VideoBusinessSchool: de enige opleiding in NL waar je leert meer mensen te helpen, veel meer geld te verdienen en minder uren te werken

Mis de kans om in te stappen met korting niet...

Met maar 3 uurtjes per week meer geld en meer vrijheid

Ik pak deze kans met bonussen ter waarde van €6.320,-

Ik betaal in 1xBONUS: ik bespaar € 750,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij
Ik betaal in 12xIk bespaar geen € 750,- en ontvang niet de training 'SalesMagneet'

VideoBusinessSchool is DE opleiding als je een business wil opzetten, groeien of groots maken, met bezieling en slimme systemen om steeds slimmer in plaats van harder te werken. Dit is hoe we dat doen:

VBS Academy: Met een paar uurtjes per week loop je in je eigen tempo door de meer dan 20 les- en bonusmodules waar je stap voor stap leert hoe je met de juiste woorden, de kracht van video, een onweerstaanbaar aanbod en een soulful, simpel sales mechanisme een magneet wordt voor veel meer geld, de juiste klanten en high level samenwerkingen.

Maandelijks met mentor Zarayda: in deze groepscoachcalls helpt Zarayda je een jaar lang elke maand zien waar het makkelijker en leuker kan. Ze deelt trends en simpele strategieën die op dat moment werken en geld brengen in je business. In de maandelijkse sessies stel je Zarayda je vraag en helpt ze je tijdens de call meteen meer geld te verdienen vanuit lichtheid, gemak en plezier. Zarayda helpt je zien waar voor jou het geld en het goud zit. Zelfs als je geen vraag hebt, zijn deze sessies goud waard want je komt eruit met 10x meer focus en energie en weet na de call weer precies wat je moet doen. Deze coachsessies zijn ONBETAALBAAR!

Je op 1 Maak Je Rijke Vent Coachcall: samen met de VBS coach zoomen we in op je business en krijg je helder waar op dit moment het onzichtbare goud in je business zit. Er is een simpel pad naar overvloed en de kraakheldere focus om van je bedrijf je rijke vent te maken. Onze VBS coach ontdekt samen met jou wat het meest moeiteloze, meest fun pad is naar meer overvloed, in deze persoonlijke coachcall.

Jouw 1 op 1 Help I’m Stuck Sessie: Elke ondernemer maakt het mee. Zo’n moment dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Zie deze 1 op 1 coachcall met de VBS coach als de hulplijn die je inplant op dat cruciale moment dat je hulp nodig hebt bij het helder krijgen van je next step. Zodat je in high spirits verder kan.

Simpele systemen voor meer geld in veel minder uren werken: In deze trainingsvideo's leert Zarayda je de slimme systemen die zij inzet om een miljoenen business te draaien in maar 24 uur in de week, met alle schoolvakanties vrij. Zodat jij dit na kan doen en je eigen versie hiervan maakt.

De 1000 Euro In 10 Dagen Money Is Easy Minitraining: Ja zeggen tegen VideoBusinessSchool is Ja zeggen tegen een easy love affaire met money. Ik help je om in 10 dagen 1000 euro te maken om je meteen te laten zien dat geld verdienen leuk en makkelijk mag. Of je nu nog in loondienst bent, pas ondernemer of je draait al jaren je eigen bedrijf, met deze training gaan we snel je bankrekening boosten en je plezier levels meteen omhoog gooien.

Maanden Vooruit Je Money Voorspelbaar Maken: In deze terugkerende kwartaalcoachsessies helpt Zarayda je met een slimme, supersimpele strategie (het pas op 1 A4-tje!) je inkomsten op zo’n manier te plannen dat het consistent en voorspelbaar wordt. Zodat je rust en ruimte voelt en je kan ondernemen vanuit ontspanning en gemak. Jij zegt hoeveel je wil verdienen. Zarayda helpt je met het plan van wat moet je daarvoor mag doen en mag je daarvoor laten. En elk kwartaal scherpen we aan en sturen we bij.

LIVE samenwerk-events: een aantal keer per jaar krijg je de uitnodiging om op een mooie locatie in Nederland samen te komen, met onze VBS coach en de fijne VBS community. Om te werken aan je business. Ondersteuning, coaching en netwerken met gelijkgestemden. Want je hoeft het in VideoBusinessSchool niet langer alleen te doen. En samen kom je veel verder dan alleen.

Gratis Ticket voor het Meet Zarayda & The Money Live Event op vrijdag 12 april 2024: Je business verdubbelen of je oude salaris vervangen. Niet door harder te gaan werken. Wel door slimme systemen, slim kijken hoe dingen makkelijker kunnen en door radicaal meer plezier te maken. Zarayda neemt je tijdens dit live event, in de omgeving van Amsterdam, mee in De Rijke, Vrije versie van jezelf en je business en zorgt dat je aan het einde van de dag met een helder plan en de juiste focus de deur uitloopt.

Onze Safe Space, besloten VideoBusinessSchool Community: welkom bij het mooiste, meest positieve en veilige stukje internet van Nederland. Een veilige plek waar je experimenteert en oefent met je zichtbaarheid, en waar je geholpen en ondersteund wordt in het groeien van je business en je dromen. De plek waar moeiteloos nieuwe vriendschappen en samenwerkingen ontstaan. Mensen enthousiast elkaars klanten worden. En waar je gedragen wordt in de grootsheid die in je zit (en er soms nog niet uit komt). In deze omgeving geef je jezelf de kans om de beste ondernemer (+ moeder, mens en partner) te worden die je kan zijn.

Gratis kaartje voor het Topstoryteller in 1 Day Live Event: Leer in 1 dag de kunst van het mensen aan je lippen laten hangen van het Geheime Wapen van Hilversum. Oftewel de presentatiecoach die Zarayda en al haar tv collega’s leerde presenteren. 

EXTRA BONUS als je instapt voor 21 maart 2024 EN kiest voor EENMALIGE betaling
SalesMagneet: 90% procent van je High End VIP aanbod verkopen en mensen die je DANKBAAR zijn dat ze je klant mogen worden. In de Salesmagneet leert Zarayda je stap voor stap de liefdevolle manier waarop zij salesgesprekken doet. Van de woorden tot de manier waarop je met je hart luistert naar een klant. Leer met de Salesmagneet online training hoe jij dit ook doet.

Ik betaal in 1xBONUS: ik bespaar € 750,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij
Ik betaal in 12xIk bespaar geen € 750,- en ontvang niet de training 'SalesMagneet'

Radio DJ en bekend podcaster Giel Beelen over een vriendin die VideoBusinessSchool doet: VideoBusinessSchool heeft echt haar leven veranderd!

Van -9000 euro rood staan op de bank naar nu consistent 5000 euro omzet per maand. Met slechts 200 volgers!

Anita is een zzp'er die werkt als tekstschrijver. Voordat ze begon met VideoBusinessSchool stond ze 9000 euro in de min. Toch geïnvesteerd in zichzelf en haar zichtbaarheid. Nu draait ze consistent 5000 euro maanden en is zichtbaar zijn plezierig en lucratief geworden. Mega resultaten met maar 200 volgers!

Ik leerde als artiest om passief inkomen te genereren. Dat heeft mijn business gered

Naast je baan als schooljuf een online platform beginnen en elk jaar je omzet verdubbelen

Basisschool juf Mariska zette naast haar werk als groep 8 lerares een online platform op. Dankzij haar online video's verdubbelt ze elk jaar haar omzet en wordt ze herkend in de supermarkt.

Als single mom 2000 euro per maand met genoeg tijd over voor je kleintje

Als traditionele psycholoog fijne nieuwe coachklanten aantrekken via online webinars. Ik leer ondernemen in de taal van de toekomst

Michele Rhoda, holistisch therapeut:
Ik doe nu wat ik leuk vind en ik verdien 5.000 euro per maand

Simone Bilars van Harphealing:
Van helemaal niet zichtbaar zijn naar eerste klant via video op Facebook

Begrafenisondernemer Carla Gomes Almeida:
Ik zette VideoBusinessSchool in om uit loondienst te gaan om mijn droombusiness te verwezenlijken

Iris Depassé, vernieuwer in de fotografie:
'Ik leer na 23 jaar ondernemerschap nog steeds door de verfrissende ideeën over een onweerstaanbaar aanbod'

Lonneke Verspuij van Innerleap:
'Ik ging van heel onzeker naar het steeds comfortabeler worden in het maken en plaatsen van mijn video's'

Investeren in VideoBusinessSchool is risicovrij

Wie is Zarayda Groenhart?

Ze noemen haar de Surinaamse Business Mama en De Single Mompreneur met een Million Euro Business en een 24-urige werkweek. Zarayda Groenhart is presentatrice en online ondernemer. Meer dan 70.000 ondernemers downloaden haar gratis trainingen, ze hielp meer dan 6.000 ondernemers met hun zichtbaarheid.

Voordat Zarayda ging ondernemen, leerde ze alles over zichtbaarheid en storytelling bij de televisie. Ze werkte bij MTV en BNN als programmamaker en presentatrice en had een eigen radioprogramma op Radio1.

Zarayda is de oprichter en CEO van VideoBusinessSchool: de business opleiding voor ondernemende vrouwen die ready zijn om meer geld te verdienen, meer mensen te helpen en minder uren te werken. Ook is ze de host van De Zarayda Podcast. Ze verschijnt regelmatig in de media om te vertellen over ondernemerschap.

Mis deze kans niet.

Ik betaal in 1xBONUS: ik bespaar € 750,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij
Ik betaal in 12xIk bespaar geen € 750,- en ontvang niet de training 'SalesMagneet'

Op deze online opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

© Endigo Media | KvK 92424902 | BTW nr NL866038826B01 | Algemene Voorwaarden | Privacy en Cookie Statement