Stap Nu In Je Vrijheid Met VideoBusinessSchool

Je hebt nog...

Met maar 2 uurtjes per week meer geld en meer vrijheid

Ik pak deze kans met bonussen ter waarde van €5.070,-

Ik betaal in 1xBONUS: ik bespaar € 567,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij
Ik betaal in 12xIk bespaar geen € 567,- en ontvang niet de training 'SalesMagneet'

Dit is het BESTE VIDEOBUSINESSSCHOOL aanbod dat we ooit hebben gedaan. Dit is wat je allemaal krijgt:

VideobusinessSchool: De Video Business Academie voor ondernemers die zelfs al met een handjevol volgers een geweldige constante stroom van fijne klanten in hun business brengt. Niet meer leuren voor klanten. Maar ze aantrekken als een magneet. Gezien, gevonden en gekozen worden. Je business toekomstproof maken door een MAGNEET te worden voor de juiste klanten en kansen.

Maandelijkse Q&A focussessies met Zarayda: Een jaar lang maandelijks coachen met mij in een overzichtelijke groep. Dit is een van de meest bijzondere voordelen van het VideoBusinessSchool pakket! Geen enkele andere topondernemer in NL biedt dit op deze manier aan. Ondanks de grote groep VideoBusinessSchool deelnemers, is er elke maand tijd en ruimte om je vraag te stellen. Ik beantwoord de vragen persoonlijk en denk met je mee.

Een deel van de groep komt vooral om te luisteren, inspiratie op te doen en te leren van elkaars vragen en elkaars proces. Ik beantwoord elke maand de vragen met liefde en plezier. Deze coachsessies zijn ONBETAALBAAR!

Get Shit Done sessies met de community: Samenwerkmomenten met de community onder leiding van TeamZarayda, je bent hierdoor nooit alleen in je ondernemerschap.

The Success System: Elk kwartaal gaan we je omzet plannen. Hoeveel wil je verdienen? Wat moet je daarvoor doen? Wat mag je daarvoor laten? Waar op te FOCUSSEN en waar niet op, om je omzetdoelstellingen te halen. Daar krijg je elk kwartaal hulp en ondersteuning in.

Zarayda's Winst Coaching On Demand: 12 weken lang krijg je van Zarayda elke week een voicenootje waar je je op mag richten in je business om in 3 maanden je omzet te verdubbelen. Of je nu startend bent of al 10 jaar lang lekker draait: met Zarayda’s Winst Coaching werk je elke week aan de groei van je business.

1 op 1 Zoete Broodjes Sessie: Hoe maak je van jouw idee, je dienst of je product een onweerstaanbaar aanbod waar de leukste klanten geen nee tegen kunnen zeggen? Met onze VBS coach duik je 1 op 1 in de snelste manier naar meer fijne klanten en meer omzet.

1 op 1 Maak Je Rijke Vent Coachcall: Waar zit op dit moment het onzichtbare goud in je business? Welk idee, welk product, welke doelgroep, welk verdienmodel? Onze VBS coach ontdekt samen met jou wat het meest moeiteloze, meest fun pad is naar meer overvloed.

Gratis Ticket Live Event 'Make Your Business Your Rich Boyfriend' op donderdag 19 oktober 2023 in omgeving Amsterdam: Fijne live ontmoeting met Zarayda en je krijgt meteen simpele strategieën waarmee je meer geld en meer plezier kan maken in je business(plan).

Gratis Ticket 'Top Storyteller In 1 Dag' met de beste presentatiecoach van Nederland Machteld Kooij op vrijdag 3 november 2023 in omgeving Amsterdam: Meteen moeiteloos en zonder spanning mensen aan je lippen laten hangen wanneer je spreekt. Machteld heeft als bijnaam het Geheime Wapen van Hilversum en zij trainde persoonlijk een aantal van de bekendste tv presentatoren van Nederland.

Onze Safe Space, de VideoBusinessSchool besloten Facebookcommunity: Dit is het mooiste, meest positieve en veilige stukje internet van Nederland. Een veilige plek waar je experimenteert en oefent met je zichtbaarheid. Waar je ondersteund wordt, waar nieuwe vriendschappen en samenwerkingen ontstaan en waar mensen elkaars klanten worden. De plek om je zelfvertrouwen en je business sense te groeien. Struggelende ondernemers willen alles alleen doen. Maar succesvolle ondernemers weten dat je je omgeving bent. In deze omgeving geef je jezelf de kans om de beste ondernemer te worden die je kan zijn.

EXTRA BONUS als je instapt voor 28 september 2023 EN kiest voor EENMALIGE betaling
SalesMagneet: In de online training SalesMagneet laat ik je ervaren hoe je loskomt van de enorme lading die er misschien voor je op het woord sales zit, en ONTSPANNEN SALES vanuit SERVICE gaat doen. Je leert mensen helpen JA te zeggen tegen zichzelf, met jouw mooie werk. Niets van dat pushy, over-de-streep-haal-gedrag. Wel diepe verbinding die leidt tot veel meer blije klanten die je graag betalen.

Ik betaal in 1xBONUS: ik bespaar € 567,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij
Ik betaal in 12xIk bespaar geen € 567,- en ontvang niet de training 'SalesMagneet'

Radio DJ en bekend podcaster Giel Beelen over een vriendin die VideoBusinessSchool doet: VideoBusinessSchool heeft echt haar leven veranderd!

Van -9000 euro rood staan op de bank naar nu consistent 5000 euro omzet per maand. Met slechts 200 volgers!

Anita is een zzp'er die werkt als tekstschrijver. Voordat ze begon met VideoBusinessSchool stond ze 9000 euro in de min. Toch geïnvesteerd in zichzelf en haar zichtbaarheid. Nu draait ze consistent 5000 euro maanden en is zichtbaar zijn plezierig en lucratief geworden. Mega resultaten met maar 200 volgers!

Ik leerde als artiest om passief inkomen te genereren. Dat heeft mijn business gered

Naast je baan als schooljuf een online platform beginnen en elk jaar je omzet verdubbelen

Basisschool juf Mariska zette naast haar werk als groep 8 lerares een online platform op. Dankzij haar online video's verdubbelt ze elk jaar haar omzet en wordt ze herkend in de supermarkt.

Als single mom 2000 euro per maand met genoeg tijd over voor je kleintje

Als traditionele psycholoog fijne nieuwe coachklanten aantrekken via online webinars. Ik leer ondernemen in de taal van de toekomst

Michele Rhoda, holistisch therapeut:
Ik doe nu wat ik leuk vind en ik verdien 5.000 euro per maand

Simone Bilars van Harphealing:
Van helemaal niet zichtbaar zijn naar eerste klant via video op Facebook

Begrafenisondernemer Carla Gomes Almeida:
Ik zette VideoBusinessSchool in om uit loondienst te gaan om mijn droombusiness te verwezenlijken

Investeren in VideoBusinessSchool is risicovrij

Wie is Zarayda Groenhart?

Ze noemen haar de Surinaamse Business Mama en De Single Mompreneur met een Million Euro Business en een 24-urige werkweek. Zarayda Groenhart is presentatrice en online ondernemer. Meer dan 58.000 ondernemers downloaden haar gratis trainingen, ze hielp meer dan 3000 ondernemers met hun zichtbaarheid.

Voordat Zarayda ging ondernemen, leerde ze alles over zichtbaarheid en storytelling bij de televisie. Ze werkte bij MTV en BNN als programmamaker en presentatrice en had een eigen radioprogramma op Radio1.

Zarayda is de oprichter en CEO van VideoBusinessSchool: de video academie voor ondernemers die ready zijn om de Oprah van hun branche te worden. Ook is ze de host van De Zarayda Podcast. Ze verschijnt regelmatig in de media om te vertellen over ondernemerschap.

Mis deze kans niet.

Ik betaal in 1xBONUS: ik bespaar € 567,- en ik ontvang de training SalesMagneet er extra bij
Ik betaal in 12xIk bespaar geen € 567,- en ontvang niet de training 'SalesMagneet'

Op deze online opleiding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

© Endigo Media | KvK 34373699 | BTW nr NL001435722B42 | Algemene Voorwaarden | Privacy en Cookie Statement