Kies voor de krachtigste zekerheid als ondernemer in een onzekere tijd

De actie loopt nog:

Weet je dat moment nog? Dat je besloot om je hart te volgen en voor jezelf te beginnen? Het begin van je business(droom).

Je wilde vrijheid. Controle over je tijd en je leven. Mooi werk doen waar je trots op bent. Een echt verschil maken. Je begon je je business om te doen waar je hart ligt. En om zo te kunnen zorgen voor jezelf en de mensen van wie je houdt.

Maar op dit moment is je business misschien wel de grootste bron van al je zorgen.

Een grote stressfactor want er is onzekerheid over de toekomst.

Misschien is die grote droom van je business dankzij alle onzekerheid rond het Corona-virus  omgeslagen in een bron van zorgen maken.  

Zorgen over of de business nu en straks wel genoeg oplevert. 

Zorgen over waar je volgende klanten vandaan zullen komen.  

Zorgen over hoe je deze uitdagende tijd te boven gaat komen.

Bang om de controle te verliezen. Bang voor de stress en dat burn-out achtige gevoel.

Je denkt aan de mensen van wie je het meest houdt. Je gezin, je familie. Je wil een oplossing voor hen zijn, een bron van zekerheid en rust. En niet een onderdeel van het probleem.

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

"Zonder video waren we nu failliet geweest"

Elma Maaskant is de oprichter van het make-up merk Creative Cosmetics. Haar business werd hard getroffen door de Corona-crisis. Gelukkig kon ze dankzij haar online video's de misgelopen omzet op een andere manier terugverdienen.

Welke controle heb je als ondernemer te pakken, op momenten dat je je ‘out of controle’ voelt?

7 jaar geleden begon ik mijn business. En in de meest roerige tijden van mijn leven (mijn vader overleed, ik ging door een ‘scheiding’ en ik werd een alleenstaande mama) was het juist mijn business die me droeg.

Juist mijn business die maakte dat er genoeg geld binnen kwam, dat ik minder uren kon gaan werken om meer te gaan zorgen. Het was de business die maakte dat ik, ondanks minder uren werken, steeds meer geld en tijd vrijheid had.

Ik draaide de afgelopen jaren bij elkaar opgeteld meer dan € 900.000 euro omzet. Had geen ervaring als ondernemer voordat ik mijn business opzette. In die groei ging ik van een 80-urige werkweek naar nu zo’n 24 uur per week. 

Dwars door de uitdagende omstandigheden heen, is mijn business altijd blijven groeien. Ook nu.

Hoe? Het was geen kwestie van geluk. Wel van 1 belangrijke keuze. Ik deed 1 ding wat het grote verschil maakte. Ik greep de kans die ons als ondernemers de grootste zekerheid brengt, juist ook nu we collectief in quarantaine thuis zitten. Ik werd, nog voordat ik precies wist wat ‘mijn verhaal’ was, zichtbaar. Dit is de controle die jij als ondernemer nu te pakken hebt.

De keuze om zichtbaar te worden, nog voordat ik me er klaar voor voelde, is de keuze die de koers van mijn business bepaalde.

De keuze die mijn business heeft gered. En nu ook weer red.

De keuze die maakte dat mijn leven steeds vrijer werd, los van mijn soms uitdagende omstandigheden.

En ik ben hier om je te helpen diezelfde keuze te maken. Want ik weet hoeveel die keuze voor je kan betekenen.

Kiezen voor toekomstproof met video

Waarom is zichtbaar zijn, juist voordat je je er ‘klaar’ voor voelt, zo belangrijk? En waarom is online video daarin zo belangrijk? Omdat goede zichtbaarheid maakt dat mensen je kunnen vinden.

Zichtbaarheid geeft antwoord op de vraag waarom jouw droom, jouw dienst of product bestaat. Waarom jij mensen kan helpen met jouw diensten, producten of coaching. Mensen kunnen pas klant bij je worden als zij snappen waarom je er bent.

Video is daarin een onmisbare powertool. Juist meer dan ooit in deze uitdagende tijden. Want wist je dat:

 • Video de tool van de toekomst is: In 2022 zal 82% van al het verkeer op het internet uit online video bestaan. Dat is zo’n 15x meer dan in 2017. Online video is het heden en de toekomst. Een boot die je niet kan missen als je nu en straks succesvol wil zijn.
 • Video wint tijd en maakt meer impact: een video van 1 minuut maakt evenveel impact als 1,8 miljoen (!!) geschreven woorden. Daar kan je als ondernemer niet tegenaan schrijven.
 • Video blijft hangen op het netvlies: Kijkers van een video kunnen 95% van de inhoud van die video onthouden en navertellen versus maar 10% van een geschreven tekst die ze net gelezen hebben.
 • Meer sales: Met een video op een webpagina waar je je dienst of product verkoopt, heb je 80% meer kans dat iemand ook echt klant wordt, door die video.
 • Vindbaar op Google: een website met video’s heeft 53x meer kans om hoog in Google geranked te worden dankzij die video.
 • Klanten ontdekken je op social media: 64% van alle kopers gaat over tot het kopen van een dienst of product, nadat ze een video zagen op social media.
 • Positief opvallen bij klanten: 72% van alle klanten wil het liefst meer te weten komen over een dienst of een product door het kijken van een video.

Met video bereik je veel meer mensen

"Door mijn zichtbaarheid ben ik een begrip in mijn branche"

Mariska Bosch is een voormalig lerares die een inspiratieplatform voor lerares op wilde zetten. Maar ze wist niet wat ze moest posten op social media om er ook echt een business van te maken. Sinds VideoBusinessSchool is ze op alle platformen te zien, een begrip in haar branche en ontdekte zelfs de media haar.

Wijkverpleegkundige Diana: "Met video maak ik moeilijke onderwerpen bespreekbaar"

Kindercoach Marga: "Van anonieme hulpverlener naar herkend worden in de supermarkt"

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

Waarom je juist NU zichtbaar moet worden

Als ondernemers in deze uitdagende tijd hebben, staan we aan de vooravond van een nieuwe tijd. We moeten ons aanpassen. We moeten, om het te redden, nu meer dan ooit zichtbaar worden. Voel je die urgentie ook?

Voordat de Corona-crisis ons greep, was je elke dag zo druk in je business.

Had je misschien wel een haat liefde verhouding met social media

Wist je ook al dat om je business te groeien je eigenlijk veel zichtbaarder zou moeten zijn.

Betrapte je jezelf erop dat je je soms gewoon NIET uitspreekt. Terwijl je wel crazy veel te vertellen hebt. Je voelde toen ook al dat je een verhaal te vertellen hebt. Maar ergens zat je vast. Is het angst? Zat je te comfy in je comfort zone? Stiekem te perfectionistisch?

En nu zitten we ineens collectief thuis. In quarantaine. En vraagt ons ondernemerschap van ons dat er iets radicaal verandert. Dat we radicaal meebewegen met wat er nu gebeurt in de wereld.

We moeten ons aanpassen. Niet in de paniek vastraken maar juist NU nadenken over hoe het straks verder moet. Juist NU de juiste stappen zetten om hier straks sterker uit te komen.

Hoe? denk je misschien.

Door CONTROLE te pakken over datgene waar je nu juist meer tijd voor hebt.

Je zichtbaarheid

Connecten met je bestaande klanten

Je business aanbod ver-onlinen. Elke business kan een krachtig online aanbod creëren en dat met de juiste zichtbaarheid onder de aandacht van de juiste mensen brengen.

In social distancing ligt de kans om digitaal te connecten.

Kijk maar wat er gebeurt op social media, mensen hongeren naar die band. Naar dat dialoog wat zichtbaarheid kan zijn. Video is de krachtigste, meest authentieke manier waarmee je dat doet. Omdat het het dichtstbij de beleving van een echte, live ontmoeting komt.

Yes, zichtbaarheid is een DIALOOG. Dat is wat ik mijn ondernemers leer

Een gesprek om beter te luisteren naar wat jouw toekomstige klanten NU van je nodig hebben.

Een gesprek om met liefde te laten zien wie je bent en waarom je doet wat je doet

Een liefdevol open gesprek dat je nu meer dan ooit te voeren hebt.

Als je straks na de Corona-crisis tenminste nog een business wil hebben.

RADICAAL CONTROLE PAKKEN VANUIT BLOEDEERLIJKHEID

Ik ben hier om je te laten zien dat er een manier is om radicaal meer gemak te gaan ervaren in zichtbaarder worden. 

Op een manier die nauwelijks tijd kost. 

Een manier die leidt tot ontspanning in plaats van meer werk en meer stress.

En op een manier die maakt dat jouw ideale klanten je weten te vinden, juist nu ze online afstruinen naar connectie.

Gevraagd worden. Gevonden worden. Gekozen worden. Door de mensen waar jij het liefst mee werkt.

Dat is de vrijheid die zichtbaar zijn op de juiste manier je geeft.

Video is de krachtigste tool om je boodschap te delen

"Ik voelde intuitief aan dat ik voor VideoBusinessSchool moest gaan kiezen"

Dolly Heuveling van Beek is een meditatiecoach en inspirator die via Instagram mensen leert mediteren:

Video inzetten om een online programma te maken

Sanny Verhoeven is een Youtuber en geluksexpert: "Ik koos VideoBusinessSchool echt voor de strategie achter mijn video's"

Sanny Verhoeven maakte al video’s op haar populaire Youtube kanaal Sanny Zoekt Geluk. Toch ging ze VideoBusinessSchool doen, om te leren hoe ze met haar zichtbaarheid op nog veel meer manieren haar business kon bouwen. Minder werkuren, toch groter groeien was haar ambitie. Inmiddels lanceerde Sanny een supersuccesvol online programma over geluk en runt ze, zelfs in de Corona-crisis, thuis vanachter haar latop (met haar 2 kleine kids op schoot) haar business.

We gaan het niet faken

Zichtbaarheid op een eerlijke, authentieke manier is wat elke ondernemer te doen heeft om vrijer te kunnen zijn in zijn of haar business.
Maar waar ik niet in geloof is: ‘fake it untill you make it.’

Waar ik wel in geloof is: jij bent nu al een inspiratiebron. Op dit moment. Met alles wat er al is. En met alles wat nog perfecter, beter en succesvoller kan aan je business.

Jij bent nu al een inspiratie. Voor je mensen. Voor je volgers. Voor de mensen die op het punt staan je klanten te worden.

En als je juist durft te laten zien wat er op dit moment al is, gebeuren er wonderen in je business.

Soms heb je een cheerleader nodig die je helpt jezelf scherp te zien. Iemand die je er steeds weer aan herinnert: your work matters. Jouw werk is belangrijk.

Je bent bestemd voor meer. Die binnenkant mag naar buiten. Die inhoud en de toewijding mogen het podium krijgen. Dat vuur, die kwaliteit. Dat mag hetgene zijn dat mensen van je zien. Daar mogen ze je van kennen.

Zichtbaar zijn op je eigen voorwaarden

Nicole Offenberg is een topcoach voor leiders: "Ik dacht dat video niets voor mij was. Tot ik in VideoBusinessSchool ontdekte dat ik het op mijn eigen manier kan doen."

Nicole Offenberg is een introverte topondernemer en had een haat- liefde verhouding met social media. Daarom twijfelde ze over zichtbaarder worden. Maar het gevoel dat ze iets belangrijks te delen had, woog zwaarder.

Nicole investeerde in Zarayda’s VideoBusinessSchool en leerde hoe ze zichtbaar werd op haar eigen manier. Op LinkedIn en via Instagram laat Nicole zichzelf zien, helemaal op haar eigen introverte maar messcherpe manier. Het resultaat: Altijd wachtlijsten voor haar exclusieve coachpraktijk en klanten die zonder pardon het dubbele zouden betalen om met haar te kunnen blijven werken.

Vrijheid is een keuze

Ik heb een wereld gebouwd waarin je leert vanuit je grootsheid zichtbaar te worden.
Piepkleine stap voor piepkleine stap. Met mijn hulp en gedragen door een warme community die je wil zien winnen. Dichtbij jezelf. Maar wel buiten die comfort zone. Want dat is waar je moet zijn om te groeien.

Opvallen door gewoon jezelf te zijn

Creative business coach Femke Hertog: "In VideoBusinessSchool ontdekte ik hoe uniek mijn manier van business doen is."

Business Coach Femke is een enorm creatieve ondernemer. Alleen, wist ze niet van zichzelf hoe creatief ze was. Voor haar was het normaal. In een coachsessie met Zarayda kreeg ze de spiegel voorgehouden. En werd een voor Femke simpel idee, een super winstgevend videosucces

Wat heb je NU nodig om ECHT zichtbaar te worden?

Misschien heb je jezelf klein gehouden door die misvatting dat je eerst nog beter/succesvoller/mooier/slanker moet zijn voordat het mag.

Voordat je mag beginnen met echt zichtbaar zijn.

Menselijk. In ons hoofd zijn we vaak al zoveel verder dan in het echt.

Ow, die verleidelijke gedachte: ‘ik word pas zichtbaar als het helemaal staat en perfect is. Dan durf ik het.

WAKE UP CALL: dat moment bestaat niet. 

In je hoofd zal je altijd verder zijn dan waar je op dit moment staat.

Want je bent een grootdromer. Een doener. Een keiharde werker. 

But you will never outwork you dreams. Je bent een visionair en juist daarom zal je in je hoofd altijd verder zijn dan wat je hebt staan.

Ik ben hier om je te vertellen, wat je nu al hebt staan, is al van onschatbare waarde.

In wat er nu is, zit al die energie van greatness.

Alle energie van je enthousiasme, je dromen en de impact die je te maken hebt.

Dat gaan we zichtbaar maken

Dat gaan we voelbaar maken

In je video’s. In je verhalen. In de authentieke manier waarop je gaat connecten met je klanten van morgen

 • Krachtige, vanuit rust en realiteit gebrachte, praktische ondersteuning in een van de meest spannende tijden ooit voor ons als ondernemers
 • Een bewezen strategie die werkt.
 • De know how om goede video’s te maken
 • Een klankbord
 • Een community
 • Een Surinaamse Business Mama (thats me) die je knuffelt maar je ook de broodnodige trap onder je billetjes geeft om het te gaan doen.

Zarayda helpt je om het ook echt te gaan doen

"Mijn online cursus online staat en ik voel me de Go To Girl van mijn vakgebied!"

"Eindelijk de knoop doorgehakt en zichtbaar geworden op Facebook met mijn bedrijf!"

"Net begonnen, meteen aan de slag met video"

"Dankzij video nieuwe klanten via LinkedIn"

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

De actie loopt nog tot:

Wie jij bent, zorgt voor je business groei

Jouw echtheid en je energie is de magneet

Voor die allerfijnste klanten

Voor steeds minder uren en steeds meer omzet

Voor die warme community van volgers

Voor nieuwe kansen

Voor amazing mentoren en fijne samenwerkingen

Voor de groei van je business

Niet omdat je steeds harder moet gaan werken, maar juist het tegenovergestelde

Ondernemen vanuit ontspanning. Zelfs in deze onzekere tijden. Dichtbij je kern en terug naar dat gevoel van vrijheid

Dat hamsterwiel loslaten

Wegblijven bij de vergelijking met anderen.

Dankzij video ineens ontdekt door de media

Personal trainer Yousra Jaddour: "Superleuk om te zien dat mijn video's worden opgemerkt in de media."

Personal trainer Yousra Jaddour was nog in loondienst toen ze investeerde in mijn VideoBusinessSchool. Als moeder van 3 jongens en met een nog een part time kantoorbaan had ze bijna geen tijd om aan haar business idee te werken. Laat staan om zichtbaar te zijn. Ze had nog helemaal niet helder wat ze precies ging doen met haar business. Onderliggend zat het dieper. Er was al zoveel aanbod op het gebied van health en fitness.

Wat kon zij toevoegen? In de coaching kwam ze erachter. Verzamelde ze het lef. En kwam ze erachter wat ze nou precies moest laten zien om de klanten en de kansen aan te trekken om een echte business van haar idee te maken.

Het resultaat: haar ideale klanten weten Yousra te vinden en ook de media ontdekte Yousra. Met klanten die al JA tegen haar zeiden, maakte ze de transitie van loondienst naar ondernemerschap op een hele rustige manier. Ze heeft geweldige klanten die precies passen bij wat zij te bieden heeft en helpt mensen 1 op 1 en organiseert retraites. Dit is voor Yousra vrijheid

"Ik ben als wandelcoach ontdekt door de lokale televisie"

"Wij VideoBusinessSchoolers helpen elkaar aan een spotlight in de media"

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

De reden dat VideoBusiness
Schoolers zo succesvol zijn

 

Een van de redenen waarom ik zie dat zoveel ondernemers zulke mooie successen behalen in mijn online programma’s is omdat ik in 2 dingen met heel mijn hart geloof:

De kracht van Community
De kracht van Coaching.

Als je deze twee elementen combineert met de juiste informatie over hoe je zichtbaar wordt, heb je een onverslaanbare combinatie.

Daarom doe ik iets wezenlijks anders in mijn online trainingen dan de meeste ondernemers in Nederland die een online training aanbieden.

En daarom hebben we zoveel ondernemers die zulke successen boeken met hun zichtbaarheid. Ondernemers die zoveel met vrijheid in hun business gaan ervaren.

Video veranderde mijn leven

Joyce van Ombergen werkte in loondienst in de ICT. Tot ze een ongeluk kreeg en 100% arbeidsongeschikt werd. Door VideoBusinessSchool kon ze haar online droombedrijf starten in Spanje.

Als moeder van 2 kleine kids was het ongeluk en het afgekeurd worden een grote klap in haar gezicht. Maar in VideoBusinessSchool ontdekte ze hoe video haar leven kon veranderen. Joyce lanceerde haar online droom business, verhuisde naar Zuid-Spanje en runt nu een bloeiende online coach business vanuit het buitenland. En als kers op de taart ontmoette Joyce in de VBS online community 3 van haar nu allerbeste vriendinnen die haar steunen door dik en dun.

Waarom is de community zo belangrijk? 8 redenen:

 • Veel ondernemers missen de ondersteuning van mensen die hen snappen in hun eigen omgeving. En het is juist die bevestiging die we zo nodig hebben om vol goede moed op ons pad te blijven
 • Om te kunnen blijven groeien, moeten we hulp kunnen blijven vragen
 • Er ontstaan in onze community vriendschappen die veel dieper gaan dan alleen business en die een leven lang mee kunnen
 • We zijn in potentie allemaal elkaars Ideale Klanten. We leren elkaars werk kennen en groeien onze businesses door inzichten en samenwerkingen
 • Omdat we meer nodig hebben dan alleen een online connectie. Er zit magie in face to face, live met elkaar connecten. In onze community ontstaan er locatie gebonden meet ups om elkaar verder te blijven inspireren en helpen
 • Een veilige plek om feedback te krijgen van mensen die je vertrouwt en die je willen zien groeien. Je kan als ondernemer niet zonder dat klankbord
 • Juist ook binnen de community zijn we zichtbaar. Zijn we te gast in elkaar podcasts, op elkaars blogs en in elkaars video’s
 • Zarayda ontdekt al haar toekomstige gasten in haar eigen community. Gasten voor haar podcast, gasten voor in haar video’s en gastsprekers voor op haar events

De kracht van een gelijkgestemde community

"Zoveel connectie gevoeld in de community"

"VBS MeetUp was een succes!"

En ook VideoBusinessSchoolers Renate, Chantelle en Daisy ontmoeten elkaar in de VideoBusinessSchool community. Nu spreken ze regelmatig af om samen aan hun businesses en video’s te werken. En ze stuurden me dit filmpje om me te laten weten hoe lekker ze aan het werk waren.
Dit soort beelden maken me zo trots. En vooral dankbaar. Dat ik de aanvoerder van deze community mag zijn.

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

De Surinaamse Business Mama

Een van de dingen die ik echt anders doe in mijn online programma is dat er ben voor mijn mensen. Eens per maand kan je met mij coachen. In deze online coach groepssessies zorg ik dat ELKE VRAAG BEANTWOORD wordt. Dat is de garantie die ik geef bij VideoBusinessSchool.

Ik vind het heel belangrijk om zo voor mijn ondernemers op te komen dagen. Waarom? 8 redenen:

 • Soms stagneert er iets in je business en kan je niet precies je vinger leggen op het probleem. In de online focussessies helpt Zarayda je de bottleneck te spotten en komen we on the spot met een oplossing waar je meteen mee voort kan
 • Onze sessies zijn behalve trouble shoot momenten ook echt creatieve brainstormsessies waarin Zarayda samen met de rest van onze community met je meedenk over nieuwe creatieve ideeën en kansen
 • Omdat de focussessies live zijn, is Zarayda aangehaakt en op de hoogte van jouw business. Dat maakt het heel persoonlijk
 • Het is een maandelijks eikpunt in je zichtbaarheids- en ondernemersreis. Zoals je bij de sportschool een personal trainer kan inschakelen, zo zijn de focussessies je maandelijkse spar momentje met Zarayda
 • Er is maar 1 regel in de online focussessies: Je vraag wordt ALTIJD beantwoord. Zarayda sluit de sessie pas als alle vragen helemaal naar tevredenheid beantwoord zijn
 • De online focussessies geven je de kans om realtime mee te leren met Zarayda. Zarayda investeert dit jaar 50.000 euro in coaching en in haar ondernemerschap. Ze leert van de beste coaches ter wereld en deelt elke online focussessie een groot inzicht of een strategie die zij weer leerde in Amerika
 • De online focussessies maken je toekomstproof. In de online wereld veranderen de dingen regelmatig en dankzij de focussessies dein je rustig mee in die veranderingen. Popt er morgen ineens een nieuw social media platform op? In de online focussessie kan je meteen onderzoeken met Zarayda wat dit voor jouw business kan betekenen
 • Jij hebt ongelimiteerd toegang tot deze maandelijkse sessie. Concreet betekent dit dat als je over 1 jaar een vraag hebt over je zichtbaarheid, je gewoon je vraag stelt. Zolang de opleiding bestaat, heb je toegang tot Zarayda

Elke maand toegang tot Zarayda voor coaching

Weddingplanner & diabetes activist Loes:
"Zelfs jaren later haak ik af en toe aan in de coachsessies met Zarayda"

Loes Heijmans ontdekte in VideoBusinessSchool waar haar ware ondernemerspassie lag. En bij elke nieuwe fase van haar ondernemers avontuur haakt ze Zarayda aan voor advies en begeleiding.

Zangeres en theatermaker Femke Jogien Hermans: "Ik ben een creatieve ondernemer en reis veel. Overal ter wereld werk ik aan mijn business met Zarayda en VideoBusinessSchool."

Femke Jogien Hermans ontdekte in VideoBusinessSchool hoe ze kan leven van haart creativiteit. He afgelopen jaar maakte ze een wereldreis en gebruikte ze de Online Q&A sessies om met Zarayda's hulp ook in Nieuw Zeeland en Thailand, locatie- onafhakelijk te werken aan haar business.

Transformational coach en spreker Daisy Da Veiga: "In VideoBusinessSchool en dankzij de Online Focus Sessies heb ik een diepe vertrouwensconnectie gemaakt met mijn klanten".

Daisy Da Veiga ging VideoBusinessSchool doen om echt te snappen wat nu haar verhaal is en hoe ze met dat verhaal haar business kon groeien. De maandelijkse Q&A sessies zet ze in om met Zarayda te sparren over elke volgende stap die ze zet in haar business.

"Focussessie zó waardevol"

"De steun geeft mij oerkracht"

"De coaching bemoedigt mij"

"VideoBusinessSchool is meer dan een online leeromgeving"

"Door Zarayda weet ik precies hoe ik topvideo's moet maken. Niet alleen de techniek maar juist ook de inhoud."

Simone Levie - Online ondernemer

‘Zarayda is de video business goeroe van Nederland.’
.

Eelco de Boer - Ondernemer & Investor

Een magneet worden voor klanten, kansen en fijne samenwerkingen

VideobusinessSchool is geen online training. Het is een volledige opleiding. Een wereld die je instapt waarin je alles leert over hoe je een ondernemersleven lang een krachtig online bedrijf bouwt dat toekomstproof is, je vrijheid geeft en waarin je leert jouw eigen succes definieert. Je leert werken en leven op jouw eigen voorwaarden. DIt is waar hoe we je daar, in een helder stappenplan, mee helpen.

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

Zichtbaar Vrij 2020: een kans om krachtig te blijven groeien in en na de lockdown

2020 is voor de meeste ondernemers een uitdagende jaar. Het is ook een leerzaam jaar. In de Ondernemen vanuit Zichtbaarheid Lockdown Special Live Online Masterclass die Zarayda eenmalig speciaal aanbiedt, neemt ze je mee in:

 • De belangrijkste leerlessen die zij van haar Amerikaanse coach James Wedmore leerde over succesvol blijven ondernemen tijdens deze Corona-crisis
 • De simpele systemen die zij gebruikt om haar business zo effectief, efficiënt en succesvol mogelijk te runnen, zodat er tijd overblijft voor haar gezinsleven
 • Ze neemt je mee achter de schermen van haar 150.000 euro maand die ze, eerder dit jaar had, middenin de Corona-crisis draaide. Stap voor stap laat ze je zien welke keuzes ze maakte om in een moeilijke tijd te kunnen blijven groeien met haar business. Ze deelt de taken waar ze per direct mee stopte in haar business. En ze laat zien wat de nummer 1 prioriteit werd waar zij en haar team met 100% focus mee bezig gingen.

De Ondernemen vanuit Zichtbaarheid Lockdown Special Live Online Masterclass is een bijzondere bonus ter waarde van € 997,- die Zarayda eenmalig aanbiedt aan haar VideoBusinessSchool deelnemers. De masterclass wordt live gegeven en kan een beperkte tijd teruggekeken worden, binnen de leeromgeving van VideoBusinessSchool.

Ik geef meer dan € 6400 aan BONUSSEN weg

Om als ondernemer te kunnen bestaan en blijven groeien, moet je in jezelf en je bedrijf investeren. Tegelijkertijd is dit ook een spannende tijd, dat snap ik zo goed. Toch is het JUIST NU belangrijker dan ooit om op te staan en echt zichtbaar te worden.

De keuze om vandaag zichtbaar te worden en om je business te 'ver-omlinen', is jouw controle die je te pakken hebt over de toekomst van je bedrijf. Ik, mijn team, mijn netwerk en onze warme community zijn er om je daarbij te helpen. Daarom doe ik dit aanbod waarin ik meer dan € 6400,- aan bonussen van topwaarde weggeef. Zodat het een no-brainer wordt om voor jezelf en je mooie bedrijf te kiezen. Voor nu. En juist ook voor straks.

 

Dit is wat er allemaal in het ZICHTBAAR VRIJ 2020 aanbod zit:

VideobusinessSchool: De Video Business Academie met meer dan 20 lesmodules + bonussen om zichtbaar en vindbaar te zijn en om door te breken als de Go to Girl of Guy van je branche.

SalesMagneet: Volledige online training met 6 lesmodules + bonusssen om moeiteloos sales aantrekken door hardop jezelf te zijn.

Business BN'er Impact: Volledige online training met 5 lesmodules om ontdekt te worden door de media en je business in de media spotlight te zetten.

In 7 Stappen een Authentiek Online Aanbod: Uitgebreide masterclass: Van offline naar online met een krachtig online aanbod.

Money Mindset Audio training: Audio masterclass over leren durven staan voor je waarde en het durven ontvangen van die waarde.

Ondernemen vanuit Zichtbaarheid Lockdown Special: Live online masterclass over hoe je je business draaiende houdt en krachtig kan laten groeien tin deze uitdagende tijden.

Online Start With Succes Live Groepscoachcall met Zarayda: Krachtig starten met je nieuwe zichtbaarheidsavontuur onderlive online begeleiding van Zarayda.

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!
- VIP

Levenslang toegang tot ZichtbaarVrij met crazy veel korting

Van 26 oktober 2020 tot en met 30 oktober 2020 heb je een unieke kans om de volledige inhoud plus een aantal fantastische, once in a lifetime bonussen die eenmalig tot het ZICHTBAAR VRIJHEIDS PAKKET behoren, voor het unieke aanbod van 12 termijnbetalingen van € 279,- ex btw

Met deze investering in jezelf en in de toekomst van je business, heb je levenslang toegang tot alle waardevolle trainingen, masterclasses, online programma's. Tel daarbij op de maandelijkse groepscoachcalls met Zarayda en de gehele volledig academie van meer dan 20 lesmodules van de VideoBusinessSchool academie.

100% Risico Vrij Investeren

Om je te helpen om JA te zeggen tegen jezelf, je business en de toekomst van je business, heb ik het investeren in Zichtbaar Vrij 100% Risico Vrij gemaakt. Ik geloof zo in de kracht van wat ik je te bieden heb, dat ik alle risico bij je weg wil nemen.

Je kan namelijk tot 30 dagen na je investering je geld terugkrijgen, als het Zichtbaar Vrij Pakket toch niet bij jou en je business blijkt te passen. Mocht je de coaching, de lesstof, alle bonussen en de geweldige community niet vinden passen bij je bedrijf, dan kan je tot 30 dagen na je investering, bij het inleveren van je huiswerk van lesmodule 1 van VideoBusinessSchool, gewoon je geld terug krijgen.

Waarom vraag ik je om ingevuld huiswerk van de eerste lesmodule? Dat doe ik om je te helpen om de kracht van VideoBusinessSchool en Zichtbaar Vrij echt een kans te geven. Er is een klein deel van de ondernemers die investeren in hun business maar die vervolgens nooit echt aan de slag gaan met die opleiding. En dan, zonder het echt te hebben geprobeerd, besluiten dat het toch niet werkt.

Hoe zonde! Dat wil ik je helpen voorkomen. Als je de Dream Big & Do It werkbladen van lesmodule 1 gedaan hebt (dat is niet al te veel werk en heel makkelijk te doen binnen 30 dagen) en je voelt toch: dit is em niet voor mij.

Dan krijg je, nadat je jouw werkbladen hebt ingeleverd bij me, gewoon je geld terug. Je loopt daarmee dus geen enkel risico.

Uniek eenmalig aanbod

 

Dit grootse pakket, met letterlijk alles wat je nodig hebt om zichtbaar, vindbaar, een salesmagneet en toekomstproof te worden met je business.

Let op: deze geweldige bonussen worden niet los verkocht. Het Zichtbaar Vrij pakket is 1 groot succespakket voor ondernemers die nu sterker dan ooit, hebben op te staan in hun business. Om vrij te worden. En om vanuit die vrijheid een groots verschil te kunnen maken.

Zarayda, haar team en haar netwerk staan voor je klaar om van deze uitdagende tijd de grootste groeikans van je business (en je persoonlijke ontwikkeling) te maken.

DE LAATSTE KANS OM IN ZICHTBAAR VRIJ TE STAPPEN

Na 30 oktober gaan de deuren dicht van het ZICHTBAAR VRIJ pakket en kun je je NIET meer aanmelden voor ZICHTBAAR VRIJ en voor de bonussen.

This. Is. It

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

"Jouw adviezen en wijsheden komen altijd op het juiste moment"

"Door video's op Instagram mijn 1e online programma verkocht"

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

De actie loopt nog:

Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol:  "We willen Nederland het gelukkigste land ter wereld maken. Daarom huurden we Zarayda in als onze zichtbaarheidscoach."

Mijn compagnon David en ik hebben de grote missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En om onze missie te behalen, moeten we veel dingen leren. David en ik hebben de afspraak om alleen te leren van de mensen die wij het allerbeste vinden.

We baseren dat op de werkelijke ervaring die iemand heeft en of diegene dat op een fijne manier weet over te brengen. En of we een klik voelen. Dat hadden we met Zarayda die ons heeft gecoacht op onze zichtbaarheid in de media.

Arjan Vergeer bestsellend auteur, columnist AD en oprichter van 365 Dagen Succesvol

Coach Rob Drunen: "Ik ben als beginnende coach, met wat hulp van Zarayda, ontdekt door de Happinez".

Spreker en ondernemer Rob van Drunen had wat twijfels voordat hij investeerde in VideoBusinessSchool. Ben ik de enige man hier? vroeg hij zich af. Hij was net begonnen als coach en spreker en wilde zichtbaarder worden. Video inzetten om ook online te inspireren. Van wikken en teveel overwegen kwam hij in de actie stand. Dat leverde veel op. Hij werd met zijn verhaal ontdekt door de hoofdredacteur van de Happinez. Een mooi artikel in het blad en een plek om op het podium van het uitverkochte Happinez event rolden hieruit.

YES
IK KIES VOOR TOEKOMSTPROOF ONDERNEMEN!

De actie loopt nog: