelijkheden die er zijn om onszelf en ons mooie werk podium te geven, omarmt. En ze geven daar invulling aan vanuit hun hart.

Ik weet dat heel veel struggelende ondernemers dit niet weten. En wanneer je iets niet weet of je er niet bewust van bent, is het moeilijk om er verandering in te brengen.

Maar zodra je de kans krijgt om hier iets wezenlijks in te transformeren, heb je een keuze.

Blijf je de struggelende, onzichtbare ondernemer die haar potentie om iets groots neer te zetten in de waagschaal stelt en speelt met de toekomst van haar business?

Of kies je voor het pad van de Brave New Media ondernemer, die vanuit haar waarheid en zichtbaarheid de business, de impact en de vrijheid creëert waar ze van droomde toen ze haar bedrijf begon?

"Na een heftige burn-out voor jezelf beginnen"

Dankzij mijn 1e videoreeks schreven 500 mensen zich in op mijn emaillijst en startte ik mijn coachttraject met maar liefst 38 deelnemers!

Na een heftige burn-out begon Femke Hertog een nieuw bedrijf. Ze had nog nooit een video gemaakt en wilde haar angst voor zichtbaarheid loslaten. In een coachsessie met Zarayda kreeg ze een liefdevolle spiegel voorgehouden. Toen een doorbraak.

Hoe kan ik je ondersteunen?

Je weet op dit moment nog niet hoeveel goud je al in handen hebt.

Weet je dat als je elke week een authentieke video zou plaatsen, dat je business over 6 maanden ra-di-caal veranderd zou zijn. Ten goede.

Dat heel veel van de uitdagingen die je nu ervaart in je business, zich niet eens meer afspelen op dat level.

En dat je je niet langer een speelbal zou voelen van wat er om je heen gebeurt.

Je zou de focus zo simpel steeds weer terug kunnen brengen naar datgene wat er echt toe doet in je business. Datgene wat echt het verschil maakt.

De focus op jou. Wat jij te brengen hebt. Wat jij te geven hebt. 

Of je dat nu al heel helder kan omschrijven, of het nog slechts een gevoel vanuit je hart is.

Het allermooiste is dat niemand jou dat kan afpakken.

Niemand kan zich dat toe-eigenen.

Jouw energie.

Jouw power.

Jouw inspiratie.

Waar ik je in wil ondersteunen is om die superpower te omarmen.

Op een hele praktische, concrete manier.

Maar het is aan jou om je open te stellen om dingen anders te gaan zien, in het nu.

Eerlijker en met meer liefde voor jezelf.

Daarin ga ik je uitnodigen, uitdagen. Elke week en elke maand weer.

Zichtbaar worden doe je, ver voordat je je er ‘klaar’ voor voelt.

Je doet het voor de mensen die je te helpen hebt.

En om tegelijkertijd, in dat proces, te mogen ontdekken dat je nu al goed genoeg bent.

Nu al waardevol genoeg.

Nu al inspirerend genoeg.

Nu al goed genoeg om gezien te worden.

Nu al goed genoeg om gehoord te worden

De uitnodiging om in die waarheid te stappen, ligt er.

De uitnodiging om jezelf dat te gunnen en daar JA tegen te zeggen.

In ZICHTBAAR VRIJ ben ik er voor je. Om steeds weer, in elke fase van je reis, je te helpen ja te zeggen tegen jezelf.

Samen met mijn team en een geweldige online safe space met een pracht van een community.

Ik ben niet zo'n ondernemer die je nooit meer ziet of hoort, nadat je je investering deed.

Zo'n ondernemer die ineens verdwijnt en je aan je lot overlaat. Nee, we ondersteunen. Zolang als dat je wil en nodig hebt. Doen we op verschillende manieren.

Wat krijg je, behalve de opleidingen en de praktische kennis nog meer?

 • Krachtige, vanuit rust en realiteit gebrachte, praktische ondersteuning in een van de meest spannende tijden ooit voor ons als ondernemers
 • Een bewezen strategie die werkt.
 • De know how om goede video’s te maken
 • Een klankbord
 • Een community
 • Een Surinaamse Business Mama (thats me) die je knuffelt maar je ook de broodnodige trap onder je billetjes geeft om het te gaan doen.

Maar waar moet ik dan beginnen? Welke verhalen? Welk social media platform?

"Heb een boek geschreven via Instagram en heb zoveel interactie. Heerlijk!"

"Ik werd live geinterviewd op televisie over mijn boek!"

"Meteen begonnen met video's maken en nu doen we elke maandag een live Q&A"

"Ik krijg dankzij mijn video's nieuwe klanten via LinkedIn"

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Het gaat niet om likes. Of om aantal volgers

Ik vertelde je al dat authentieke zichtbaarheid antwoord geeft op de vraag WAAROM je dienst of product bestaat.

De meeste ondernemers denken dat zichtbaarheid gaat over het vertellen van Wat. Of HOE.

Maar authentieke, effectieve zichtbaarheid is een DIALOOG.

Het gaat niet om likes. Om aantal volgers. Zichtbaarheid is geen populariteitswedstrijd. Het gaat erom dat je met je video’s en je zichtbaarheid mensen uitnodigt in jouw wereld.

Zodat je vanuit daar hun wereld ook weer op de meest poditieve manier kan impacten.

Echte zichtbaarheid gaat over mensen ANDERS LATEN KIJKEN.

Die echte verandering komt van binnen. Je helpt mensen om hun innerlijke wereld te veranderen. Je geeft ze met je video's een nieuw perspectief.

Dit is waarom zichtbaarheid een must is en niet een 'nice to have.'  Als je geen ondersteunende rol kan spelen bij mensen helpen veranderen in de manier waarop ze naar dingen kijken, wordt het heel moeilijk om een succesvolle business op te bouwen.

Vloeiend de overstap maken van loondienst naar je eigen onderneming

'Ik was nog in loondienst en had het heel druk met mijn gezin en mijn 3 jongens."

Personal trainer Yousra Jaddour was nog in loondienst toen ze investeerde in mijn VideoBusinessSchool. Als moeder van 3 jongens en met een nog een part time kantoorbaan had ze bijna geen tijd om aan haar business idee te werken. Laat staan om zichtbaar te zijn. Ze had nog helemaal niet helder wat ze precies ging doen met haar business. Onderliggend zat het dieper. Er was al zoveel aanbod op het gebied van health en fitness.

Wat kon zij toevoegen? In de coaching kwam ze erachter. Verzamelde ze het lef. En kwam ze erachter wat ze nou precies moest laten zien om de klanten en de kansen aan te trekken om een echte business van haar idee te maken.

Het resultaat: haar ideale klanten weten Yousra te vinden en ook de media ontdekte Yousra. Met klanten die al JA tegen haar zeiden, maakte ze de transitie van loondienst naar ondernemerschap op een hele rustige manier. Ze heeft geweldige klanten die precies passen bij wat zij te bieden heeft en helpt mensen 1 op 1 en organiseert retraites. Dit is voor Yousra vrijheid

"Ik ben als wandelcoach ontdekt door de lokale televisie"

"Dankzij deze warme community ben ik in de media!"

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

De Solo Ondernemer bestaat niet (echt)

Een van de redenen waarom ik zie dat zoveel ondernemers zulke mooie successen behalen in mijn opleidingen is omdat ik in 2 dingen met heel mijn hart geloof:

De kracht van community
De kracht van coaching.

Ik zie veel struggelende ondernemers die in hun eentje, vanuit een ivoren toren, in hun eentje hun business proberen te bouwen.

Begrijpelijk, dat romantische idee. Jij, op je zolderkamertje, achter je laptop. Een idee of een gevoel omzettend in een succesvolle business. Het doet ons denken aan film scenes uit geweldige films over geniale uitvinders.

Alleen, zo werkt het niet.

Tenminste niet bij ondernemers. En al helemaal niet bij succesvolle ondernemer.

Want dit is een belangrijkste waarheid waar veel verwarring over ontstaat op het internet:

Succesvol ondernemer doe je niet alleen.

Wij mensen zijn groepsdieren. We zijn afhankelijk van onze omgeving. We worden gevormd, niet alleen door onze eigen ideeën maar ook door de mensen in onze omgeving.

We hebben een klankbord nodig. Mensen waar we ideeën tegenaan kunnen houden. Mensen die kunnen meekijken en meedenken. Mensen die onze blinde vlekken zien.

Blinde vlekken als in: die kansen en mogelijkheden die wij zelf niet zien. En ook, de manieren waarop we onszelf soms in de weg zitten, zonder dat we het doorhebben.

Ik weet hoe belangrijk de juiste omgeving is voor je business en je succes.

Daarom doe ik iets wezenlijks anders in mijn opleidingen dan de meeste ondernemers in Nederland die bijvoorbeeld online trainingen aanbieden.

En daarom hebben we zoveel ondernemers die zulke successen boeken met hun zichtbaarheid. Ondernemers die zoveel met vrijheid in hun business gaan ervaren.

"Ik was door een ongeluk 100% arbeidsongeschikt geraakt."

Joyce van Ombergen werkte in loondienst in de ICT. Tot ze een ongeluk kreeg en 100% arbeidsongeschikt werd. Door VideoBusinessSchool kon ze haar online droombedrijf starten in Spanje.

Als moeder van 2 kleine kids was het ongeluk en het afgekeurd worden een grote klap in haar gezicht. Maar in VideoBusinessSchool ontdekte ze hoe video haar leven kon veranderen. Joyce lanceerde haar online droom business, verhuisde naar Zuid-Spanje en runt nu een bloeiende online coach business vanuit het buitenland. En als kers op de taart ontmoette Joyce in de VBS online community 3 van haar nu allerbeste vriendinnen die haar steunen door dik en dun.

Geld en kansen komen je business binnen via MENSEN.

That's why you need a community

 

 • Veel ondernemers missen de ondersteuning van mensen die hen snappen in hun eigen omgeving. En het is juist die bevestiging die we zo nodig hebben om vol goede moed op ons pad te blijven
 • Om te kunnen blijven groeien, moeten we hulp kunnen blijven vragen
 • Er ontstaan in onze community vriendschappen die veel dieper gaan dan alleen business en die een leven lang mee kunnen
 • We zijn in potentie allemaal elkaars Ideale Klanten. We leren elkaars werk kennen en groeien onze businesses door inzichten en samenwerkingen
 • Omdat we meer nodig hebben dan alleen een online connectie. Er zit magie in face to face, live met elkaar connecten. In onze community ontstaan er locatie gebonden meet ups om elkaar verder te blijven inspireren en helpen
 • Een veilige plek om feedback te krijgen van mensen die je vertrouwt en die je willen zien groeien. Je kan als ondernemer niet zonder dat klankbord
 • Juist ook binnen de community zijn we zichtbaar. Zijn we te gast in elkaar podcasts, op elkaars blogs en in elkaars video’s
 • Zarayda ontdekt al haar toekomstige gasten in haar eigen community. Gasten voor haar podcast, gasten voor in haar video’s en gastsprekers voor op haar events

De kracht van een gelijkgestemde community

"Van angst om zichtbaar te zijn tot supermakkelijk live gaan op Facebook"

"Dankzij mijn bedrijf in de media met een verhaal dat me aan het hart gaat!"

'Door de warme community van gelijkgestemden stop ik met uitstellen en ben ik echt aan het shinen.'

En ook VideoBusinessSchoolers Renate, Chantelle en Daisy ontmoeten elkaar in de VideoBusinessSchool community. Nu spreken ze regelmatig af om samen aan hun businesses en video’s te werken. En ze stuurden me dit filmpje om me te laten weten hoe lekker ze aan het werk waren. Dit soort beelden maken me zo trots. En vooral dankbaar. Dat ik de aanvoerder van deze community mag zijn.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

De Surinaamse Business Mama

Een van de dingen die ik echt anders doe in mijn online programma is dat er ben voor mijn mensen. Eens per maand kan je met mij coachen. In deze online coach groepssessies zorg ik dat ELKE VRAAG BEANTWOORD wordt. Dat is de garantie die ik geef bij VideoBusinessSchool.

Ik vind het heel belangrijk om zo voor mijn ondernemers op te komen dagen. Waarom? 8 redenen:

 • Soms stagneert er iets in je business en kan je niet precies je vinger leggen op het probleem. In de online focussessies helpt Zarayda je de bottleneck te spotten en komen we on the spot met een oplossing waar je meteen mee voort kan
 • Onze sessies zijn behalve trouble shoot momenten ook echt creatieve brainstormsessies waarin Zarayda samen met de rest van onze community met je meedenk over nieuwe creatieve ideeën en kansen
 • Omdat de focussessies live zijn, is Zarayda aangehaakt en op de hoogte van jouw business. Dat maakt het heel persoonlijk
 • Het is een maandelijks eikpunt in je zichtbaarheids- en ondernemersreis. Zoals je bij de sportschool een personal trainer kan inschakelen, zo zijn de focussessies je maandelijkse spar momentje met Zarayda
 • Er is maar 1 regel in de online focussessies: Je vraag wordt ALTIJD beantwoord. Zarayda sluit de sessie pas als alle vragen helemaal naar tevredenheid beantwoord zijn
 • De online focussessies geven je de kans om realtime mee te leren met Zarayda. Zarayda investeert dit jaar 50.000 euro in coaching en in haar ondernemerschap. Ze leert van de beste coaches ter wereld en deelt elke online focussessie een groot inzicht of een strategie die zij weer leerde in Amerika
 • De online focussessies maken je toekomstproof. In de online wereld veranderen de dingen regelmatig en dankzij de focussessies dein je rustig mee in die veranderingen. Popt er morgen ineens een nieuw social media platform op? In de online focussessie kan je meteen onderzoeken met Zarayda wat dit voor jouw business kan betekenen
 • Jij hebt ongelimiteerd toegang tot deze maandelijkse sessie. Concreet betekent dit dat als je over 1 jaar een vraag hebt over je zichtbaarheid, je gewoon je vraag stelt. Zolang de opleiding bestaat, heb je toegang tot Zarayda

Elke maand toegang tot Zarayda voor coaching

"Elke keer wanneer ik het even niet weet, haak ik aan en krijg ik antwoorden."

Auteur & podcastmaakster Loes:
"Zelfs jaren later haak ik af en toe aan in de coachsessies met Zarayda"

Loes Heijmans ontdekte in VideoBusinessSchool waar haar ware ondernemerspassie lag. En bij elke nieuwe fase van haar ondernemers avontuur haakt ze Zarayda aan voor advies en begeleiding.

"Ik volg VideoBusinessSchool vanuit het buitenland."

Zangeres en theatermaker Femke Jogien Hermans: "Ik ben een creatieve ondernemer en reis veel. Overal ter wereld werk ik aan mijn business met Zarayda en VideoBusinessSchool."

Femke Jogien Hermans ontdekte in VideoBusinessSchool hoe ze kan leven van haar creativiteit. Het afgelopen jaar maakte ze een wereldreis en gebruikte ze de Online Q&A sessies om met Zarayda's hulp ook in Nieuw Zeeland en Thailand, locatie-onafhakelijk te werken aan haar business.

"Ik bereikte mijn doelgroep nog niet genoeg. Ik wist niet hoe dat moest."

Transformational coach en spreker Daisy Da Veiga: "In VideoBusinessSchool en dankzij de Online Focus Sessies heb ik een diepe vertrouwensconnectie gemaakt met mijn klanten".

Daisy Da Veiga ging VideoBusinessSchool doen om echt te snappen wat nu haar verhaal is en hoe ze met dat verhaal haar business kon groeien. De maandelijkse Q&A sessies zet ze in om met Zarayda te sparren over elke volgende stap die ze zet in haar business.

"Maar wat als ik niet weet waar mijn video's over moeten gaan?"

"Het is makkelijk geworden om over 'moeilijke' dingen te praten. Een video maken kost me tegenwoordig weinig tijd"

"Het lukt me om veel meer mensen te bereiken via Instagram"

"Het is groepscoaching maar je krijgt zulke fijne persoonlijke aandacht"

"Veel nieuwe klanten via Instagram & als expert bij BNR Nieuwsradio."

Een magneet worden voor klanten, kansen en fijne samenwerkingen

VideobusinessSchool is geen online training. Het is een volledige opleiding. Een wereld die je instapt waarin je alles leert over hoe je een ondernemersleven lang een krachtig online bedrijf bouwt dat toekomstproof is, je vrijheid geeft en waarin je leert jouw eigen succes definieert. Je leert werken en leven op jouw eigen voorwaarden. DIt is waar hoe we je daar, in een helder stappenplan, mee helpen.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Mag ik 4271 euro in je business investeren?

Ik weet dat het ongelofelijk spannend kan zijn om in jezelf en in je business te investeren. Maar een belangrijke vraag is: als jij al niet bereid bent om in jouw business te investeren, hoe kan je dat dan wel verwachten van een klant?

Een van de grootste misvattingen is dat je een business kunt runnen, puur op passie, een goed hart en hard werken. Als je op Instagram kijkt, lijkt het soms zo te zijn. Maar als dat zo was, was iedereen wel een internet miljonair. Dan bestond de struggelende ondernemer niet en was iedereen succesvol. De waarheid is dat succesvol ondernemer een vorm van topsport is. En net als dat een topatleet een goede coach nodig heeft om die topprestatie neer te zetten en te blijven neerzetten, hebben wij als ondernemers ook hulp nodig.

Dit is de realiteit. Er is GEEN ENKELE succesvolle ondernemer die het alleen doet. We hebben hulp nodig om, in deze snel veranderde tijd de kansen en mogelijkheden te blijven zien die er voor ons liggen. Hulp om te zien waar we onszelf en onze business onbewust saboteren. Waar we onszelf in de weg zitten.

Ondernemen is een vak. Net als dat we niet van een piloot of een chirurg verwachten dat hij of zij haar werk doet, 'puur op passie en met filmpjes van youtube,' kunnen we ook geen succesvolle business die financiële vrijheid oplevert op die manier opbouwen.

Ikzelf investeer meer dan 30.000 euro per jaar aan coaching en ondersteuning van de beste ondernemers te wereld. Zonder die hulp, had mijn business het niet gered in deze uitdagende tijden.

Ik help je heel graag die volgende stap te zetten. En ik investeer met je mee. Ik investeer meer dan 4200 euro in jou als jij ervoor kiest om met VideoBusinessSchool in jezelf en je toekomst te investeren. Check hieronder hoe ik die 4200+ euro in jouw business breng.

Dit is wat je in het VideoBusinessSchool aanbod krijgt:

VideobusinessSchool: De Video Business Academie voor ondernemers die echt authentiek zichtbaar en de Oprah van hun branche willen worden. Van social media tot ontspannen leren spreken op beeld tot krachtig verkopen 'zonder te verkopen' op video. Je leert een MAGNEET te worden voor de juiste klanten en kansen.

Zarayda's Story System: Leer hoe je in 30 min voor een hele week relevante social media posts maakt die je business en je bereik laten groeien. Met de Story System zit je nooit meer zonder 'inspiratie' en weet je altijd wat je kan posten.

De Bloedeerlijk Over Geld Sessies: 7 Masterclasses met NL Topondernemers over de geheimen van geld in hun business.

Maandelijkse groepscoachcalls met Zarayda: Onbeperkt maandelijks coachen met mij in een overzichtelijke groep. Dit is een van de meest bijzondere voordelen van het VideoBusinessSchool pakket! Geen enkele andere topondernemer in NL biedt dit op deze manier aan. Ondanks de grote groep VideoBusinessSchool deelnemers, is er elke maand tijd en ruimte om je vraag te stellen. Ik beantwoord alle vragen persoonlijk en denk met je mee. Hoe denk je misschien, met zoveel deelnemers in de groep? Omdat de coachcalls elke maand zijn, komt niet elke maand iedereen naar de call. De ondernemers die op dat moment mijn hulp nodig hebben, komen opdagen.

We zitten meestal met een vrouw of 40 in de call. Bovendien komt de helft vooral om te luisteren, inspiratie op te doen en te leren van elkaars vragen en elkaars proces. Voor de andere helft met vragen, neem ik alle tijd. De sessie gaat door tot alle vragen beantwoord zijn. Ik beantwoord elke maand IEDERS vragen met liefde en plezier. Deze onbeperkte coachsessies zijn ONBETAALBAAR!

Onze Safe Space VideoBusinessSchool Besloten Facebook Groep: Dit is het mooiste, meest positieve en veilige stukje internet van Nederland. Een veilige plek waar je experimenteert en oefent met je zichtbaarheid. Waar je ondersteunt wordt, waar nieuwe vriendschappen en samenwerkingen ontstaan en waar mensen elkaars klanten worden. De plek om je zelfvertrouwen en je business sense te groeien. Struggelende ondernemers willen alles alleen doen. Maar succesvolle ondernemers weten dat je je omgeving bent. In deze omgeving geef je jezelf de kans om de beste ondernemer te worden die je kan zijn.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Een heel businessleven lang ondersteuning

Bij de meeste opleidingen doe je een investering en moet je vervolgens, in de opleiding zelf, allerlei extra trainingen aanschaffen om toch up to date te blijven. Met VideoBusinessSchool doen we dat helemaal anders.

Je investeert en blijft een business levenlang lid van. Dit betekent dat je alle updates van de training, nu en in de toekomst, GRATIS erbij krijgt. Popt er ineens een nieuw social media kanaal op? Wij maken er een training over. Een nieuwe ondernemerstrend die omzet en vrijheid oplevert? Je hoort het als eerste bij ons. Is er ineens een nieuwe tool die super relevant is? We maken er direct een nieuwe training voor. Al dit soort updates krijg je gewoon van ons. Zodat je nu, maar juist ook in de toekomst gecoverd bent in je ondernemerschap.

Dit is superuniek. In plaats van je steeds nieuwe dingen te proberen te verkopen (zoals heel veel van mijn collega businesscoaches doen) wil ik dat je met je investering in VideoBusinessSchool gewoon gecoverd bent. Nu en in de toekomst.

Leg het 'risico' om in jezelf te investeren maar 100% bij mij neer

Investeren in jezelf en in je business en je dromen is superspannend. Ik weet mijn allereerste investering nog. Ik investeerde een paar duizend euro, zonder dat ik nog enige omzet gedraaid had. Die investering heeft alles voor me veranderd en jij zou deze tekst op deze pagina niet zitten lezen, als ik die investering niet gedaan had.

Hoe kan ik de drempel zo behapbaar mogelijk voor je maken en zoveel mogelijk van het risico bij je wegnemen? Zodat je kan gaan investeren in jezelf en in jouw dromen met behulp van deze opleiding. Dat is de vraag die mijn team en ik onszelf stelden.

Om je te helpen om JA te zeggen tegen jezelf, je business en de toekomst van je business, heb ik daarom het investeren in VideoBusinessSchool 100% risicovrij gemaakt. Ik geloof zo in de kracht van wat ik je te bieden heb, dat ik alle risico bij je weg wil nemen.

Je kan namelijk tot 14 dagen na je investering je geld terugkrijgen, als VideoBusinessSchool toch niet bij jou en je business blijkt te passen. Ik kan het me haast niet voorstellen maar stel dat er inderdaad toch geen goede match is, dan kan je gewoon je geld terug krijgen.

We gooien de deuren van VideoBusinessSchool open.

De nieuwe groep ondernemers die zich aanmeldt, vangen we met open armen op en die helpen we met een prachtig digitaal welkomst avontuur voor meteen meer fijne zichtbaarheid en om een fijne weg te vinden in de community en door de academie heen. We empoweren de nieuwe groep enorm met dit welkomstavontuur en de ondernemers die zich al eerder inschreven, zijn ook van harte uitgenodigd.

Dus.

Dit is de kans die er ligt. De uitnodiging. De kans die alles kan veranderen voor jou, je business en je toekomst.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

"Ik voel me zo gesteund door Zarayda en haar adviezen"

"Door video's op Instagram mijn 1e online programma verkocht"

"Ik dacht, als beginnende coach, dat ik nog niet 'ver' genoeg was om zichtbaar te zijn."

Coach Rob Drunen: "Ik ben als beginnende coach, met wat hulp van Zarayda, ontdekt door de Happinez".

Spreker en ondernemer Rob van Drunen had wat twijfels voordat hij investeerde in VideoBusinessSchool. Ben ik de enige man hier? vroeg hij zich af. Hij was net begonnen als coach en spreker en was op zoek naar manieren om zichtbaarder te worden. Van wikken en teveel overwegen kwam hij in de actie stand. Dat leverde veel op. Hij werd met zijn verhaal ontdekt door de hoofdredacteur van de Happinez. Een mooi artikel in het blad en een plek om op het podium van het uitverkochte Happinez event rolden hieruit.

'Ik was zo perfectionistisch dat ik bijna geen video's durfde te maken.'

Loes Madern heeft een praktijk voor massage en lichaamsbewustzijn. Een jaar geleden stapte Loes in bij VideoBusinessSchool. Haar perfectionisme hield haar tegen om echt zichtbaar te zijn. In de VBS Facebook community kon Loes experimenteren en ze heeft enorm veel geleerd van de reacties vanuit de community waar ook zoveel mooie samenwerkingen zijn ontstaan.  De klanten die nu naar mij toekomen kennen mij al vanuit mijn video's. In mijn praktijk stappen ze in een omgeving die helemaal niet zo vreemd meer is. Dat maakt de start van met elkaar aan de slag gaan zoveel fijner.”

"Ik was een werknemer in mijn eigen bedrijf.  Ik wist niet hoe ik moest ondernemen."

Marije Ehbel is shiatsu therapeut"Zoals zoveel therapeuten had ik gewoon ‘een praktijk' maar ik was geen ondernemer. Nu weet ik precies zichtbaar te maken wie ik ben, waar ik voor sta en kan ik mijn cliënten nog veel beter helpen.  En de community is geweldig. Je wordt gedragen, iedereen is zacht en voedend en ondersteunend en zo motiverend naar elkaar toe. 

"Ik was te druk in mijn business om zichtbaar te zijn."

Shura Glasmacher is  Spiritual Artist. Voordat ze met VBS begon was ze helemaal niet zichtbaar. Ze stapte in omdat ze video’s wilde leren maken waarin de essentie en beleving samen zouden komen. Dat werd een reis door en met haarzelf. “In de VBS community deelde ik mijn onzekerheid en mijn gedachten. Ik werd liefdevol opgevangen en daarmee werd ik zichtbaar naar mezelf en naar de community toe en durfde ik video’s buiten de community om te gaan plaatsen. Als je de kracht van video wil ontdekken en daarbij bereid bent om persoonlijk te groeien dan is VideoBusinessSchool het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven”

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

"Ik deed van alles maar die constante klantenstroom die mijn business nodig had, kwam maar niet op gang."

Maame Joses is muzikant en personal stylist. Maame voelde aan het begin van de crisis in 2020 dat als ze nu niet zou instappen in VideoBusinessSchool haar onderneming de crisis niet zou overleven. En dus volgde ze haar onderbuikgevoel en stapte ze in. "Ik had gelijk, een jaar later blik ik terug en ben ik mijzelf heel dankbaar dat ik naar dat stemmetje heb geluisterd. Ondanks de crisis en alle uitdagingen van deze tijd verkoop ik toch regelmatig een lijflied  en krijg ik aanvragen binnen voor mijn stijlsessies. Kort geleden heb ik de kern gevonden  van mij als mens en ondernemer en daar was ik nooit gekomen zonder Zarayda, VBS en de tribe van VBS. Onderdeel zijn van VideoBusinessSchool heeft me kostbare tijd bespaard en inzichten gebracht, zodat ik nu wel met regelmaat mijn ideale droomklant weet te bereiken. Ik voel me omring door de juiste mensen op de juiste plek".

"Ik vond het heel moeilijk om mijn eigen werk te verkopen. Ik zag mezelf als creatief en niet als commercieel"

Cecile Reijnders is illustrator en vormgever en was op zoek naar een plek waar ze leerde hoe ze als kunstenaar ook ondernemer kon zijn. "Door mijn deelname aan VideoBusinessSchool is mijn wereld meteen compleet veranderd. Je leert steeds meer jezelf te zijn en je naar de buitenwereld uit te spreken.  Mijn bereik, interactie en contacten zijn echt toegenomen. Ik merk dat ik zakelijk en privé veel groter kan dromen, dat geeft me veel vrijheid. Mijn geld mindset is ook enorm gegroeid. Je krijgt bij VBS een hele warme community van gelijkgestemde mensen. Je hoeft alleen maar op te komen dagen en het is er al. De verbinding, hulp en warmte.  Als je als ondernemer wil groeien dan is VideoBusinessSchool echt de plek waar dat mogelijk is, al vanaf dag 1".

"Ik voelde me te onzeker om in mezelf en mijn business te investeren"

Meera Nankoe  is coach, mediamaker en oprichter van Stage & Stories Ik vond het ontzettend eng om in mezelf en mijn business te investeren vanwege mijn onzekerheid. Ik had ook veel angst rondom zichtbaar zijn en mezelf uitspreken. Maar wat ben ik blij dat ik, ondanks die angsten toch ingestapt ben bij VideoBusinessSchool. De community is zo warm en veilig. Ik heb mijn perfectionisme kunnen loslaten. Ik heb nu een Instagram talkshow over taboes. En ik ben sindsdien veel in de media, onder andere op LINDA.tv met mijn verhaal.

"Ik twijfelde en was sceptisch. Ik maakte al films, wat kon ik nog meer leren over zichtbaar worden?"

Linda Jakobsen is actrice en filmmaker en was al gewend om voor de camera te staan als iemand anders.  Maar zichtbaar zijn als jezelf, dan vond ze moeilijk. In VideoBusinessSchool werd ze warm onthaald in onze community en leerde ze voor het eerst echt hulp vragen en ontvangen. Inmiddels krijgt ze ook als videomaker allemaal mooie projecten op haar pad en bracht ze in eigen beheer een prachtige korte speelfilm uit, gebaseerd op een heel persoonlijke ervaring die ze had met seksueel geweld.

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Veelgestelde vragen over VideoBusinessSchool

 • q-iconHoe snel verdien ik mijn investering terug?

  Een van de doelen die ik voor je heb, is niet alleen om je investering terug te verdienen. Ik wil voor je dat je minimaal 3x je investering terug verdient, en het liefst zo snel mogelijk. We hebben ondernemers in de opleiding die al heel snel meer geld gaan verdienen, wanneer ze instappen. Dit gebeurt wanneer je, de dingen die je leert, meteen implementeert in je business en als je regelmatig hulp vraagt tijdens de coachsessies.

  Daar moedig ik je ook echt toe aan. Om al lerende te DOEN. In de eerste module van VideoBusinessSchool – De Succesformule laat ik je precies zien hoe je dat doet. De roadmap om je investering zo snel mogelijk terug te verdienen ligt er. Het enige wat je hoeft te doen is die route volgen.

 • q-iconHoeveel tijd kost de opleiding me?

  In de opleiding geloven we in wat we noemen: geisha- stapjes. Krachtige kleine stappen om snel je grote droomresultaten te bereiken. De opleiding is ook op die manier opgebouwd, overzichtelijk en met korte video’s die je aanzetten tot actie.

  Ik weet dat je met zo’n 2 uur per week geweldige grote stappen kan gaan zetten en in korte tijd veel resultaten gaat zien. Als je meer tijd vrijmaakt, ga je nog sneller resultaten zien. Maar je bepaalt zelf wat er in deze fase van je business en je leven het beste bij je past. En omdat je levenslang toegang hebt tot de opleiding en alle modules, kan je het helemaal zo inrichten als het voor jou het fijnste is.

 • q-iconIk heb nog geen business. Kan ik dan toch meedoen?

  Sommige van onze grootste succesverhalen zijn ondernemers die nog geen business hadden toen ze bij ons begonnen. Dankzij de opleiding, de coaching en de krachtige community, raakten ze in een sneltrein in een ondernemers mindset. Ze wisten welke stappen te zetten. Welke oude ‘loondienst’-overtuigingen ze los mochten laten en ze vonden in de community hun eerste fijne klanten en samenwerkingspartners.

  Voor jou is belangrijk om te voelen: is je nieuwsgierigheid naar wat er mogelijk is voor je nieuwe business 1% groter dan je angst om het oude los te laten? Als het antwoord JA is, dan zit je hier precies goed.

 • q-iconIk doe momenteel een online training bij een andere businesscoach. Kan ik het allebei doen?

  Ik geloof erin dat je, om een succesvol ondernemer te zijn en blijven, dingen te leren hebt van verschillende mensen. In de opleiding leer je heel veel over zichtbaarheid en video’s. Maar ook over business. Verdienmodellen. Ondernemerstrends waar we niet omheen kunnen. Money Management. Meekijken met honderd duizend euro lanceringen. Work Life Balance tools. En nog veel meer. Het is een volledige opleiding die je helpt met je business maar ook met je leven van vrijheid.

  Er is een reden dat succesvolle ondernemers ook nog altijd gecoacht worden, en vaak door verschillende topcoaches. Want behalve van de content en de kennis van een coach, leer je ook ongekend veel van de manier waarop een coach komt OPDAGEN. In zijn of haar business. In de manier waarop diegene omgaat met problemen en tegenslagen. Hoe diegene haar succesvolle bedrijf combineert met de rest van haar leven.

  Dus ik geloof dat het het heel goed kan. Leren van verschillende coaches met verschillende expertises en verschillende levensstijlen. Sterker nog, ik geloof dat dit jouw pad naar succes en vrijheid alleen maar versneld en versterkt.

 • q-iconKan ik het niet gewoon zelf proberen? Er is zoveel gratis info te vinden online

  Oeh, dit is een van de meest veelvoorkomende maar ook meest schadelijke misvattingen over ondernemen. Hoe je kijkt naar investeren, bepaalt voor een groot deel wat er mogelijk is in je business. De struggelende ondernemer denkt dat ze met alleen maar gratis info en youtube filmpjes een succesvol en financieel goedlopend bedrijf kan opzetten. Maar elke succesvolle ondernemer dat die ‘gratis info superster ondernemer’ niet bestaat, Elke succesvolle ondernemer die je kent of volgt, zal je vertellen dat hij of zij heeft geïnvesteerd in haar business en in zichzelf.

  Want: Je kunt niet Googlen wat je niet weet. En in die ongestructureerde zoektocht naar gratis info, raak je als ondernemer overweldigd. Niet wetend waar te beginnen. En dus gebeurt er maar niets.

  Daarbij dit. Wat er aan de binnenkant van een succesvolle business gebeurt, kan je niet op Instagram vinden. 80 % van die belangrijke info zit onder de oppervlakte en is onzichtbaar. En juist daarom is het zo belangrijk om dat te leren. Want zonder die kennis en zonder de structuur en volgorde van die juiste stappen, kan je als ondernemer niet groeien met je business. Dit is waarom meer dan 70% de ondernemingen de eerste 5 jaar niet overleeft.

 • q-iconKrijg ik 1 op 1 coach tijd met Zarayda? Soms investeer je in een programma en dan heb je helemaal geen contact met de ondernemer zelf

  Deze opleiding is geen 1 op 1 coachtraject. Ik doe dat heel weinig en de investering om langere 1 op 1 gecoacht te worden door mij, begint bij 15.000 euro. Wel is deze opleiding heel bewust zo opgezet dat je elke maand persoonlijk door mij gecoacht kan worden. Dat kan in de maandelijks Online Focus Sessies.

  Ik krijg vaak de vraag hoe dat kan. Hoe kan Zarayda elke maand ieders vraag beantwoorden in de groepscoachsessies? Heeft hiermee te maken: omdat de sessies onbeperkt maandelijks zijn, kiezen de meeste ondernemers om erbij te zijn op de momenten die hen het beste uitkomt. Wanneer er iets speelt in hun business of hun leven. Dus niet alle mensen die meedoen aan de opleiding, zijn elke maand aanwezig.

  Bovendien is het zo dat de helft van de aanwezigen tijdens zo’n sessie, ook gewoon lekker aanschuift om geïnspireerd te raken door de vragen van anderen en door de trends en eye openers die ik deel tijdens de sessies. Er doen honderden ondernemers mee met de opleiding maar tijdens de coachsessies zijn we vaak met een kleiner groepje van ongeveer 40 a 50 man. Waarvan er dan 20 mensen een vraag hebben. Die ik dus allemaal beantwoord. Ik ga altijd door met de sessie tot alle vragen beantwoord zijn. Pas daarna stop ik de sessie. En mocht er in de toekomst meer nodig zijn, dan plan ik gewoon extra sessies in. Want ik vind het superbelangrijk dat ik met al mijn ondernemers mee kan kijken en ze persoonlijk kan ondersteunen.

 • q-iconHeb ik onbeperkt toegang tot de lesmodules van de opleiding?

  Yes. Je hebt levenslang toegang tot alle lesmodules van de opleiding. Ondernemen gaat niet over 1 nacht ijs en ik vind het belangrijk dat je net zo vaak terug kan keren naar de lesstof als je wil. Bovendien is de opleiding een levend, ademend iets. Elke keer wanneer er een nieuwe belangrijke ontwikkeling in ondernemersland is (bijvoorbeeld een nieuwe tool , een nieuw slim verdienmodel of een nieuw social media platform), maken we er een nieuwe training voor, binnen de opleiding.

  Ik doe dat omdat ik wil dat je op elk moment de juiste ondersteuning terug kan vinden. Dat je toekomstproof kan blijven ondernemen. De intentie van de opleiding is om je een heel businessleven lang te ondersteunen. Dat vind ik heel belangrijk en daar ben ik heel gepassioneerd over. De meeste ondernemers willen je eindeloos dingen blijven upsellen (zoals ze dat noemen). Ik wil vooral dat je 1x een investering bij ons doet en vervolgens jaren lang een tevreden klant bij ons blijft.

  Een van de dingen waar ik het meest trots op ben, is dat er ondernemers zijn die jaren geleden instapte. En die vandaag nog steeds zoveel profijt en plezier uit de training halen. Dat maakt mijn Surinaamse Business Mama hart trots. Daar doen wij het voor.

 • q-iconMoet ik investeren in dure apparatuur om mooie video's te maken? Komen er veel extra kosten bij?

  Nee, ik laat je zien hoe je prachtige, professionele video’s kan maken die jouw business laten groeien, zonder dure apparatuur. Je komt in deze opleiding los van het ouderwetse idee van dure camera’s met dure lenzen en allerlei ingewikkeld gedoe.

  Wat ik je natuurlijk wel ga laten zien, zijn de verschillende handige hulpstukken die je kan inzetten om je video’s steeds cooler en geavanceerder te maken. We hebben een hele module die daarover gaat. Maar dat is vooral extra leukigheid. Voor die hele krachtige basis waarmee we je  helpen een magneet te worden voor fijne klanten , heb je niets anders nodig dan je smartphone

YES,
IK KIES VOOR ZICHTBAARHEID EN ZEKERHEID!

Op deze online opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.