EINDELOOS KLANTEN DIE PRECIES BIJ JE PASSEN EN DIE JOU KIEZEN OM MEE SAMEN TE WERKEN

Wat zou er gebeuren als veel meer mensen je zouden leren kennen en je zouden vertrouwen als De Expert van je branche?

Op welke manier zou dat je leven makkelijker, leuker en rijker maken? Hoeveel meer rust & plezier zou het geven als de juiste mensen, mensen die helemaal passen bij jou en de manier waarop jij werkt, je moeiteloos kunnen vinden en voor je kiezen?

Niet omdat jij ze moet overtuigen. Maar omdat ze allang weten en voelen dat jij de juiste persoon voor ze bent. Dat ze voor jou kiezen om in zichzelf te investeren en jouw hulp inschakelen om van je te leren, om met jouw hulp te groeien en door jou geïnspireerd te worden.

Wat als jij er gewoon voor mag KIEZEN?! Om die Go to Girl of Guy te worden en ontdekt worden door nieuwe mensen die je klanten worden?

Als je nu met een big smile, knikkend achter je laptop, je tablet of je telefoon zit, heb ik lekker nieuws voor je.

Je zit hier HELEMAAL op de juiste plek om daar JA! tegen te zeggen.

Video is zichtbaar worden in de snelkookpan

Je hoeft er maar een beetje op te Googlen of ere en onderzoek op na te slaan. Video is het meest krachtige podium om jezelf en je werk te laten zien. De beste kans die je mensen geeft om je te leren kennen, je te vertrouwen en om voor jou te kiezen.

Dat zie en voel je om je heen. Online. Youtube is na Google de grootste zoekmachine. Op Facebook en Instagram is video booming. En alle grote-mensen onderzoeken geven je cijfers die dat onderbuikgevoel kraakhelder maken:

 • Nu, in 2019 is 70% van alle content op internet video. Je merkt het al overal, van je FB timeline tot social media tot websites. In 2020 zal dit meer dan 80% zijn. Video is de toekomst
 • Je trekt 4x zoveel geïnteresseerde klanten aan voor je dienst of je product als je een video maakt over wat je doet ipv een geschreven tekst
 • Als je video inzet, heb je 80% meer kans dat iemand die geïnteresseerd is in je werk ook echt iets bij je koopt
 • Je hebt 96% meer kans op een doorklik naar je website of aanbod als je video gebruikt in je emails
 • Je bent 53x beter vindbaar op Google als je video's op je website hebt
 • Op Facebook en andere social media heb je de meeste zichtbaarheid en de meeste interactie met video (135% meer dan een ‘tekst of foto post)

Video is de meest krachtige, meest eerlijke en meest makkelijke manier om die zichtbaarheid en dat vertrouwen te creëren. Je doet het zonder dure apparatuur, je hoeft er niet technisch voor te zijn en het allerheerlijkst is: je video’s hoeven niet perfect te zijn. Sterker nog: ‘perfecte video’s zijn slecht voor je business'.

Maar hoe dan wel?
Dat leer ik je stap voor stap in VideoBusinessSchool!

Coach Judith Verwij had niet echt een beeld van wat video voor haar en haar business kon betekenen. Dankzij VidoBusinessSchool ging er een wereld voor haar open. Ze stapte over haar cameravrees heen en mensen raken met haar video door helemaal zichzelf te zijn. Ze kwam los van al haar belemmeringen en omarmde ons Start Before You’re Ready motto. Ze is letterlijk gaan staan voor haar verhaal. Behalve video’s geeft Judith nu ook moeiteloos webinars en talks op het podium.
Judith Verwij

Bekende Vlogger Sanny Verhoeven maakte al video’s op haar populaire Youtubekanaal SannyZoektGeluk. Sanny deed VideoBusinessSchool om als ondernemer naar het volgende niveau te groeien.
Nu werkt ze alleen nog maar met grote (media)partners, reist ze voor haar video’s de hele wereld over wordt ze regelmatig als geluksexpert gevraagd om te spreken.
Sanny Verhoeven

LET’S GET REAL.. Wat is de echte reden dat je op dit moment niet zo zichtbaar bent?

De innerlijke criticus die je vertelt: ik heb nog niet genoeg kennis om goede online video’s te maken. Straks zeg ik iets verkeerds en kom ik dom over.

Ik ben eigenlijk te verlegen en bescheiden voor video. Wat zullen ze wel niet denken? En hoe moet ik omgaan met kritiek?

Ik snap je beren op de weg. Maar stel dat je iemand zou hebben die je helpt.

Iemand die precies weet HOE je het aan moet pakken en die helpt om over die blokkades heen te komen om te gaan DOEN

Zonder dat je een presentator bent. Zonder technische kennis. Zonder camera ervaring. En zonder dat je eerst 'perfect los bent gekomen van je verlegenheid of je twijfels'.

Stel dat je ondanks dat allemaal gewoon toch, met veel plezier en VOL VERTROUWEN een video kan opnemen waarmee je fijne klanten en geweldige samenwerking aantrekt.

Voel even wat dat je op gaat leveren

Op een supereasy manier zichtbaar worden op een manier die echt werkt voor je bedrijf.

Je energie en boodschap ook over te brengen online.

Een fijnere soort klant aantrekken en een hogere omzet te draaien.

Als je dat wil: trainingen te geven en voor groepen te staan.

Meer vrijheid te voelen in je business. Reizen & werken. Locatie-onafhankelijk je geld verdienen.

Genoeg verdienen, zodat je de vrijheid hebt om met je gezin te doen wat jullie willen.

Mensen kunnen inspireren en interesseren met je mooie werk.

Het maken van video’s is de beste keuze

Ergens voel je dat je niet om video heen kan. Dat je de boot mist als je er niet mee aan de slag gaat. Dat je bang bent dat anderen in je branche die kans wel pakken en dat je klanten, omzet en impact mis gaat lopen.

Je weet dat je aan de bak moet maar bent er nog niet mee begonnen.

Je mist tijd en een concreet plan. Weet eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. Je mist soms de focus.  En misschien ben je zelf al een beetje zichtbaar maar het slaat op de een of andere manier niet genoeg aan. Je twijfelt. Wat kan anders? Hoe moet je het aanpakken?

Videobusinessschool is de oplossing voor dat probleem

In VideoBusinessSchool krijg je het stap voor stappenplan en alle tools die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen en plezier video’s te maken die je nieuwe klanten en nieuwe kansen opleveren.

Ook als je introvert bent. Een haat-liefde relatie hebt met jezelf promoten. En je nog niet helder hebt wat voor soort video’s gaan werken voor je business.

Oprichter van Pak Je Podium Eva Brouwer wist niet wat ze nou precies te bieden had en wie haar Ideale klant was. Ze was ervan overtuigd dat iedereen een verhaal had behalve zij. In de coaching kreeg Eva het zelfvertrouwen om haar eigen uniekheid te zien. Nu maakt ze een eigen online talkshow en organiseert ze een terugkerend live event Pak Je Podium dat echt een begrip in haar branche is geworden.
Eva Brouwer

Voor VideoBusinessSchool had de introverte coach Nicole een haat-liefde relatie video. Sinds VideoBusinessSchool gebruikt ze video binnen haar bedrijf (persoonlijke video’s voor haar coachklanten), Het resultaat van haar video’s? Eindeloos veel aanvragen voor haar coachpraktijk en elk jaar wachtlijsten voor haar retraite in Madrid. En oja, klanten die om met haar te kunnen blijven werken, zonder pardon het dubbele zouden betalen.
Nicole Offenberg

Ik wil dat je de John de Mol van je business wordt

Als creatieve grootdromers en ondernemers hebben we een kans waar die onze ouders en grootouders nooit hadden. En die je kinderen (of nichtjes en neefjes) ook niet op deze manier zullen hebben.

De kans om de Oprah of John de Mol van je business te worden!

Ik help je graag want video veranderde m’n leven. Vaak en heel intens. 1 zelfgemaakte video lanceerde zelf m’n BNN-carriere.

Dit is wat er gebeurde:

Tis 2006 en ik hoor in de wandelgangen dat BNN een nieuw programma maakt. Ik werk als manusje van alles bij MTV en denk, dat wil ik!!

Maar..

Er solliciteren honderden mensen op de functie.

Veel van die mensen hebben meer werkervaring dan ik.

Hebben een beter netwerk en kennen al mensen bij BNN.

Wat kan ik doen om positief op te vallen? En om de klus binnen te slepen?

Ik besluit om, ipv een saaie sollicitatiebrief, een video te maken. Een 4 minuten filmpje waarin ik een onderwerp pak waarvan ik vind dat het in het nieuwe BNN programma thuishoort.

Ik leen (!) € 500,- van de bank, ga naar de Filmacademie en vraag de hulp van een cameraman en iemand die me helpt het filmpje monteren. M'n eerste investering in video.

Ik stuur de video naar BNN en wordt uitgenodigd voor een gesprek. Vertel waarom dit item thuishoort in het nieuwe muziekprogramma van BNN.

Ik word aangenomen. Eerst als regisseur. Later mag ik ook presenteren.

Die paar honderd euro investering in video, levert me een heel nieuw leven op.

Want 1 ding weet ik zeker. Zonder die video was het me nooit gelukt om bij BNN binnen te komen.

Oké, ik heb een paar minuutjes van die vintage video voor je. Om je te laten zien dat het totaal niet perfect was. Hahaha, je moet ergens beginnen toch? Check zelf maar.

De video is totaal niet perfect. Het geluid is niet optimaal. Er zijn veel dingen die beter kunnen.

Maar wat er wel klopte was de energie. Mijn enthousiasme. Het plezier dat ik erin had. Dat is wat de directeur die mij aannam, kon voelen. Dat is waarom hij JA tegen me zei.

Dit is de kracht van video. Video is een drager van energie. Van enthousiasme.

Jezelf en je werk ‘verkopen zonder trucjes' en zonder de ander te 'hoeven overtuigen' van je waarde.  Ik leer je hoe je vanuit je passie en enthousiasme video’s maakt die je business opleveren.

‘Door Zarayda weet ik precies hoe ik topvideo's moet maken. Niet alleen de techniek maar juist ook de inhoud.’ 

Simone Levie - Online ondernemer

Weddingplanner Loes had nog nooit een video gemaakt. In VBS kwam ze erachter waar ze nu echt haar video’s over moest maken. Met een video van 40 seconden(!!) haalde ze een geweldige opdracht binnen die haar business veranderde.
Loes Heijmans

 

‘Zarayda is de video business goeroe van Nederland.’
.

Eelco de Boer - Ondernemer & Investor

Ik als ondernemer? Het was niet vanzelfsprekend. Tot ik video ontdekte

Sinds 2014 coach ik freelancers, creatieven en ondernemers om met video zichtbaar te worden en next level te gaan met hun business

Maar als kind van 2 ambtenaren kom ik niet uit een ondernemersgezin. En ik ben ook niet zo’n typisch ‘verkooptalent’. Sterker nog, ik had hier juist enorme twijfels over. En een faalkater uit het verleden. Als 17-jarige HBO’er liep ik ooit stage bij een reclamebureau. Daar moest ik ook verkopen. Lukte me voor geen meter. Na 2 maanden moest ik van de verkoopafdeling af.

Gelukkig ontdekte ik dat ik wel kon ondernemen dankzij video.

Bij m’n allereerste lancering verdiende ik dankzij mijn video’s € 17.000.

Simpelweg door video’s te maken waarin ik mezelf ben, de cruciale dingen vertel die mijn Ideale Klanten van me moeten horen.

Met liefde en vurig enthousiasme, heb ik de afgelopen jaren voor meer een supersuccesvolle business opgebouwd. Heb ik weleens maanden waarin ik mijn oude jaarsalaris verdien. En werk ik met de allerleukste klanten!

Dat had ik nooit durven dromen toen ik met mijn business begon. En vanuit diezelfde liefde en dat enthousiasme heb ik inmiddels meer dan 200 ondernemers mogen helpen met hun zichtbaarheid.

Lefcoach Janneke is een van de ondernemers die ik coachte met haar video’s. Voordat we aan de slag gingen, was Janneke een alleenstaande moeder zonder baan en met een droom van een eigen business. Met haar allereerste video haalde ze meteen een topklant binnen. Sindsdien heeft Janneke een geweldig lopend coachbedrijf, met fijne klanten en verdient ze genoeg geld om jaarlijks een maand zoregloos vrij te nemen om leuke dingen met haar dochters te doen.
Janneke de Kler

Voor VideoBusinessSchool had businesscoach Femke Hertog een angst om zichtbaar te zijn. En was ze op zoek naar inspiratie om zichzelf te onderscheiden. Want hoe vind je je plek als business coach in een land van 1 miljoen coaches? Sinds VBS onderscheidt Femke zich in de tsunami van al business coaches met haar online videoshow Business In Bad. Het resultaat? Honderden ondernemers zijn geïnteresseerd in Femke’s manier van business-coaching en schrijven zich in op haar emaillijst zodat ze als eerste kunnen horen wanneer ze zich kunnen inschrijven voor Femke’s coaching.
Femke Hertog

Oké vertel me meer over VideoBusinessSchool

VideoBusinessSchool is de online video academie voor creatieve ondernemers waarin ik je alles leer wat ik weet over hoe je geld verdient met je business door video authentiek in te zetten. En hoe je daarmee de Go to Girl of de Go To Guy van je branche wordt. De Expert waar je Droomklanten aan denken, wanneer het over jouw passie of expertise gaat. En hoe je dankzij video maakt dat ze staan te springen om met jou te mogen werken.

Je leert je video’s presenteren, produceren en lanceren als een pro. Leert jezelf zichtbaar maken op Youtube, via Facebook, Instagram. Eigenlijk overal waar video in te zetten is.

Alles wat ik leerde over video’s maken en presenteren in Hilversum, leer je van mij. Plus de techniek, op de meest simpele manier. Ik ben zelf namelijk ook geen technisch wonder en toch zien de video’s er top uit. Daar help ik me mee. Zonder dure apparatuur en gewoon met die 2 technische linkerhanden van je. No problem! Ik laat je zien wat er mogelijk is.

Ik leer je alles over zichtbaarheid, video’s maken en eerlijke marketing. Alles wat je nodig hebt om met je business vlammend van start te gaan. En om juist next level te groeien.

Hoe werkt VideoBusinessSchool precies?

Vanaf het moment dat je op de knop: YES ik wil Droomklanten die mij kiezen’ drukt en investeert in VideoBusinessSchool:

 • Stuur ik je een mail waarin ik je feliciteer met de krachtige keuze om in jezelf en je mooie werk te investeren en bedank dat je VBS en mij hebt gekozen om dit avontuur met je aan te gaan. In deze mail zitten jouw persoonlijke inloggegevens waarmee je in de VideoBusinessSchool academie inlogt
 • Je krijgt meteen toegang tot alle online lesmodules van en ook tot de bonusmodules wanneer je je aanmeldt. Je kan meteen aan de slag. Je kan elke les zo vaak opnieuw doen als je wil. Elke video zo vaak kijken als je nodig hebt en al je inzichten omzetten in actie met de Droom&Doe Werkboeken
 • We hebben meer dan 40 lesvideo’s over o.a techniek en montage, presenteren als een prof, social media, het maken van een weggever, Youtube, het maken van een Online Programma, Omgaan met Kritiek en nog veel meer
 • Via onze Facebookgroep ben je onderdeel van een warm, gelijkgestemd supportsysteem van cheerleaders.
 • 1x per maand is er is coaching van mij Zarayda, tijdens onze Online Focussessies. Tijdens deze live sessies stel je al je vragen over je video’s en je business. Deze groepsessies zijn ontzettend waardevol!
 • Je hebt toegang tot mijn netwerk om van hen te leren dankzij de VBS bonussen. Van Personal Storytelling les van een awardwinnende documentairemaker tot Presentatieles van de beste presentatiecoach van Hilversum. Maar ook: Hoe je een Online Programma maakt en dit op zo’n manier lanceert dat je er klanten mee aantrekt

MAAR WACHT, ER IS MEER!
Daarboven krijg je ook nog eens:

 • De bonustraining: 10 Video Ideeën die in elke branche Impact en Inkomen genereren twv € 197,- ex btw
 • De bonustraining: Droomklant Dankzij Video Masterclass twv € 297,- ex btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 1 keer - € 4.997,- excl. btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 6 termijnen - € 847,- excl. btw per termijn

Investeren in jezelf en in VideoBusinessSchool is 100% RISICOVRIJ

Omdat ik zo overtuigd ben van de kracht en het plezier dat er op je wacht wanneer je JA zegt tegen jezelf en tegen VideoBusinessSchool risicovrij. Wanneer je je aanmeldt, krijg je meteen toegang tot alle lesstof. Alle videolessen, alle bonusmodules en onze warme VBS Inner Circle, de community van gelijkgestemde creatieve ondernemers. Je kan meteen aan de slag.

Maar stel dat blijkt dat de timing om mee te doen aan VBS toch niet voor je klopt op dat moment. Dan krijg je van mij tot 14 dagen na inschrijving en met inleveren van je huiswerk van lesmodule 1 (zodat je jezelf wel echt een kans geeft!) gewoon je geld van me terug. Met deze Geld Terug Garantie loop je geen enkel risico wanneer je investeert.

Wat is de investering in VideoBusinessSchool?

Wanneer ik 1 op 1 coach, is de investering om live met mij samen te werken vanaf € 6997,- ex btw. En wanneer ik samenwerk met grote bedrijven ligt de investering nog hoger.

VideoBusinessSchool is veel betaalbaarder. De investering is

Geen 6997,- ex btw

Geen 5997,- ex btw

Maar € 4.997,- ex btw

Je betaalt eenmalig € 4.997,- ex btw
Of 6 termijnen van € 847,- ex btw

YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 1 keer - € 4.997,- excl. btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 6 termijnen - € 847,- excl. btw per termijn

Relatiedeskundige Paulien Timmer stapte met een vastomlijnd idee VideoBusinessSchool binnen. Ze wilde van haar relatieboek een online cursus maken en daarmee een 2e inkomstenstroom creëren. Eenmaal in het VBS proces ontdekte ze een verdiepende kant aan haar werk die haar enorm verraste. En in verwarring bracht. Ze vertrouwde het VBS proces en dankzij de warme community ontdekte Paulien dat ze veel meer in zich had. Inmiddels maakte Paulien een online relatie videotraining die ze ook verkoopt, is ze mede dankzij haar video’s zelf ontdekt door de media als relatieexpert en is door haar nieuwe videoreeks haar 2e boek al honderden keren verkocht terwijl het nog niet eens officieel in de winkels ligt.
Paulien Timmer

De twijfel die ze had toen voor VideoBusinessSchool was: ga ik nu weer investeren in een training? Ondernemer Marieke besloot niet naar haar hoofd te luisteren maar haar onderbuik gevoel te volgen. Met een internationale carrière als spreker en als de CEO van haar familiebedrijf had ze het al druk genoeg. Toch wilde ze met video een nieuwe doelgroep bereiken. Sinds VBS maakt Marieke haar eigen 2-wekeliijkse show Moment met Marieke. Daarmee inspireert ze ondernemers en haalt ze met haar video’s nieuwe klanten binnen voor haar bedrijven.
Marieke van Dijk

Vragen over VideoBusinessSchool?
Dit zijn de Meest Gestelde Vragen met antwoorden:

 

 • q-iconIk heb geen geld

  Ik weet uit eigen ervaring hoe spannend het is om in jezelf en je bedrijf te investeren. Om het echt serieus te nemen en er echt voor te gaan. Maar met gratis tutotials op het internet red je het niet. De verwarring die de ongestructureerde gratis info je oplevert maakt juist vaak dat je overweldigd en verward raakt. Een beetje van alles probeert zonder de garantie dat je de juiste stappen zet. Zonde! Jouw werk verdient het om gezien en gehoord te worden. Om veel meer impact te maken.

  Bij VBS leer je je investering terugverdienen.
  Tegelijkertijd weet ik dat investeren een grote stap is. Juist om die reden heb ik investeren in jezelf en VideoBusinessSchool RISICOVRIJ gemaakt. VideoBusinessSchool heeft namelijk een tot 14 dagen na inschrijving Geld Terug Garantie.
  Want stel dat blijkt dat de timing om mee te doen aan VBS toch niet voor je klopt op dat moment. Dan krijg je met inleveren van je huiswerk van lesmodule 1 (zodat je jezelf echt de kans geeft) gewoon je geld van me terug.

 • q-iconIk wil zichtbaarder worden maar door drukte in mijn bedrijf heb ik WEINIG TIJD. Is VBS dan toch iets voor mij?

  Het gevoel dat er al zoveel te doen is en je al overloopt van alles wat er moet gebeuren. Tegelijkertijd ben je aan jezelf en je bedrijf verplicht om soms stil te staan en goed na te denken over hoe je niet steeds harder maar wel steeds slimmer gaat werken. In VBS volg je een bewezen stappenplan en daarmee dus de snellere route naar succes.

  Video is de richting waarop het internet beweegt. Het is een boot die je niet kan missen. Je wil niet straks steeds harder hoeven werken om je hoofd boven water te houden met alle concurrentie die erbij komt. Video is de investering die je uiteindelijk meer vrijheid, tijd en omzet oplevert.

 • q-iconIk wil bezig gaan met zichtbaarheid, mijn website en alle dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn. Maar mijn eerste prioriteit is meer omzet. Is VBS voor mij dan nu de juiste keuze?

  VideoBusinessSchool is een opleiding waarin we gaan voor resultaat. Omzet. Meer en nieuwe klanten. Het hele stappenplan is gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten en omzet. Ik laat je zien hoe je zonder jarenlange ervaring en zonder dat je al een ‘bekendheid bent in je branche’ toch de Nummer 1 Vertrouwenspersoon van je kijkers wordt. En vanuit dat vertrouwen kiezen mensen voor je.

 • q-iconIk ben nog in loondienst. Is VBS dan toch iets voor mij?

  Als je nog helemaal geen idee hebt van wat je wil doen wanneer je voor jezelf begint, is VBS geen goed idee voor je en raad ik je iets anders aan.
  Maar als je al een sterk gevoel hebt bij wat je wil en je simpelweg nog een plan mist, is VBS een prachtkans. Want in VBS leer je behalve video’s maken ook echt hoe je slim kan ondernemen. We hebben beginnende ondernemers die met behulp van VBS de overstap van loondienst naar ondernemerschap maakten. Voor VBS was personal trainer Yousrah nog in loondienst en droomde ze van een eigen bedrijf. Sinds VBS is Yousrah fulltime ondernemer, met een online programma en live trainingen die ze uitverkoopt. Door haar toffe, down to earth video’s wordt ze ontdekt door nieuwe klanten en is ze als fitness expert benaderd door RTL Boulevard en de Telegraaf voor hun Vrouw.nl website.

 • q-iconIk ben net voor mezelf begonnen en heb nog niet eens een goed idee van wat ik ga doen. Komt VBS dan niet te vroeg voor mij?

  Wat je nodig hebt om VBS te gaan doen, is een sterk gevoel van wat je wil. Je hoeft nog helemaal niet te weten hoe je dat aan gaat pakken maar je moet wel enig idee hebben van wat je wil.

  Want in de eerste 3 lesmodules van VBS word je geïnspireerd om goed na te denken en onderzoek te doen naar wie je bent en wat de superpower is waar je je bedrijf onderscheidend mee kickstart. Elke ondernemer heeft dit in zich en in VBS ontdek je het.

 • q-iconIk weet niet of video wel in mijn branche werkt? Kan VBS dan wel?

  Ik weet uit ervaring en de honderden ondernemers die ik erbij hielp dat in elke branche je met video een groot verschil kan maken. In VBS kom je aan ideeen, aan onderwerpen en weet je wat je kan vertellen. Bij inschrijving krijg je meteen de bonustraining 10 Videoformats die in elke branche Impact & Inkomen genereren waarmee je de angst tackelt en heel veel inspiratie opdoet.
  Bovendien word je onderdeel van een geweldige, warme community die graag met je meedenkt en je helpt om vernieuwend te zijn met video in je branche. Ik denk mee, onze VBS trainers denken met je mee en natuurlijk de je mede VBS’ers ondernemers uit allerlei verschillende branches. We hebben de meest warme, gulle community van het internet!

 • q-iconIk woon in het buitenland

  Geen enkel probleem! Omdat het grootste deel van VBS in de online academie gebeurt, kan je overal ter wereld inloggen, leren, connecten met onze community en je video’s maken. We hebben VBS’ers die vanuit Belgie, Spanje, Suriname en zelfs India meedoen. VBS’er Kelly woont in India en doet daar een geweldig zonne-energie project. Ze doet VBS en maakt een prachtige online show van haar avontuur in India. Als Kelly vanuit India video’s kan maken met ons, kan jij het ook overal ter wereld.

 • q-iconIk ben helemaal niet technisch aangelegd en heb geen 'zak geld hebt liggen' om 'dure video's' te maken. Kan ik dan toch meedoen met VBS?

  Absolutement! Juist ook als je 2 technische linkerhanden hebt en nog nooit een video maakte en niet kan of wil investeren in dure apparatuur, laat ik je zien hoe je mooie video’s maakt. Je zult verbaasd staan van hoe handig en makkelijk je dat gaat doen!
  Bovendien is er hulp. Je wordt met je vragen opgevangen en daardoor is het technische stuk nog veel behapbaarder en makkelijk.

 • q-iconHoeveel tijd kort VBS je eigenlijk?

  Om snel de eerste tastbare resultaten te gaan voelen, raad ik je aan om 3 tot 5 uur per week in je agenda te blokken om met VBS aan de slag te gaan. Maar dat is slechts een advies. Jij bepaalt als VBS’er zelf je tempo met de opleiding. Je past het tempo aan naar wat voor jou goed voelt en wat voor jou haalbaar is. Eenmaal ingeschreven voor VBS ben je Levenslang Lid en kan je meteen en in de eeuwigheid bij alle lesstof. Daar staat dus geen enkele druk op! Ik heb hiervoor gekozen zodat VBS juist goed te combineren is met de rest van je drukke leven.

 • q-iconIk weet niet welke informatie ik allemaal moet delen om interessant te zijn voor mijn volgers en om klanten te krijgen. Helpt VideoBusinessSchool me daar ook mee??

  Zeker! In VBS leer je behalve op inhoudelijk niveau juist ook op gevoelsniveau connecten met je kijkers zodat ze je klanten worden. Ik vertel je wat de belangrijkste (vaak taboe) onderwerpen zijn die je MOET benoemen in je video om een magneet voor nieuwe klanten en kansen te worden. Dit is waar 99% van de ondernemers over in het duister tasten. Jij niet! Met VideoBusinessSchool weet je precies wat wel en niet belangrijk is om te delen.

 • q-iconIs VBS alleen maar online?

  95% van alle VBS lessen vind je in de online academie en er zijn zo nu en dan ook live momenten.
  Maar het voordeel van online is dat je  overal ter wereld kan inloggen met je wachtwoord en lekker aan de slag. Ik heb expres gekozen voor die online basis zodat je niet afhankelijk bent van je locatie om mee te kunnen doen. Er doen mensen mee in heel Nederland, België, Spanje en zelfs India mee.

 • q-iconIk heb structuur nodig voor mezelf zodat ik ook ga DOEN. Geeft VBS ook structuur en een schop onder m'n kont?

  Kijk, de verantwoordelijkheid om echt met de lesstof aan de gang te gaan ligt bij jou. Jij moet het willen. Jij moet het werk doen. Maar in VBS krijg je elke week impulsen, aanmoediging en schoppen onder je kont om te gaan doen in onze besloten Facebookgroep. Wordt je op creatieve wijze uitgedaagd en ga je uit denk-modus over in het DOEN.

 • q-iconIk heb nog geen idee waar mijn video’s over moeten gaan. Is dat erg?

  Helemaal niet. VBS is zo opgebouwd dat je eerst ontdekt wat jouw verhaal is en wat jou daarin onderscheidend maakt van alle andere ondernemers in jouw branche. Met VBS tools als de TalentenTango, en De Online VideoMatrix ontdek je wat de rode draad moet zijn in jouw video’s. Vanuit die helderheid ga je nog krachtiger ondernemen en video’s maken.

 • q-iconKrijg ik ook persoonlijke coaching van jou, Zarayda?

  Ja zeker! Ik creëer eens per maand de Online VBS Focussessies om je te coachen en met je mee te denken. In een deel van deze groepscoachcalls staat mijn creatieve raashoofd in dienst van jouw bedrijf en video’s.

  En de fijnste momenten om persoonlijk en live te connecten met mij zijn de Live Events. Dit zit niet standaard in VBS inbegrepen! Maar ben je als VBS’er altijd welkom en connect ik verder me jou en je mooie werk!

 • q-iconIk droom over video’s of maak ze misschien zelfs al maar ik durf ze niet te laten zien aan de wereld omdat ik bang ben voor kritiek. Helpt VBS me daar ook bij?

  Jaaa! Dat is een van de belangrijkste fundamenten van VBS. Je leert bij ons loskomen van alle belemmeringen die horen bij jezelf en je werk laten zien. Van een haat-liefde relatie met zichtbaar zijn naar een love affair ermee! Niet alleen krijg je vanuit onze warme community en onze trainers regelmatig de liefdevolle schop onder je kont om je video’s ook echt te laten zien, ik heb in VBS geweldige trainingen over hoe je met Zelfvertrouwen Zichtbaar wordt en hoe je op een krachtige, ontspannen manier leert omgaan met kritiek.

 • q-iconKrijg ik in VBS de ondersteuning die ik nodig heb?

  Uiteraard! Behalve de online academie en de maandelijkse Focussessie met mij kun je ook je vragen in de online community van VBS stellen.

  De community van VBS is de beste die ik ooit zag online. De veilige haven waarin je ondersteund en aangemoedigd wordt om jezelf meer te laten zien. De Facebookmaskers van ‘kijk bij mij gaat alles goed’ gaan af en we worden eerlijk. Die eerlijkheid geeft veiligheid.

  Bij VBS heb je een beschermde plek waar je mag experimenteren, vallen en opstaan en waar je je ideeën kan klankborden. In onze VBS Community ontstaan geweldige samenwerkingen en vriendschappen.

YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 1 keer - € 4.997,- excl. btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 6 termijnen - € 847,- excl. btw per termijn

Haar grootste twijfel voor VideoBusinessSchool was dat Elma niet op camera durfde. Voor VBS was Creative Cosmetics oprichter Elma Maaskant zo verlegen dat ze niet eens een profielfoto op Facebook uploadde. Ze vond zichzelf niet slank en mooi genoeg. Sinds VBS maakt Elma bijna elke dag een Live Video op Facebook (waar inmiddels meer dan 80.000 volgers heeft). Bij elke video ziet ze de omzet met honderden euro’s omhoog gaan.
Elma Maaskant

Voor VBS was personal trainer Yousra nog in loondienst en droomde ze van een eigen bedrijf. Haar diepe angst om zichtbaar te worden had te maken met haar angst dat ze nog niet ‘goed genoeg’ was. In VBS kreeg ze daarin een stevige maar liefdevolle schop onder haar kont. Met succes! Sinds VBS is Yousra fulltime ondernemer, met een online programma en live trainingen die ze uitverkoopt. En is ze als fitness expert ontdekt door RTL Boulevard en Telegraaf Vrouw.nl
Yousra Jaddour

Tijdens ons VBS Live event interview ik Yousra over die schop onder de kont (ay!) en hoe dit leidde tot haar doorbraak.

Haar grootste twijfel was dat ze niet het zelfvertrouwen voelde om video’s te maken. Voor VBS kampte stylist Latifa El Guada voelde zich een lelijk eendje waar niemand op zit te wachten. Tijdens VBS liet ze die overtuiging los en is video haar manier geworden om zichzelf en haar business te laten stralen. Inmiddels geeft ze webinars, maakt ze video’s die haar nieuwe klanten opleveren en ontmoette ze in de warme VBS Community ondernemer Enith van Tongeren die niet alleen een van haar vriendinnen maar ook een geweldige business buddie werd.
Latifa El Guada

 • q-iconIk wil met video geen honderden klanten trekken want ik wil eigenlijk eigenlijk vooral 1 op 1 klanten die zo enthousiast zijn dat ze superambassadeurs worden en al hun vrienden naar me doorsturen. Kan dat ook met wat ik leer in VideoBusinessSchool?

  Zeker! Jij bepaalt zelf wat voor soort klanten en samenwerkingen jij aantrekt met je video’s. Jij bepaalt hoe groot je bedrijf wordt en hoe je wil werken. En in VBS leer je daar een geweldige strategie voor creëren. Heerlijk dat je straks dankzij je video’s je klanten (en werkwijze) voor het uitkiezen hebt!

 • q-iconIk wil een online programma maken met video’s. Leer ik dat ook in VideoBusinessSchool?

  Yes. We hebben een geweldige training waarin je leert hoe dat moet. En hoe je je online training met video zo in de markt zet en lanceert, dat je klanten aantrekt die je online training willen kopen.

 • q-iconWat als ik te verlegen, te bescheiden of zelfs te introvert ben om goed zichtbaar te worden met video? Is het dan wel een goed idee om VideoBusinessSchool te doen?

  Ik denk dat ongeveer de helft van de ondernemers die ik help met hun video’s zichzelf als extreem verlegen, bescheiden of zelfs introvert omschrijft op het moment dat ze VBS gaan doen. We gaan naar de kern van de bescheidenheid en je manieren hoe jij als introvert video’s kan maken waar je blij van wordt en die werken voor je business.

  Ik zie het in VBS aan de lopende band gebeuren: zelfs de meest verlegen en onzekere ondernemers worden verliefd op dat magische proces van zichtbaarder worden en video’s maken. Dus juist als je over die drempel heen wil, is VBS een geweldige kans daarvoor.

Je bent 1 beslissing verwijderd van de zichtbaarheid die je nodig hebt om veel relaxter en met veel meer resultaat te ondernemen.

Nieuwe vrienden. Een strategie die voor je werkt. Een business die voor jou zorgt. Zodat jij kan zorgen voor de mensen van wie je houdt en van je klanten. VBS en ik zijn is er om je daarbij te helpen!

YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 1 keer - € 4.997,- excl. btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 6 termijnen - € 847,- excl. btw per termijn

De twijfel die coach Rob van Drunen had voordat hij zich inschreef voor VBS was: ben ik de enige man hier? Was ie niet! Rob is net begonnen als coach en koos voor VBS omdat behalve 1 op 1 coaching en groepscoaching ook online via video gaat coachen en daar een verdienmodel voor ontwikkelt. Dankzij VBS is Rob nog krachtiger en nog meer fearless in zijn ondernemerschap komen te staan. Van de overweeg en de nadenk stand is hij in actie gekomen en de stroomversnelling geraakt om zijn idealen om te zetten in een gezonde business.
Rob van Drunen

Voordat ze zich inschreef voor VideoBusinessSchool twijfelde ze over het medium. Wilde ze video wel inzetten en op die manier zichtbaar zijn? Meditatie- en droomdoelexpert Dolly volgde haar gutfeeling en zei JA tegen VideoBusinessSchool. Inmiddels zet Dolly video in voor haar gratis online challenges en online programma’s en lanceerde ze haar DroomDoelTV videoreeks. Leerde ze 30.000(!) mensen mediteren danzij haar video’s. Haar emaillijst groeide enorm en met al die enthousiaste inschrijvers verkoopt Dolly haar coachprogramma’s en events moeiteloos uit. Dit jaar haalt ze zelfs de Amerikaanse spiri-guru Gabrielle Bernstein naar Nederland om te spreken op haar event!
Dolly Heuveling van Beek

Marjan De Ron twijfelde over weer investeringen in een online training. Maar ze wilde heel graag een online training maken voor haarbedrijf Bortsvoeding In Beeld omheel veel moeders te kunnen helpen. Dankzij VideoBusinessSchool is Marjan spontaan gaan vloggen en is ze eindelijk begonnen aan het een online cursus met prachtige educatievideo’s over borstvoeding. Haar promofilmpje is meer dan 22.000 keer bekeken en Marjan maakt de impact die ze wil maken.
Marjan de Ron

De deuren van VideBusinessSchool zijn geopend.

En krijg jij onderstaande bonussen GRATIS bij je aankoop van VideoBusinessSchool:

 • De bonustraining: 10 Video Ideeën die in elke branche Impact en Inkomen genereren twv € 197,- ex btw
 • De bonustraining: Droomklant Dankzij Video Masterclass twv € 297,- ex btw

Investeren in jezelf en VideoBusinessSchool is RISICOVRIJ.

VideoBusinessSchool heeft een tot 14 dagen na inschrijving Geld Terug Garantie. Met het inleveren van je huiswerk van lesmodule 1 (zodat je jezelf echt de kans geeft) kan je, wanneer VBS het toch niet voor je is, jouw geld terugkrijgen. Je hebt niets te verliezen en alles te beleven en winnen.

Met VideoBusinessSchool bouw je een bedrijf dat voor jou zorgt. Zodat jij kan zorgen voor de mensen van wie je houdt. En voor je klanten. Ik gun je de ontspanning die ik zelf met mn business heb gecreëerd.

Ready for a new way of working & living?

YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 1 keer - € 4.997,- excl. btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 6 termijnen - € 847,- excl. btw per termijn

In de 8 lesmodules van VideoBusinessSchool leer je o.a:


Module 1 - Geld verdienen met jouw online video’s-
•    de 7 Verdienmodellen om Geld te Verdienen met Gratis Video’s
•    de belangrijkste tool die je moet inzetten om geld te verdienen met je video

Module 2 - Find your Tribe - je ontdekt wie je Droomkijkers zijn en waarom dit superbelangrijk is om impact, plezier en inkomen te creëren met je video's
•    Je leert de Veelgemaakte Goeroe-fout voorkomen en hoe je in plaats daarvan een levenslange connectie maken met je kijkers maakt

Module 3 - Storytelling - Je leert presenteren en helemaal jezelf te zijn voor de camera
•    Je leert het Geheim van Sonja (dat elke presentator moet kennen)
•    Je ontdekt je Signature Storytelling Style. Oftewel je authentieke vertelstijl: wat voor soort verteller je bent (en zijn 4 verschillende soorten vertellers) en wat jouw krachten en valkuilen zijn)
•    Je krijgt 3 praktische oplossingen voor het Plankenkoort Probleem

Module 4 - Format - je leert online video's maken als een televisiemaker
•    Je ontdekt jouw 5 pilaren van jouw Perfect Passende Videoformat
•    Hoe je met jouw video’s een ‘nieuwsmaker’ ipv nieuwsvolger wordt
•    Welke 4 video’s je als eerst maakt

Module 5 - Techniek - je leert alles over de techniek van je online video's
•    Je krijgt de VBS Suggestielijst: een helder overzicht van te huren hulpstukken om next level met je video’s te gaan
•    Lessen in hoe je een mooie set(ting) creëert voor je video’s
•    Wat er veel belangrijker dan de kwaliteit van je camera om mooie video’s te maken

Module 6 - Montage - je leert de belangrijkste basics van montage
•    De simpelste manier om je video’s te ‘knippen en plakken’
•    Hoe je next level kan gaan met video dankzij Bumpers, Leaders & B-roll in je videomontage

Module 7 - Productie - je leert alles over hoe je de opnames van je video's optimaal voorbereid
•    Je leert de gewoonte waarmee je op de meest kwalitatieve en kostenbesparende manier video’s opneemt
•    Je krijgt een Youtube stap-voor-stappenplan om impact te creëren op het belangrijkste videoplatform ter wereld
•    Je komt los van je Eigen Beheer Barrière en leert denken als de John de Mol van je business

Module 8 - Creatieve Coalities - je leert hoe je nieuwe klanten trekt en nieuwe business kansen creëert met je video's
•    6 manieren om viral te gaan met je video’s
•    de 3 manieren om je business radicaal te laten groeien met je video’s
•    je leert impact op social media maken met de Storyteller Shortform

Ze begon haar bedrijf als alleenstaande moeder van 3 kinderen en moest de eerste jaren van haar business overleven. Inmiddels is Anne Raaymakers de meest bekende Facebook expert van Nederland, een super succesvol onderneemster en de auteur van het business boek Vind Ik Leuk. Anne zei ja tegen VideoBusinessSchool omdat ze wist dat ze video nodig had om door te groeien naar de next level. Er was alleen 1 probleempje, Anne vond video helemaal niet zo leuk. Totdat ze VideoBusinessSchool binnenstapte. Nu maakt Anne regelmatig live video’s op Facebook en heeft ze er de grootste lol in. En trekt ze nog veel meer klanten dan ze al deed.
Anne Raaymakers

Ze had geen geld om te investeren in een training. Dacht ze. Ze negeerde de belemmerende gedachten en volgde haar onderbuik gevoel. Kindercoach Manon Meijer heeft een grote missie om elk kind dat worstelt met leren zich een uitblinker te laten voelen. Die missie vertaalt ze dankzij VBS nu op video. En hoe cool, Manon werd gebeld door SBS 6 om voor een programma te vloggen over haar missie en bedrijf en creerde de kans om heel Nederland over haar missie te vertellen.
Manon Meijer

Ze zei vooral ja tegen VideoBusinessSchool vanuit een gutfeeling terwijl ze helemaal niet zo comfortabel was bij het idee om zichtbaarder te worden. Maar freelancend onderwijs hervormer Marianne wist dat ze een grote visie had voor het MBO onderwijs in Nederland. Zij maakt en videoreeks waarmee ze hervormingen in het onderwijs (de meest stugge, traditionele branche) inspireert. Het resultaat van haar video’s? Topschoolleiders in heel Nederland willen met haar om tafel vanwege haar frisse, out-of-the-box ideeën.
Marianne Koot

YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 1 keer - € 4.997,- excl. btw
YES,
ik wil Droomklanten die mij kiezen!

Ik betaal in 6 termijnen - € 847,- excl. btw per termijn