De VideoBusinessChallenge:
van 7 tot 13 maart meer impact & inkomen met je creativiteit en je bedrijf dankzij online video

Oké mooierd, dit ben jij:

Je bent een gepassioneerde, ondernemende grootdromer en je houdt van wat je doet. En je zou het misschien niet hardop aan iedereen toegeven maar stiekem is dit je ondernemersfantasie:

 • het is je gelukt om je creativiteit en passie om te zetten in een heerlijk ontspannen zakelijk succes. Je leeft van je creativiteit. Je verdient genoeg geld om super relaxed te zorgen voor jezelf en van de mensen van wie je houdt.
 • je vindt geld verdienen belangrijk maar het is niet je belangrijkste motivatie. Je maakt een verschil in de wereld met het mooie werk dat je doet en helpt en inspireert daar anderen mee.
 • je gelooft in je werk en in wat je kan betekenen maar hoeft geen klanten te 'ronselen'. Jouw Droomklanten vinden jou.
 • je hebt een inspirerend netwerk om je heen verzameld van gelijkgestemden.
 • je bent succesvol maar zit niet 'gevangen' in je bedrijf. Er is genoeg tijd om te ontspannen, te genieten met vrienden en familie en om lekker te reizen.
 • wanneer mensen denken aan (vul hier jouw passie/expertise/business in), denken ze als eerste aan jou. Jij bent de go-to-girl van jouw branche!

Gratis hulp om te bouwen aan die droom?

Doe mee aan de VideoBusinessChallenge!

Dit is je droom. En je bouwt aan die droom. Bent ernaar op weg. Maar het gaat je niet snel genoeg en soms frustreert dat je. Op die momenten word je soms geplaagd door twijfels:

 • ik weet niet hoe ik de juiste mensen aan moet trekken om mee samen te werken. Ligt dat aan mij? 
 • ik zou wel wat zichtbaarder willen worden, maar ik ben niet iemand die vanuit zichzelf op de voorgrond treedt. Dat zit niet zo in mijn karakter.
 • ik word overspoeld door 'de informatie tsunami op het internet' en weet niet waar ik me op moet focussen om de juiste volgende stap te zetten.
 • ik word tegengehouden door belemmerende gedachten als: 'ben ik wel goed genoeg, moet ik niet eerst nog meer kennis vergaren of zitten mensen wel echt op mij te wachten?'
 • ik heb niet de juiste middelen of de juiste steun om me heen om het echt te gaan doen.

En dan komt ie voorbij. Die Secret Scary Gedachte
Wat als het allemaal niet lukt?! Wat als je keihard werkt, je best doet en alles geeft? En het toch niet van de grond komt op de manier waar je van droomt? Vertaling: je hebt prachtige diensten en/of producten waarmee je heel veel mensen kan helpen, maar je verkoopt ze niet (genoeg). Omdat de mensen voor wie jij het verschil kan maken, geen idee hebben dat je bestaat.

Herkenbaar?

If yes, dan heb ik een leuke kans voor je. Ik wil je laten zien hoe je met online video drastisch meer impact kan gaan maken. En meer impact leidt tot meer inkomen. Maar bovenal is het een enorm avontuur. Voor jou maar ook voor de mensen voor wie jij het verschil kan maken. Want die kunnen jou dankzij online video straks 'ontdekken.'  Win-win dingen. Hoe leuk is dat?!

Ready voor meer impact & inkomen? Doe gratis mee aan de VideoBusiness Challenge!

Meld je nu aan voor de VideoBusinessChallenge!

In de GRATIS VideoBusinessChallenge van 7 tot 13 maart krijg je elke dag een gratis opdracht van me waarmee je leert:

 • hoe je, zelf zonder budget, fantastische video's met impact maakt.
 • waarom video het meest krachtige communicatiemiddel is en hoe jij dat in kan gaan zetten voor impact en inkomen met je creativiteit en bedrijf.
 • hoe je zorgt dat je Droomkijkers (je mensen voor wie jij een verschil kan maken), jou en je video's ontdekken.
 • hoe je van die Droomkijkers droomklanten maakt.
 • hoe je meer van jezelf laat zien zonder te worstelen met wat je. nou wel of niet moet delen en zonder jezelf te overschreeuwen
 • hoe je als introverte, verlegen ondernemer ook zonder met je kop in beeld te komen de kracht van video heel effectief kan inzetten.
 • Hoe je op zo'n manier omgaat met belemmerende gedachten over zichtbaar(der) worden, dat ze een bron van inspiratie worden (i.p.v. je verlammen).

Waarom ik je wil helpen om de kracht van video te ontdekken?

De ervaringen die ik de afgelopen 10 jaar als presentator, televisiemaker en journalist opdeed (MTV, BNN, Radio 1, Nieuwe Revu, Viva) opdeed, heeft me de inzichten gegeven om in deze nieuwe online mediawereld, binnen korte tijd en met een klein budget een krachtig podium te creëren voor mezelf, mijn ondernemerschap en m'n bedrijf.

Dankzij het slim inzetten van video kon ik als beginnende ondernemer me snel ontwikkelen en profitabel worden. Door online video heb ik, als beginnende ondernemer, in de afgelopen jaren:

 • meer dan 150 klanten aangetrokken die precies bij mijn creativiteit, bedrijf, mijn visie (en mijn karakter) passen.
 • superveel gratis tips, tools, podcasts, gratis trainingen en gratis cursussen kunnen maken waarmee we duizenden creatieve ondernemers konden inspireren.
 • in relatief korte tijd duizenden nieuwsbrieflezers aangetrokken en daarmee m'n e-maillijst enorm kunnen laten groeien.
 • een ondernemersnetwerk van gelijkgestemden om me heen verzameld.
 • een maand gehad waar ik mijn oude BNN jaarsalaris omzette.
 • een geweldige samenwerking kunnen aangaan met internationale televisiezender TLC.
 • een terugkerende plek in het Ondernemerspanel van BNR Nieuwsradio gekregen.

 

De kracht van online video

Samenvatting: online video saved my ass. Is de drijvende kracht geweest achter het succes, het avontuur en de groei van mijn bedrijf. Ik weet uit eigen ervaring wat de kracht kan zijn als je durft te onderzoeken wat online video je kan brengen.

Mijn belangrijkste inzicht was dat ik ontdekte hoe ik video en storytelling in kon zetten om de fans, droomklanten en droompartners waar ik van droomde aan te trekken. Met het slim inzetten van online video ben je niet afhankelijk van massa-bereik. Je hebt zelf voor een groot deel in de hand wat jouw impact is.

Als je klaar bent voor meer zichtbaarheid, meer impact en meer moeiteloosheid in je business, is mijn GRATIS VideoBusinessChallenge een kans voor je. Ik neem je 7 dagen lang digitaal op sleeptouw en help je onderzoeken wat er mogelijk is voor jou in dit avontuur.

Ready voor meer impact & inkomen? Doe gratis mee aan de VideoBusiness Challenge!

Meld je nu aan voor de VideoBusinessChallenge!

Interview over de kracht van online video in mijn business in de Flair in 2015